Nie wiem czym się zajmujesz zawodowo, ale projektowaniem opakowań na upominki możesz zająć się już dziś.
Moje początki hodowli storczyków...
Re: Moje początki hodowli storczyków...
Arek, chciałabym w takim opakowaniu otrzymać upominek. Wewnątrz najchętniej znalazłabym ............. storczyka
Nie wiem czym się zajmujesz zawodowo, ale projektowaniem opakowań na upominki możesz zająć się już dziś.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Blueberry
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pięknie wyglądają sześciany, zwłaszcza te, na których są same kwiaty
Jeśli szukasz czegoś ciekawego proponuję odwiedzić teraz Kaufland - poszłam po gloksynię, a wróciłam z cambrią i miltonią, były też białe dendrobia, i to w bardzo przystępnych cenach (24 i 22zł)
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
W Auch.... znalazlam ciekawe miniaturki też fajne ceny po 14 zł nie mogłam się zdecydować... więć wziełam dwie....
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no taki prezent dostać, jeszcze ze storczykiem w środku
chyba bym się rozpłakała z radości
piękny okaz i grafiki super 
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
PIOTRZE-Dzięki,wiesz lubię urozmaicenia ale nie zawsze jest czas na taką zabawę
KASIU-Fajnie,że i Ty jesteś z nami,bo ja jakoś sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie
JANECZKO-Koniecznie muszę rozważyć Twoją propozycję a póki co dzięki za uznanie - uwierz mi,że to łatwizna te sześciany
NATALKO-Posłuchałem Cię,w sobotę pożyczyłem autko i zajechałem do Kauflandu i wróciłem z cambrią i gloksynią-nie mogłem im się oprzeć,
sama zobacz czy mam rację-dzięki za info,liczę na kolejną
BASIU-I nie żałuj a przy okazji pochwal się zdjęciami
DUSIAA-Witaj w klubie,mam nadzieję,że niedługo i ja będę mógł zostawić ślad w Twoim wątku
Dzięki Wszystkim za bardzo miłe słowa i odwiedzinki do których ponownie zapraszam i pozdrawiam Wszystkich
Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek.W Kauflandzie oprócz cambrii a zastałem je tylko w czerwonym kolorze,były jeszcze jak napisała poprzednio Natalka dendrobia ale białe choć z dużą ilością kwiatów i pięknie prezentujące się.Postanowiłem poczekać na kolorowe ale oprócz cambrii nie mogłem się oprzeć także gloksynii koloru bordo,którą przy okazji zaprezentuję ale w drugim wątku.
Moja cambria ma już imię a mianowicie-Natalia,nazwałem ją tak imieniem Blueberry w podzięce za rychłą informację i propozycję poszukania czegoś ciekawego w Kauflandzie.Moja czerwona cambria mnie się podoba,nie wiem jak Wam?

A tak prezentuje się moja cambria w sześcianach a do wkomponowania w nie młynków sprowokował mnie Tomek

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłych wrażeń
KASIU-Fajnie,że i Ty jesteś z nami,bo ja jakoś sobie nie wyobrażam tego działu bez Ciebie
JANECZKO-Koniecznie muszę rozważyć Twoją propozycję a póki co dzięki za uznanie - uwierz mi,że to łatwizna te sześciany
NATALKO-Posłuchałem Cię,w sobotę pożyczyłem autko i zajechałem do Kauflandu i wróciłem z cambrią i gloksynią-nie mogłem im się oprzeć,
sama zobacz czy mam rację-dzięki za info,liczę na kolejną
BASIU-I nie żałuj a przy okazji pochwal się zdjęciami
DUSIAA-Witaj w klubie,mam nadzieję,że niedługo i ja będę mógł zostawić ślad w Twoim wątku
Dzięki Wszystkim za bardzo miłe słowa i odwiedzinki do których ponownie zapraszam i pozdrawiam Wszystkich
Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek.W Kauflandzie oprócz cambrii a zastałem je tylko w czerwonym kolorze,były jeszcze jak napisała poprzednio Natalka dendrobia ale białe choć z dużą ilością kwiatów i pięknie prezentujące się.Postanowiłem poczekać na kolorowe ale oprócz cambrii nie mogłem się oprzeć także gloksynii koloru bordo,którą przy okazji zaprezentuję ale w drugim wątku.
Moja cambria ma już imię a mianowicie-Natalia,nazwałem ją tak imieniem Blueberry w podzięce za rychłą informację i propozycję poszukania czegoś ciekawego w Kauflandzie.Moja czerwona cambria mnie się podoba,nie wiem jak Wam?

A tak prezentuje się moja cambria w sześcianach a do wkomponowania w nie młynków sprowokował mnie Tomek

Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłych wrażeń
To jest Burrageara Nelly Isler Areczku ,ktora nie dosc ze jest piekna to jeszcze pieknie pachnie
.Wspanialy zakup,gratuluje i niech wam sie dobrze wspolpracuje 
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Uwielbiam jej kwiaty, pierwszy raz zobaczyłam ją u Actus i zapragnęłam mieć własną
Kwitła pięknie, a póki co wypuszcza trzy przyrosty. Jestem pewna, że i Twoja nie zawiedzie i będzie Ci pięknie rosnąć ;) Powiem tylko, że moja miała w podłożu dużo sphagnum, więc po przekwitnięciu radze zajrzeć w doniczkę ;)
- Dusiaaa
- 1000p

- Od: 4 cze 2012, o 08:01
Arkadius zapraszam,wątek już jest choć bardzo ubogi w porównaniu do Waszych:-D czyżbyś był grafikiem komputerowym z zamiłowania lub z zawodu? 
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Aniu a moje nie chce ze mna wspolpracowacDufin pisze:Uwielbiam jej kwiaty, pierwszy raz zobaczyłam ją u Actus i zapragnęłam mieć własnąKwitła pięknie, a póki co wypuszcza trzy przyrosty. Jestem pewna, że i Twoja nie zawiedzie i będzie Ci pięknie rosnąć ;) Powiem tylko, że moja miała w podłożu dużo sphagnum, więc po przekwitnięciu radze zajrzeć w doniczkę ;)
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Hmm.. no u mnie Kasiu jeden przyrost tez się zatrzymał, może to przez ślimaki, jakie miała roślina
ale odpukac, pozostałe dwa rosną.. pytanie tylko czy mi zakwitną, bo wcale jej nie weranduję i stoi raczej w półcieniu 
A powiedz Aniu Twoja penelopa 3 wypuszcza przyrosty z podloza czy ze starej psb?Moja wypuszcza ze starych psb i zastanawiam sie czy to normalne?
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Dziękuję Arku, czuję cię zaszczycona
Zapomniałam napisać, cambrie były tylko czerwone, a dendrobia tylko białe. Miltonii nie było? U mnie w sklepie stały w innym miejscu, tak schowane... No i trudniej było coś wybrać, znacznie bardziej zmaltretowane (gloksynie zresztą też
)
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
Arkadius121 pisze:nie wiem czy uda mi się przed wakacjami kupić coś godziwego za przystępną cenę
Nie ma jak to forumArkadius121 pisze: Dzięki Natalce mogę pokazać Wam dzisiaj mój nowy nabytek
Fajny zakup
No a storczykowe pudełka
- Piotr=)

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
cudne storczyki bajeczne wpadam z rewizytą i idę spać bo jutro rano wstaje
pa
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
DRODZY FORUMOWICZE I GOŚCIE
Nie mający pewności,że w miejscu gdzie udaję się na dwa wakacyjne tygodnie będę miał dostęp do internetu,na wszelki wypadek pragnę Wszystkich przeprosić za ewentualna przerwę w pisaniu postów tak w Waszych jak i moich wątkach ale obiecuję po powrocie nadrobić wszystkie zaległości.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę samych sukcesów
Nie mający pewności,że w miejscu gdzie udaję się na dwa wakacyjne tygodnie będę miał dostęp do internetu,na wszelki wypadek pragnę Wszystkich przeprosić za ewentualna przerwę w pisaniu postów tak w Waszych jak i moich wątkach ale obiecuję po powrocie nadrobić wszystkie zaległości.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę samych sukcesów