Całą wiosnę ostro zachrzaniałam a że wsio ładnie porosło i ja chciałam pokazać mój warzywniak i ...tu się zaczynają schody bo musiała bym go focić po kawałku , nie mam możliwości zrobienia całości , nie że aż taki wielki ale wsio tak porosło że nawzajem się zasłania , z której strony bym nie robiła zdjęcia to i tak widać tylko kawałek .
  Całą wiosnę ostro zachrzaniałam a że wsio ładnie porosło i ja chciałam pokazać mój warzywniak i ...tu się zaczynają schody bo musiała bym go focić po kawałku , nie mam możliwości zrobienia całości , nie że aż taki wielki ale wsio tak porosło że nawzajem się zasłania , z której strony bym nie robiła zdjęcia to i tak widać tylko kawałek ....Tu same dynie

...A tu kawałek warzywniaka

...Zdjęcie z 25 czerwca , troszkę większa panorama

Kiedyś marzył mi się taki pokazowy warzywniaczek , skrzynie zbijane z bali wokoło ścieżki

ale wiosną to wszystko było takie malutkie
 ale wiosną to wszystko było takie malutkie   Zapomniałam jeszcze o kilku słonecznikach i 10 kukurydzach a w części kwiatowej są zioła. Wnioski mam takie: należy dokonać starannej selekcji nasion, bo nie da się mieć wszystkiego. Ja mam za mało cebuli i "szkoda" mi jej teraz wyrywać, niech jeszcze trochę podrośnie, a ze szczypioru nie korzystam wcale, bo żółty, brokuły rosną 2cm na miesiąc, a bobu będzie na dwie kolacje
  Zapomniałam jeszcze o kilku słonecznikach i 10 kukurydzach a w części kwiatowej są zioła. Wnioski mam takie: należy dokonać starannej selekcji nasion, bo nie da się mieć wszystkiego. Ja mam za mało cebuli i "szkoda" mi jej teraz wyrywać, niech jeszcze trochę podrośnie, a ze szczypioru nie korzystam wcale, bo żółty, brokuły rosną 2cm na miesiąc, a bobu będzie na dwie kolacje 
 lepsza krowa
 lepsza krowa  . Na glinie masz szansę na bardzo piękny warzywnik.
 . Na glinie masz szansę na bardzo piękny warzywnik. ale teraz widzę , że warto było a glinki to Ci zazdraszczam
 ale teraz widzę , że warto było a glinki to Ci zazdraszczam   u mnie popioły , ile się trza nakombinować żeby cokolwiek wyrosło
 u mnie popioły , ile się trza nakombinować żeby cokolwiek wyrosło  
 no chyba że na serio
 no chyba że na serio   i już się zaczynam bać gdzie ja to pomieszczę
 i już się zaczynam bać gdzie ja to pomieszczę