Ale ten rozowy tez mi sie podoba

.
 . 
    .
 . .
 . .Mam nadzieje ze mi za 100 lat zakwitnie
 .Mam nadzieje ze mi za 100 lat zakwitnie 
 Tez uwazam, ze niby taki zwyczajny, ale te piegi swoje robia
  Tez uwazam, ze niby taki zwyczajny, ale te piegi swoje robia  

Piękny cytrynek Aniu, ja też czekam jeszcze na zdjęcie z lampą
 Piękny cytrynek Aniu, ja też czekam jeszcze na zdjęcie z lampą   
  Mnie się bardzo podoba
 Mnie się bardzo podoba  

A któż tak stwierdził?Callanthe pisze:Nie wiem dlaczego forumowicze twierdzili, że ten różowy jest niezbyt urodziwy

:
 :ajania pisze:Dwie osoby już prezentowały go w swoich wątkach i obie stwierdziły, że nie jest zbyt urodziwy.

no cóż.. mi się storczyk bardzo podoba, bo nie jest taki typowy, tylko bardziej wygląda jak multiflorka, ma takie drobniejsze kwiatuszki a takie lubię
  no cóż.. mi się storczyk bardzo podoba, bo nie jest taki typowy, tylko bardziej wygląda jak multiflorka, ma takie drobniejsze kwiatuszki a takie lubię 

<Jakby mial keika to wiesz....
 <Jakby mial keika to wiesz....  .masz tych katlejastych cale stadko widze.Czekam na tek paczek az sie rozwinie ,bardzo mi sie Cattleye podobaja ,mam dwie tylko bo nie czuje sie jeszcze mocna w tym temacie ,dlatego wole Twoje podziwiac.
 .masz tych katlejastych cale stadko widze.Czekam na tek paczek az sie rozwinie ,bardzo mi sie Cattleye podobaja ,mam dwie tylko bo nie czuje sie jeszcze mocna w tym temacie ,dlatego wole Twoje podziwiac. .
 . .
 .
 Aniu zazdroszczę ręki do catleyastych. Mi się bardzo podobają ale totalnie sobie nie radzę.. co prawda mam tylko jedną, bo obiecałam sobie nie kupować więcej póki mi się z ta nie uda, ale bardzo bym chciała dokupić więcej. Powiedz mi, mobilizujesz je jakoś do wypuszczenia pochewki czy następuje to u Ciebie od razu jak przyrost podrośnie? Mój chyba jest już rozmiarów starych przyrostów ale nic dla mnie nie szykuje
  Aniu zazdroszczę ręki do catleyastych. Mi się bardzo podobają ale totalnie sobie nie radzę.. co prawda mam tylko jedną, bo obiecałam sobie nie kupować więcej póki mi się z ta nie uda, ale bardzo bym chciała dokupić więcej. Powiedz mi, mobilizujesz je jakoś do wypuszczenia pochewki czy następuje to u Ciebie od razu jak przyrost podrośnie? Mój chyba jest już rozmiarów starych przyrostów ale nic dla mnie nie szykuje  Dziewczyny pisały, że pewnie nic nie wypuści tylko skupi się na wydaniu nowego przyrostu bo taka bida. Ale chciałabym wiedzieć na przyszłość bo spotykam tyle różnych sprzecznych informacji, ze głowa mała. Np. nie wiem jak go podlewać teraz kiedy przyrost chyba urósł ale nie ma żadnej pochewki.. normalnie tzn. mniej więcej co 10 dni czy raczej trzymać sucho i tylko okazjonalnie zamgławiać? Bo na prawdę wszystkie wersje już czytałam :/
 Dziewczyny pisały, że pewnie nic nie wypuści tylko skupi się na wydaniu nowego przyrostu bo taka bida. Ale chciałabym wiedzieć na przyszłość bo spotykam tyle różnych sprzecznych informacji, ze głowa mała. Np. nie wiem jak go podlewać teraz kiedy przyrost chyba urósł ale nie ma żadnej pochewki.. normalnie tzn. mniej więcej co 10 dni czy raczej trzymać sucho i tylko okazjonalnie zamgławiać? Bo na prawdę wszystkie wersje już czytałam :/ajania pisze:Kasiula, co prawda wyhodowałam w życiu tylko jednego falkowego dzieciaczka ale jakby zakeikował, to maluch jest Twój.
Co do katlejek to mój pierwszy pąk, też nie czuję się mocna w dziedzinie ich uprawy ale wspomogły mnie radami koleżanki katlejanki i jakoś poszło.

Chyba muszę pojechać do Ikei
 Chyba muszę pojechać do Ikei   Te piegi po prostu cudowne
 Te piegi po prostu cudowne  no tak ślicznie prezentuje się ten kwiatuszek, że nie można się napatrzeć
  no tak ślicznie prezentuje się ten kwiatuszek, że nie można się napatrzeć   
  to leżę na podłodze, albo przyjmuję inne dziwne czasem pozycje
 to leżę na podłodze, albo przyjmuję inne dziwne czasem pozycje  np trzymam kwiatka między kolanami, żeby był pod odpowiednim kątem i jeszcze na tle telewizora i dodatkowo, żeby mi się lampa w telewizorze nie odbijała
 np trzymam kwiatka między kolanami, żeby był pod odpowiednim kątem i jeszcze na tle telewizora i dodatkowo, żeby mi się lampa w telewizorze nie odbijała