ja też nie lubięliska pisze:Teresko ale ja gór nie lubię
Bieszczady .. mogę nad Solinę wyskoczyć, poływać... ale nie łazić !!! po górach ...
Ogród Bożeny 170365
Witaj Bożenko po urlopie. Widzę że uderzyłyśmy w to samo miejsce urlopowe, nawet mam chyba te same zdjęcia z zachodu słońca z taka poprzeczną kreseczką. Pogoda rzeczywiście nam się trochę nie udała za to teraz mają tam piękną ale trudno "wycelować" w pogodę nad naszym morzem. Co roku sobie obiecuję ze to już ostatni raz że więcej tam nie pojadę bo zimno i daleko, ale zawsze coś mnie napadnie i zamieniam plany a potem trochę żałuję. w sumie nasze morze ma niepowtarzalny urok -----------tylko dlaczego jest zimno ??????
Pozdrawiam PATI
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witajcie dziewczyny,właśnie dzisiaj wróciłam z z wakacji...,trochę szkoda,że tak szybko czas zleciał.....ale cóż coś sie zaczyna i kończy...na dodatek Podhale przywitało nas grypą jelitową ...zachorowała moja córka i trochę pokrzyżowała nam plany związane z pieszymi wędrówkami po Tatrach......udało sie jedynie powędrować do Doliny Pięciu Stawów....ale niestety nie dotarliśmy do celu...brrr nie miała siły po chorobie,myślę,że nadrobimy to w przyszłym roku
Plomba z tą pogodą nad naszym morzem to tak bywa...
Gabrysiu zgadzam sie z Tobą w całej rozciągłości...góry są piękne....w najbliższym czasie postaram sie wkleić kilka zdjęć.....
Tesskadziękuję za info ...w sprawie kwiatuszków
Pozdrawiam Was cieplutko.....
Plomba z tą pogodą nad naszym morzem to tak bywa...
Gabrysiu zgadzam sie z Tobą w całej rozciągłości...góry są piękne....w najbliższym czasie postaram sie wkleić kilka zdjęć.....
Tesskadziękuję za info ...w sprawie kwiatuszków
bożena170365 pisze:Witajcie dziewczyny,właśnie dzisiaj wróciłam z z wakacji...,trochę szkoda,że tak szybko czas zleciał.....ale cóż coś się zaczyna i kończy...na dodatek Podhale przywitało nas grypą jelitową ...zachorowała moja córka i trochę pokrzyżowała nam plany związane z pieszymi wędrówkami po Tatrach......udało się jedynie powędrować do Doliny Pięciu Stawów....ale niestety nie dotarliśmy do celu...brrr nie miała siły po chorobie,myślę,że nadrobimy to w przyszłym roku![]()
Plomba z tą pogodą nad naszym morzem to tak bywa...![]()
Gabrysiu zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości...góry są piękne....w najbliższym czasie postaram się wkleić kilka zdjęć.....
Tesskadziękuję za info ...w sprawie kwiatuszków![]()
Ja nie mogę... wraca ...... wita się z każdym tylko nie ze mną <foch>
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O qurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ależ widoki ,ja już od iluś lat wybieram się na urlop w góry ale zawsze coś wypada.Byłam tylko w Bieszczadach,a w tych "prawdziwych " niestety.Mój M natomiast woli morze ,ja nie lubię leżenia plackiem na plaży tylko muszę gdzieś zawsze coś pozwiedzac.I tak każdy ma inne priorytety.
a u mnie Zuziu odwrotnie ... ja mogę leżeć plackiem na słońcu ale mój siedzi wtedy pod parasolem... No to staram się ograniczać te leżenie hahahahazuzia55 pisze:O qurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ależ widoki ,ja już od iluś lat wybieram się na urlop w góry ale zawsze coś wypada.Byłam tylko w Bieszczadach,a w tych "prawdziwych " niestety.Mój M natomiast woli morze ,ja nie lubię leżenia plackiem na plaży tylko muszę gdzieś zawsze coś pozwiedzac.I tak każdy ma inne priorytety.
za to mój M lubi chodzić po górach a ja nieeeeeeee nie nie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski