Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Widzę że popołudnie spędzone aktywnie ;:196
Nowa rabata z bukietówkami ;:333 perfekcyjne wykonanie.
Co do traw to podglądam i czytam ;:224
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit ;:oj ile Ty się napracowałaś przy tej rabacie! Z tym profesjonalizmem to dziewczyny mają rację. Wszystko wygląda perfekcyjnie! Stworzyłaś kolejny bajkowy kącik w swoim ogrodzie. Za rok będziemy się uśmiechać do ekranu jak wstawisz zdjęcie tego zakątka :).

-- 26 lip 2013, o 09:13 --

Popołudnie spędzone bardzo aktywnie -fajnie że macie wspólne hobby.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Grażynko, dzięki za fotki rabaty ;:196
Wyglada superowo a w przyszłym roku będzie bajkowa!!!
Miłego dnia!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko nowa rabatka bombowa ;:215 za rok to będzie już cudeńko ;:215
Weekend - u mnie pod znakiem - zaczynamy stawiać dach na altance ;:172
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wieczór bardzo przyjemny...
Właśnie staram się korzystać z takich wieczorów jak dzisiejszy... nie ma o dziwo krwiopijców, jest cicho, spokojnie leci muzyka i jest pięknie... i jesteście Wy :D ufff całe szczęście, że tutaj trafiłam, codziennie Bogu za to dziękuję, że spotkałam tutaj tylu wspaniałych ludzi ;:173
Jutro jadę w odwiedziny do rodziny w góry u której byłam jak miałam jakieś 7 lat więc będzie się działo... emocje na pewno będą... ale bardzo się cieszę ;:138

Milenko mam nadzieję, że efekt będzie taki jak go widzę oczami wyobraźni :D Dziękuję za takie budujące słowa... Rabatę Milenko wydaje mi się robię bardzo zwyczajnie, zaznacza sobie wężem albo kablem kształt i jadę ze sztychóweczką kawałek po kawałeczku, aż się zatrę:D Fakt, ze trawy nie wytrzepuję tylko z ziemią ją wyrzucam i tyle :wink: A Ty jak ściągasz ta darń? hmmm zastanawiam się czemu masz góry i doliny ;:224 Na pewno znajdziemy rozwiązanie...
Miłego wieczorku!

Aguś dziękuję Kochana za opinię ;:196 Wiem że na Ciebie mogę zawsze liczyć i zawsze dodajesz mi skrzydeł... Wpadłaś na pomysł traw? Kurczę niby nic skomplikowanego a ja nie wiem na co się zdecydować...

Madzia masz rację napracowałam się ale sama wiesz jaką człowiek ma satysfakcję jak się tak urobi jak wół... i są efekty. Mam nadzieję, że widok przyszłoroczny mi to odpłaci. My ogrodnicy musimy ciężko pracować na sukces, za który musimy płacić z góry.... i czekać. Ale uważam, ze warto bo to właśnie nas buduje i naszą osobowość... i doceniam to że mogę się właśnie realizować w ten sposób.
A to hobby to bardziej córci niż moje, ale oczywiście miło jest razem spędzać w takich okolicznościach czas.
Miłego wieczorku Madziu!

Reniu dziękuję Kochana ;:196
Mam nadzieję, że będzie pięknie...
Buźka!

Moniczko hejka!
Myślisz, ze bombowa? To dobrze bo ja tez tak myślę, ze w następnym roku będę się upajać jej widokiem...
Uważaj jutro na słońce bo podobno ma dawać czadu... :D
Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Grażynko to jutro dzień pełen wrażeń Cię czeka. No i przy okazji fajna wycieczka w góry :) Widok nowej rabaty na pewno będzie zapierał dech w piersiach. Piszę to w ciemno. Widzę jak wygląda Twoja rabata wokół stołu. Także jestem pewna sukcesu :) Co do wieczorku to dziękuję i wzajemnie. Dzisiaj wieczór przy książce i lampce wina :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziu to super masz wieczorek, bardzo wartościowy :D bo powiem Ci, ze ja bardzo nie lubię marnować czasu na rzeczy które mnie nie budują, po prostu staram się każdą minutę wykorzystać na coś co mnie pcha do przodu :D Monotonia mnie męczy i nudzi po prostu...
A na obraz rabaty będę czekać z niecierpliwością... a czy sukces będzie zobaczymy, ja wychodzę z założenia, że początek sukcesu już jest jak dołożę wszelkich starań do zadania którego się podejmuję.
Zdróweczko Madziu ;:136
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Powiem Ci że nawet jakbym chciała na dłużej popaść w dół to tu się nie da. Jest masa osób która myśli tak jak Ty. Nie powiem że zawsze jest idealnie i w ogóle. Ale staram się od dłuższego czasu mieć podobne podejście jak Ty. Wiadomo że są sytuacje takie jak kiedyś Ci pisałam ( o śmierci babci czy spaleniu mieszkania ) i wtedy mimo szczerych chęci nie da się tak łatwo podnieść. Ale w mniej poważnych sytuacjach, dzięki rozmowie tutaj na fo no i czytaniu właśnie takich rzeczy jak napisałaś można stać się dużo silniejszą osobą :) Pozostaje mi tylko powiedzieć dziękuję :)
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Jakie piękne łuki przy nowej rabacie ;:138 . Wygląda zawodowo :wink: . Obsypiesz korą?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witaj Grażynko.
Wspanialy ogrod a hortensje widać,że Cię kochają.W moim malutkim ogrodku też znalazly swoje miejsce.Mam już je około 5 lat i niczym (na zimę) nie okrywam a kwitna i rosną wspaniale.
Zamysł z trawami ?No dałaś mi do myślenia ale raczej już nic tam nie wcisnę(ale nie mowię nie :D )
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie w niedzielne popłudnie...
Żar leje się z nieba... na zewnątrz nie da się wytrzymać i siedzę w domku.... tylko mrożona kawka jest mnie w stanie dzisiaj orzeźwić.
Wczorajszy wypad był fantastyczny, to taki powrót do lat dzieciństwa, niesamowite uczucie... na pewno takie wypady będziemy robić częściej :D

Madziu masz rację, ze to miejsce i Ludzie, którzy tworzą tą społeczność to fantastyczna sprawa na gorsze dni... masz rację, w życiu różnie bywa, raz jest lepiej, raz gorzej ale dobrze mieć taką grupę wsparcia bo wtedy łatwiej pokonać rozmaite problemy ;:196 a człowiek jest tylko człowiekiem i po prostu mamy takie prawo i tyle... a każdy gorszy dzień sprawia, ze jesteśmy silniejsze i idziemy do przodu pomimo wszystko!!! Ja właśnie po obiadku i odpoczywam w domu...
A Ty jakie plany????
Miłej niedzieli!!!

Iwonko hejka :wit
Dziękuję za takie pochwały ;:180 ale czy to zawodowo wygląda to sama nie wiem ;:224 Starałam się jak mogłam... W dalszej perspektywie na pewno wysypię ją korą żebym mogła ogarnąć chwasty :D
Iwonko miłej niedzieli!

Aniu witaj ;:196
Cieszę się bardzo, ze do mnie zajrzałaś ;:138 i dziękuję za taką opinię o moim ogrodzie ale wiesz, ze nam ogrodnikom nigdy nie będzie dość sadzenia, przesadzania i planowania, i zawsze jest coś co można byłoby zmienić... :D To faktycznie masz niesamowite te hortensje, jeżeli ich nie okrywasz a tak kwitną :D Widocznie bardzo Cię kochają... a trawkę... zawsze znajdzie się miejsce ;:333
Miłego popołudnia!
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko, mi chodzi o górki i dolinki nie na brzegach, tylko na powierzchni po zerwaniu darni :) Czy Ty potem obsypujesz to miejsce ziemią? Bo u mnie właśnie jeden kawałek zerwie się głębiej, drugi płyciej i stąd te góry i doliny ;) U mnie gleba raczej gliniasta - może to też jest powodem?
Dobrej i chłodnej nocy! ;:196 :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko z kawusią przybiegłam ;:304
jak u ciebie z pogodą? Bo u mnie pochmurno i coś grzmi za oknem ;:219 ale upał niesamowity ;:223
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry, Grażynko! Witam i pozdrawiam upalnie :)
Jakie masz plany trawiaste? Zdradź trochę szczegółów ;:173
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Grażynko :wit cieszę się że miałaś udany wyjazd w sobotę. Mój weekend był po prostu fatalny. Cieszę się że już się skończył. Od wczoraj jest taka duchota że wysiedzieć się nie da. Nie sądziłam że to powiem ale pragnę deszczu. Jak tam hortenki ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”