A ja ją zamówiłam.Annes 77 pisze: Mary Ann nad nią się zastanawiałam,ale ostatecznie wybrałam inneNastępnym razem i ją złapię:)

Masz rację co do kolorów wrześniowych kwiatów..... czasami mam wrażenie, że to inne róże.

A ja ją zamówiłam.Annes 77 pisze: Mary Ann nad nią się zastanawiałam,ale ostatecznie wybrałam inneNastępnym razem i ją złapię:)

Aniu wyobraź sobie,że zmieniłam w zamówieniu i jednak wybrałam Mary Ann ,a stało się to za sprawą Justynkinena08 pisze:A ja ją zamówiłam.Annes 77 pisze: Mary Ann nad nią się zastanawiałam,ale ostatecznie wybrałam inneNastępnym razem i ją złapię:)

Masz rację co do kolorów wrześniowych kwiatów..... czasami mam wrażenie, że to inne róże.

To, że krzew cudnie rośnie, już pisałam
 To, że krzew cudnie rośnie, już pisałam  

w zasadzie powinnam na niej jeszcze teochę zredukować i uspokoić kolory w przyszłym roku...
 w zasadzie powinnam na niej jeszcze teochę zredukować i uspokoić kolory w przyszłym roku...  Tylko z powodu mojej pazerności na nowinki, przybyły tam róźowe kleome... Już niepotrzebnie... W przyszłym roku będą lobelie, żeniszki i heliotropy. Róż będzie bił od Zoch
 Tylko z powodu mojej pazerności na nowinki, przybyły tam róźowe kleome... Już niepotrzebnie... W przyszłym roku będą lobelie, żeniszki i heliotropy. Róż będzie bił od Zoch  Taką mam nadzieję
 Taką mam nadzieję  
  jutro wstawię te zdjecia, chociaż jestem pewna, że się powtarzam, a co mi tam.... Jesień jest przecudowna...
  jutro wstawię te zdjecia, chociaż jestem pewna, że się powtarzam, a co mi tam.... Jesień jest przecudowna... 

Jak u kogoś w ogrodzie jest miło, to nawet pod jego nieobecność goście przychodzą sobie pogadaćjusti177 pisze:Witajcie, właśnie wróciłam do domu z popołudnia i wieczoru z muzyką na żywo wysokich lotów w roli głównej
A tu taka wymiana zdań

....tego twojego
 ....tego twojego   

To ujęcie jest piękne,a za nim rośnie?
 To ujęcie jest piękne,a za nim rośnie? 

, ale Jola chyba ma największą, niewytłumaczalną dla mnie frajdę z tego wariata, ktory u niej całkiem nieźle się czuje
 , ale Jola chyba ma największą, niewytłumaczalną dla mnie frajdę z tego wariata, ktory u niej całkiem nieźle się czuje  dlatego jej specjalnie macham
 dlatego jej specjalnie macham  
  ograniczam go, dzielę go co drugi sezon.
 ograniczam go, dzielę go co drugi sezon.

to wyzwanie
 to wyzwanie  Nie zawsze udaje mi się wstać przed słońcem
  Nie zawsze udaje mi się wstać przed słońcem