Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, co Ty wypisujesz? Za stara jesteś? Sama napisałaś, ze na nauke nigdy nie jest za późno
Gratuluję Ci takiej mozliwości! I wszystkiego dobrego na nowej drodze...;)
Nie narzekaj na róże, są bardzo ładne! Zwłaszcza miniaturka ;)
A skalniak jest tak skończenie piękny, że trudno uwierzyć w jego wiek. Naprawdę ma tylko rok?
Nie narzekaj na róże, są bardzo ładne! Zwłaszcza miniaturka ;)
A skalniak jest tak skończenie piękny, że trudno uwierzyć w jego wiek. Naprawdę ma tylko rok?
Serdecznie Wam dziękuję za słowa otuchy i wszelkie pochwały, jak zwykle jest mi niezmiernie miło czytać tak pochlebne komentarze.
Ja również oglądam Wasze piękne ogrody i działki, ale nie zawsze zostawiam po sobie ślad, nad czym ubolewam
, ale wszystko nadrobię w zimowe wieczory.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia.

Ja również oglądam Wasze piękne ogrody i działki, ale nie zawsze zostawiam po sobie ślad, nad czym ubolewam
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego dnia.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko co słychać na skalniaku ?
Czy nowe nabytki już rosną ?
Pewno pięknie u Ciebie a u mnie deszcz i błoto, że nawet wyjść z domu się nie chce.
Pozdrawiam cieplutko.
Czy nowe nabytki już rosną ?
Pewno pięknie u Ciebie a u mnie deszcz i błoto, że nawet wyjść z domu się nie chce.
Pozdrawiam cieplutko.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Witaj Grażynko!
U mnie była susza, ale na szczęście roślinki na skalniaku świetnie sobie radzą. Gorzej mają się róże, ciągle atakują je szkodniki lub choroby grzybowe. Na szczęście ostatnio trochę popadało.
Na skalniaku nie przybyło nic nowego i nie zanosi się na zmiany w tym roku.
Oto kilka fotek.
Wariacje na temat rojników.

U mnie była susza, ale na szczęście roślinki na skalniaku świetnie sobie radzą. Gorzej mają się róże, ciągle atakują je szkodniki lub choroby grzybowe. Na szczęście ostatnio trochę popadało.
Na skalniaku nie przybyło nic nowego i nie zanosi się na zmiany w tym roku.
Oto kilka fotek.
Wariacje na temat rojników.

Dzięki Moniczko!
Wrzucę jeszcze kilka...naście zdjęć.
W tym tygodniu wyjeżdżam i znów zniknę na jakiś czas.
Bylica schmidta "Nana"

Asteriskus

Rozchodnik oregoński

Rozchodnik kaukaski

Naradka odroślowa
Rozchodnik siebolda
Żurawka amerykańska "Palace Purple"

Pięciornik
Przegorzan

Lobelia
Budleja
Mina

Pelargonia
Życzę wszystkim miłej niedzieli.
Wrzucę jeszcze kilka...naście zdjęć.
Bylica schmidta "Nana"

Asteriskus

Rozchodnik oregoński

Rozchodnik kaukaski

Naradka odroślowa
Rozchodnik siebolda
Żurawka amerykańska "Palace Purple"

Pięciornik
Przegorzan

Lobelia
Budleja
Mina

Pelargonia
Życzę wszystkim miłej niedzieli.
Cudnie, cudnie, cudnie.....!!!!!!!!!!
Za każdym razem kiedy oglądam twoje zdjęcia inne słowa nie przychodzą mi do głowy
Zakochałam się w twoim skalniaku
Wspaniałe zdjęcie motyli na budlei
;:49

Za każdym razem kiedy oglądam twoje zdjęcia inne słowa nie przychodzą mi do głowy
Zakochałam się w twoim skalniaku
Wspaniałe zdjęcie motyli na budlei
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
Dzięki serdeczne za odwiedzinki i miłe słowa.
Na Forum czasem zaglądam, tak po cichutku podglądam Wasze poczynania, bo to silne uzależnienie.
Zenku, wbrew pozorom nie mam doświadczenia, ani nie poświęcam zbyt wiele czasu skalniakowi. Dobrałam roślinki dość popularne, które dobrze sobie radzą na skalniaku, choć kilka roślinek uśmierciłam, ale uczymy się na błędach.
Jeszcze kilka ciepłych fotek.
A to trzmielina niska, którą zakupiłam w tym roku, ma piękne owocostany i ma pięknie się wybarwić jesienią.

Na Forum czasem zaglądam, tak po cichutku podglądam Wasze poczynania, bo to silne uzależnienie.
Zenku, wbrew pozorom nie mam doświadczenia, ani nie poświęcam zbyt wiele czasu skalniakowi. Dobrałam roślinki dość popularne, które dobrze sobie radzą na skalniaku, choć kilka roślinek uśmierciłam, ale uczymy się na błędach.
Jeszcze kilka ciepłych fotek.
A to trzmielina niska, którą zakupiłam w tym roku, ma piękne owocostany i ma pięknie się wybarwić jesienią.