Ciągle brakuje mi czasu dlatego tak rzadko się wpisuję
Różowa pysznogłówka cudna, jak ją kiedyś będziesz dzielić, to byłabym wdzięczna, gdybyś mi kawałeczek wysłała

Aguś dla mnie ogród,działeczka też jest moim takim małym rajem,lubie tam przebywać,odpoczywać,dlatego i ja staram sie go ładnie urzącac,ale u mnie jeszcze wszystko młódki,małe,a u Ciebie dużeAGNESS pisze:
Aniu bardzo mi miło, cieszę się, ze podoba Ci sie mój ogrodowy klimacikJa traktuję ogród jak salon pod gołym niebem.... dlatego podobnie jak dom, staram sie go urządzić tak, żeby jak najlepiej się w nim czuć i żeby przebywanie w nim było niekończącą sie przyjemnością
Dlatego też staram sie, żeby przez cały sezon były jakieś atrakcyjne elementy , żeby rośliny zastępowały się w kwitnieniu i żeby ciągle się coś działo
Stąd też ciągłe przeróbki, teraz na tapecie jest rabata pod tarasem..... cały czas coś mi nie pasi
![]()
![]()
]

Ja tez usuwam jakiekolwiek kwiatostany, i host też,,ale tez szkoda mi roślinekAGNESS pisze: Aniu dziękuję Ci bardzo, milo mi , że tak odbierasz mój ogródek
Twoje roślinki rozrosną się tak szybko, że nawet się nie obejrzysz i będzie gęsty, dorodny kwiatowy busz![]()
Nasionek niestety nie zbieram, wszystkie przekwitłe kwiatostany od razu obcinam, żeby roślinki nie wysilały sie, mam jedynie nasiona sasanek,w przyszłym tygodniu będę je dzieliła i wysyłała, jeśli chcesz, mogę odłożyć porcję i Tobie![]()
Ale bardzo zapraszam po sadzonki roślin, większość można bez problem dzielić![]()
[:D