Znane i sprawdzone , a nie najbardziej fotogenicznezb_szek_ pisze:
W ogóle mam pytanie: jakie najlepiej uprawiać w szklarni
 .
 .I góra dwie odmiany. Jedna po jednej stronie tunelu druga po drugiej.
Znane i sprawdzone , a nie najbardziej fotogenicznezb_szek_ pisze:
W ogóle mam pytanie: jakie najlepiej uprawiać w szklarni
 .
 .
 Liście moich pomidorów wyglądają tak:(
 Liście moich pomidorów wyglądają tak:(

- środki przeciw zz powinny zadziałać i na szarą pleśń ale należy to zrobić natychmiast. Nie wiem co masz. Ja na zz łodygową użyłam Mildex, ale mogą być inne, ale na pewno układowe.
 - środki przeciw zz powinny zadziałać i na szarą pleśń ale należy to zrobić natychmiast. Nie wiem co masz. Ja na zz łodygową użyłam Mildex, ale mogą być inne, ale na pewno układowe. .
 . Chyba usunę te najbardziej porażone krzaki a resztę będę obserwowała i jeszcze opryskam. Po drugiej stronie tunelu pomidory mają tylko kilka plam wiec może da się je uratować. A ten środek Mildex to jakiś dobry jest? Bo taki tani to chyba nie jest
 Chyba usunę te najbardziej porażone krzaki a resztę będę obserwowała i jeszcze opryskam. Po drugiej stronie tunelu pomidory mają tylko kilka plam wiec może da się je uratować. A ten środek Mildex to jakiś dobry jest? Bo taki tani to chyba nie jest

Dobry i niedrogi. Jedynie drogi jest (choć chyba najlepszy) INFINITO bo najmniejsze opakowanie to 1L.alina88 pisze:A ten środek Mildex to jakiś dobry jest? Bo taki tani to chyba nie jest