Jeżówki bardzo , bardzo lubię i strasznie chcę posadzić..... nawet miejsce dla nich musi się znaleźć

Olgo faktycznie różne rejony mają swoje wymagania..... ale za to masz bajeczne krajobrazy, pełne krokusów i innego wspaniałego kwiecia ...... nie do podrobienia

Justynko bardzo ciekawa jestem Twoich zamówień, kiedy przesyłeczka???
Marysiu faktycznie większość moich liliowców jest już rozrośnięta w duże kępy, ale to takie popularniejsze, starsze odmiany, one szybciutko przerastają

Maryniu faktycznie większe kępy liliowców sporo miejsca potrzebują, ale lubię roślinki w dużych kępach, chociaż to ogranicza posiadanie innych roślinek

Dorotko dziękuję za cieplutkie słowa

Mariolu cieszę się że podobają Ci się, takie spore już kępy bardzo cieszą swoimi bukietami.... niby kwiaty trzymają się tylko jeden dzień, ale kwitną i kwitną i to w dużej ilości

Nikusiu witaj

Bardzo mi miło, że moje liliowce podobają Ci sie, nie są to jakieś nowe odmiany, ale bardzo cieszą

Jadziu a to paskudy jedne....strasznie szkoda lilii...... u mnie na szczęście nie ma dużych problemów ze ślimorami.....
Dziś u mnie juz nie padało..... wygląda na to, że pogoda się poprawia....
Polu faktycznie troszkę liliowców już się nazbierało, bardzo lubię te kwiaty..... cudnie stroją lipcowe ogrody

Aguniu faktycznie troszkę tych lilii się nazbierało i byłoby dużo, dużo więcej, gdyby nie to, że gabaryty ogródka na to nie pozwalają...... to właśnie lilie są moimi ukochanymi kwiatami

Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam

Ewuniu nawet nie wiesz jak bardzo cieszą takie słowa

Zakwitają kolejne lilijki

Conca D'or

Flore Pleno

NN

Sorbonne

Robert Swanson

NN

i coraz bardziej ukwiecone
Flashpoint

Big Brother