tę różę ma w swojej ofercie firma - Gosia ma linka do niej....florpak czy coś koło tego
Ogród - hal1959 /r.2008/
-
zafascynowana
- 50p

- Od: 3 sie 2008, o 10:13
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam dziewczyny,dopiero siadłam,żeby trochę poczytać i zaraz muszę lecieć do roboty,ciasto muszę zrobić.Przedtem jednak napiszę pare słów.
Haneczko podziwiam Cię za dociekliwość i umiejętność szukania i rozwiązywania zagadki 'co to jest".Mam od tej róży zdjęcie,gdy ją kupowałam,ale nie pisało jaka nazwa.Rośnie strzeliście do góry na wys ok 1,6-1,8 m.Ma sztywne,dość grube łodygi.Pisało pnąca,ale nie rośnie zbyt wysoko jak inne.Ma pąki w zółtawym kolorze i w miarę rozkwitania zmienia kolory na biel i róż.Zresztą na jednej gałązce potrafią być kwiaty, które się bardzo różnią od siebie kolorystycznie.Bardzo ją lubię i też myślę,że to nie byle jaka róża.
Tess jutro w końcu robię to danie z piersi w zupce cebulowej.Ciekawe czy mi wyjdzie?
Marto jeszcze mój M nie zakonserwował specjalnym olejem,ale jutro już będzie gotowe.Jeszcze nie wiem co posadzę,może ktoś ma pomysła
Jak nie to będę sama kombinować czym udekorować ten zabytek

Haneczko podziwiam Cię za dociekliwość i umiejętność szukania i rozwiązywania zagadki 'co to jest".Mam od tej róży zdjęcie,gdy ją kupowałam,ale nie pisało jaka nazwa.Rośnie strzeliście do góry na wys ok 1,6-1,8 m.Ma sztywne,dość grube łodygi.Pisało pnąca,ale nie rośnie zbyt wysoko jak inne.Ma pąki w zółtawym kolorze i w miarę rozkwitania zmienia kolory na biel i róż.Zresztą na jednej gałązce potrafią być kwiaty, które się bardzo różnią od siebie kolorystycznie.Bardzo ją lubię i też myślę,że to nie byle jaka róża.
Tess jutro w końcu robię to danie z piersi w zupce cebulowej.Ciekawe czy mi wyjdzie?
Marto jeszcze mój M nie zakonserwował specjalnym olejem,ale jutro już będzie gotowe.Jeszcze nie wiem co posadzę,może ktoś ma pomysła
Witaj Halinko. Gratuluję złotka
Śliczne mieczyki, ja mam aż dwa, ale jeszcze są w pąkach. Jak zobaczyłam u Ciebie co znalazłaś w garażu, zaraz pobiegłam u siebie na strych, myślałam, że znajdę jakieś cudo, ale nic nie było. Poprzedni właściciele dobrze posprzątali strych i piwnicę o garażu już nie wspomnę

- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu,no to jeszcze będą cieszyć nasze oczy, nasze róże
_oleander_,dzięki za gratulacje,ale na prawdę samą mnie to zaskoczyło
,co do mieczyków to czekam aż rozkwitną następne,taki kolor żółto kremowy,taki subtelny.Nie pamiętam jakie kupowałam,więc odkrywam kolory podczas kwitnienia. 
Halinko bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś. Pozdrawiam i zapraszam na ciacho,które się piecze
_oleander_,dzięki za gratulacje,ale na prawdę samą mnie to zaskoczyło
Halinko bardzo się cieszę,że mnie odwiedziłaś. Pozdrawiam i zapraszam na ciacho,które się piecze