Moja działka - Monika76
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu 
Moja działka pomału, pomału zmienia się.Ta rabata na zdjęciu wygląda już nieco inaczej, powiększyłam ją, przybyło roślin.
Ostatnio z bylin przerzuciłam się na krzaki, i się obsadzam- zobaczymy jaki będzie efekt.
Darzę jednakowym uczuciem wszystkie roślinki na mojej działce, zarówno te zastane, jak i te, które posadziłam sama
Moja działka pomału, pomału zmienia się.Ta rabata na zdjęciu wygląda już nieco inaczej, powiększyłam ją, przybyło roślin.
Ostatnio z bylin przerzuciłam się na krzaki, i się obsadzam- zobaczymy jaki będzie efekt.
Darzę jednakowym uczuciem wszystkie roślinki na mojej działce, zarówno te zastane, jak i te, które posadziłam sama
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ostatnio trochę ich kupiłam, dzisiaj posadziłam część a mianowicie: wiąż karłowy- śliczny, pigwowiec- wiadomo, piękny krzaczek żółtej róży- mam nadzieję, że jutro będzie na działce.
Wcześniej posadziłam dwie irgii, bez karłowy Mayera.
Na posadzenie czekają: porzeczka krwista, i świetna irga szwedzka"Variegata"- kocham irgii
No to tyle
Wcześniej posadziłam dwie irgii, bez karłowy Mayera.
Na posadzenie czekają: porzeczka krwista, i świetna irga szwedzka"Variegata"- kocham irgii
No to tyle
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hmm coś mi się wydaje że i mnie tam poniesie - bo szukałem go od jakiegoś czasu ... a że tak zapytam wiele kosztował ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki