Kochani znów mnie praca bardzo zajmuje i po urodzinach już .... oj ten czas nieubłagany.... pogoda w kratkę ... raz słonko raz deszcz...
Odpisuje zaległości....
Tesiu dziękuje za pochwałe pod adresem pniaczków.... co do róż... mam nadzieję że zarówno moje jak i Twoje dadzą radę zimą
Basiu mam nadzieję, że uda mi się wiosną jak będę na zlocie bileciarzy M w Łodzi... zajrzeć do Was

Dam znać jak będę znać jakieś daty.... póki co słyszałam hasło... kwiecień ...
Madziu jeżyny zbierałam w okolicach mojej babci... czyli kierunek niedaleko Częstochowy... soczków narobiłam .... rozdałam... i już nie ma
Małgosiu Amaro Elfik dziękuje, bardzo mi się podoba i jest dokładnie w moim guście
Jacku mój dziadek wyhodował takiego wzorcowego pomidorka aż szkoda jeść było taki śliczny
Aniu Duszko wrzosowisko to ostatnio moje oczko w głowie... przybyły nowe różowe akcenty
Tija witaj w moich skromnych progach....

Z jeżynkami udało mi się w tym roku... Zapraszam częściej...
Madziu elfik wzbudził również uznanie gości na urodzinach. Plany trza mieć żeby wiedzieć do czego dążyć i na co zbierać.... A my z M jesteśmy z tej samej bajki....
Mufeczko dziękuje za tyle ciepłych słów płynących z

Teraz ja się zawstydziłam bo bywam u Ciebie regularnie a śladu nie ma... mój nie doczas
cdn.....
Sławku krajanie ja również pozdrawiam z moich stron
Ewuś cisza wynikała z zarobienia pracowego ale staram się nadrabiać zaległości... Dziś i wczoraj miałam dzień działkowania... Posadziłam tulipany, wysypałam nową kore pod borówki, gruntownie posprzątałam schowek i trochę fotek nacykałam
Karo soczek z jeżyn bardzo w smaku przypomina jagodowy, tak mówili... i faktycznie coś w tym jest

Dziękuje za miłe słowa...
Madziu Magdo Ch co do planów... dziś tak jak pisałam Ewusi... wysypałam kore pod borówki i posadziłam tulipany... Matka moja już tylko patrzy....

Mam 300 po co mi kolejne... ale co tam....
Chudziaczku kochana Ty moja

Dziękuje za pamięć i za życzenia.... Ja o Tobie będę pamiętać zawsze.... Jesteś i zawsze Będziesz Matką Chrzestną mojej altanki ...
Beatko cieszę się że do mnie zajrzałaś.... mi się trochę zaległości zrobiło przez pracę zrobiło ale dzielnie nadrabiam
Wszystkim bardzo z całego serducha dziękuję za życzenia urodzinowe
Sylwio wybacz spóźnienie ... ja również Ci życzę wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń zwłaszcza tych najbardziej osobistych...i tego Kogoś przy boku... kto będzie gdy walić się będzie wszystko... On będzie przy Tobie... Wiesz że ja też jestem 85

Często od Ciebie czerpie inspiracje co do ogrodu. Co do bombeczek... ostatnio na przerwie w pracy poszłam sobie kupić trochę tasiemek na bombki.... naszło mnie ot tak... Kupuje różne taśmy z aplikacjami w kwiatuszki, lub cekiny i tym ozdabiam styropianowe kule... do dostania na targu bliżej świąt albo w pasmanteriach albo na allegro... Pomysły.... wiesz rodzina mnie o to zawsze pyta.... a ja im mówię obrazowo... Siedzę przed stołem gdzie mam wszystko rozsypane na kupki, w tym szpilki... i tak sobie pojedyncze cekiny i aplikacje biorę i szpilke i ciach.... i tak aż cała bombeczka gotowa.... wzory układaja się same w mojej wyobraźni.... Bardzo polecam... taka robótka .... świetnie relaksuje.... Tulipanów mam około 300 i ostatnio dokupiłam troszkę i dziś sadziłam... wiec się gubie ile już ich mam... Będzie mi miło Cię gościć...
cdn