Drodzy moi Przyjaciele.
Nie mam co prawda nowego nabytku by móc się nim dzisiaj pochwalić na naszym Forum i tu gdzie jestem a jestem poza domem bo w dalszym ciągu leniuchuję jest zatrzęsienie storczyków i żadnego nie kupiłem bo żaden z nich nie" powalał" mnie swoim wyglądem ale mam za to dla Was miłą wiadomość
Mianowicie mieliście zupełną rację twierdząc,że to co mnie wydawało się być odbiciem pędu u mojego miniaturowego storczyka,to jest keiki-hurra
Wniosek z tego wypływa prosty-jesteście profesjonalistami bo w takim stadium w jakim go pokazałem bynajmniej mnie nie było łatwo wypowiedzieć się wprost,że to co wyrastało z pędu mojej miniaturki to zawiązek młodej roślinki czyli keiki.
A zatem w Waszą stronę głęboki ukłon
Tomku-Janeczko-Aniu-Kasiu-Pati-Karnova-Paulinko-Dusiuuu-Luśko-Kameczko
Witam Was i cieszę się niezmiernie z Waszych kolejnych sympatycznych odwiedzin i pełnych sytuacyjnego dowcipu postów z których uśmiałem się co nie miara

,niech sobie mówi kto chce i co chce ale ja tam sobie naszego Forum bez Was nie wyobrażam
A i jeszcze jedno-miło mi powitać nowych Forumowiczów,którzy zawitali do mojego wątku a to:
Dusięęę-Callanthe-Kamikami26-dzięki za odwiedziny i fajne posty.Zapraszam Wszystkich ponownie do siebie.
Dla przypomnienia zdjęcie-kolaż mojej miniaturki w okresie kwitnienia oraz keiki:
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze