Ogród Bożeny 170365
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witam dziewczyny i znowu powraca temat wyższości wypoczynku w górach nad wypoczynkiem nad morzem....wg. mnie oczywiście
i Zuzi i Jadzi też... Podczas tegorocznych wakacji przerobiłam ten temat ,no cóż tylko się w ty utwierdziłam , jednym podoba się białe ,a innym czarne ....no i dobrze bo inaczej było by nudno na tym świecie... 
ależ oczywiście Bożenko!!!!! Ja zawsze mówię jakże byłoby nudno, gdyby wszystkim nam podobało się to samo !!!!!!!!!bożena170365 pisze:Witam dziewczyny i znowu powraca temat wyższości wypoczynku w górach nad wypoczynkiem nad morzem....wg. mnie oczywiściei Zuzi i Jadzi też... Podczas tegorocznych wakacji przerobiłam ten temat ,no cóż tylko się w ty utwierdziłam , jednym podoba się białe ,a innym czarne ....no i dobrze bo inaczej było by nudno na tym świecie...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Bożenko przyszłam z rewizytką. dziękuję Ci za odwiedzinki. Kochana berberyska ja miałam bardzo małego więc i malutka gałązke ukorzeniłam- fakt była zdrewniała, krzewuszki jak chwasty sie ukorzeniają, wierzba japońska tak samo, ale udało mi się ukorzenic kalinę-wypuściła kilka malutkich listków z suchego badylka. Z tego sie cieszę najbardziej. Buziaki i milego dnia
U mnie też dzisiaj pada, ale to dobrze bo już tego upału nie mozna znieść.

U mnie też dzisiaj pada, ale to dobrze bo już tego upału nie mozna znieść.
-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

-
bożena170365
- 500p

Witajcie koleżanki....
Liska Hosta Tardiana Halcyo nie jest jeszcze z tych najbardziej niebieskich ale taka sobie jeszcze sprawie ,widziałam na allegro
Giguś o każdej porze możesz wsadzać te hosty przecież one maja już rozbudowany system korzeniowy ,a pod koniec sierpnia jak najbardziej
,a tak na marginesie jestem zakochana.....w tych hostach. 
Liska Hosta Tardiana Halcyo nie jest jeszcze z tych najbardziej niebieskich ale taka sobie jeszcze sprawie ,widziałam na allegro
Giguś o każdej porze możesz wsadzać te hosty przecież one maja już rozbudowany system korzeniowy ,a pod koniec sierpnia jak najbardziej