przypomina mi Golden Celebration
  przypomina mi Golden Celebration   Ja kocham ta różę i pachnie niesamowicie...czy taka kupiłas
 Ja kocham ta różę i pachnie niesamowicie...czy taka kupiłas  

Jak rosna róze z Flo...,pamietam,ze coś marudziłas ...poprawiły sie
  Jak rosna róze z Flo...,pamietam,ze coś marudziłas ...poprawiły sie   Pat niech no zakwitna wieksza iloscia kwiecia to pyknie sie je ogólem..też to trwa polowanie na pierwsze kwiaty...i upajanie sie nimi
  Pat niech no zakwitna wieksza iloscia kwiecia to pyknie sie je ogólem..też to trwa polowanie na pierwsze kwiaty...i upajanie sie nimi  

Róże z Flo się zebrały w sobie, ND mają już ponad metr
  Róże z Flo się zebrały w sobie, ND mają już ponad metr  Angielki też ładnie odbiły, myślę, że było tak, jak dziewczyny pisały: za krótko je przycięli i dlatego wolniej szło im odbijanie po zimie, ale teraz rosną cudnie, a Avalon bedzie nawet kwitła, choć już chciałam jej nagrobek stawiać
  Angielki też ładnie odbiły, myślę, że było tak, jak dziewczyny pisały: za krótko je przycięli i dlatego wolniej szło im odbijanie po zimie, ale teraz rosną cudnie, a Avalon bedzie nawet kwitła, choć już chciałam jej nagrobek stawiać 

róże w takim kolorze, a jak jeszcze pachnie to podwójnie
  róże w takim kolorze, a jak jeszcze pachnie to podwójnie   

Miło,ze wpadłes z dalekiego kraju
 Miło,ze wpadłes z dalekiego kraju   
  Ale przede wszystkim mam slicznotki
 Ale przede wszystkim mam slicznotki   

A odnosnie sklepu...to w Lidlu były takie ło..... na pniu slicznotki, no moze pieńku bo króciutkim
  A odnosnie sklepu...to w Lidlu były takie ło..... na pniu slicznotki, no moze pieńku bo króciutkim   
  Musisz te dzikie pedy ciachac
 Musisz te dzikie pedy ciachac   

Sunlight Romantica
 Sunlight Romantica 

ach ten zapach
  ach ten zapach