Teraz chyba w każdym prawie większym sklepie mają rośliny
Cytrusy,fiołki i inne rośliny Arkadiusa ...
- Bufo-bufo
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Cytrusy,fiołki i inne rośliny Arkadiusa ...
Akadius mistrz fotografii
, ta miała szczęście że trafiła na Ciebie.
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Arku nie docierały do mnie powiadomienia o Twoim wątku, dlatego dziękuję, że do mnie zawitałeś i teraz mogę się zrehabilitować
Stromante masz śliczne, a Twoje kolaże w formie sześcianów skojarzyły mi się z przepięknie zapakowanym prezentem
Jak dostaję tak śliczne prezenty, to aż nie chcę ich otwierać, oglądając je i podziwiając efekty pracy
Ja mam tylko zielono - białe stromante, ale też wypadałoby je w końcu rozsadzić
Bo coraz większe, ale teraz kwitnie
Nieodmiennie Twoje perfekcyjne fotografie wpędzają mnie w lekkie kompleksy, że też ja takich pięknych nie potrafię robić, ale są też motorem napędowym do jeszcze większych starań nad poprawą staranności wykonania zdjęcia i umiejętności poprawnego wyostrzenia kadru.
Twoje ketmie też są śliczne, ani nie za duże, ani nie są zbyt "rosochate". I podwójne i kolory za
łapią
Wszystkiego dobrego, dużo
życzę, u mnie właśnie dziś świeci od dobrych trzech godzin
Stromante masz śliczne, a Twoje kolaże w formie sześcianów skojarzyły mi się z przepięknie zapakowanym prezentem
Ja mam tylko zielono - białe stromante, ale też wypadałoby je w końcu rozsadzić
Nieodmiennie Twoje perfekcyjne fotografie wpędzają mnie w lekkie kompleksy, że też ja takich pięknych nie potrafię robić, ale są też motorem napędowym do jeszcze większych starań nad poprawą staranności wykonania zdjęcia i umiejętności poprawnego wyostrzenia kadru.
Twoje ketmie też są śliczne, ani nie za duże, ani nie są zbyt "rosochate". I podwójne i kolory za
Wszystkiego dobrego, dużo
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- mmaryla

- Od: 23 lut 2011, o 13:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie eksponujesz swoje roślinki, Stromante jest niezwykle fotogeniczna.A zabawę z sześcianami i ja uwielbiam. Twoja przepiękna sesja przypomniała mi o nich 
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Areczku dawno mnie nie było a tu nawet szcześciany się pojawiły
Jak zwykle piękna prezentacja roślinek
Jak zwykle piękna prezentacja roślinek
- lucy23-61

- Od: 14 wrz 2011, o 21:06
Rany, cudne te sześcianowe foty.A i modelka przeurocza.
-
Monikwiaty
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 23:59
Arku rośliny masz cudne to już wiemy , to jak nietuzinkowo potrafisz je pokazać też już powinnam wiedzieć a jednak ciągle mnie zaskakuje w jaki sposób potrafisz ukazać piękno każdej z roślin, pozdrawiam:)
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ślicznie przedstawiony - stromanthe 
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
MARTECZKO----TERENIU----CELINKO----OLEŃKO----AGNIESZKO----MARYLKO----WIOLECZKO----LUCYNKO----MONICZKO----JUSTYNKO
OLEŃKO-Daleko mi do mistrza fotografii ale dzięki za uznanie
AGNIESZKO-Bez kompleksów proszę bo moje fotki to tylko amatorszczyzna a ja staram się tylko by w trakcie fotografowania roślinek wyeks-
ponować ich urodę
Cieszy mnie każda Wasza wizyta i Wasze miłe słowa zawarte w postach za co niskie
Zapraszam do siebie ponownie i Was,Forumowiczów i Gości i serdecznie pozdrawiam
Podczas mojej trzytygodniowej nieobecności w domu na przełomie grudnia i stycznia moi domownicy zestawili donicę z gruboszem puszczonym na żywioł z miejsca w miarę nasłonecznionego i wystarczyło by ten stojąc nieco w cieniu zaczął wyrastać i wyglądać wg mnie mniej ciekawie.Postanowiłem z wielu jego sadzonek wybrać kilka najlepiej odżywionych i przeznaczyć je na drzewka bonsai no i zacząłem je formować dając w ten sposób początek swojej mini szkółce drzewek bonsai grubosza.

Po lewej grubosz z sadzonek którego powstała mini szkółka. Po prawej wieloletnie drzewko grubosza formowanego na bonsai.
Pozdrawiam Wszystkich
OLEŃKO-Daleko mi do mistrza fotografii ale dzięki za uznanie
AGNIESZKO-Bez kompleksów proszę bo moje fotki to tylko amatorszczyzna a ja staram się tylko by w trakcie fotografowania roślinek wyeks-
ponować ich urodę
Cieszy mnie każda Wasza wizyta i Wasze miłe słowa zawarte w postach za co niskie
Zapraszam do siebie ponownie i Was,Forumowiczów i Gości i serdecznie pozdrawiam
Podczas mojej trzytygodniowej nieobecności w domu na przełomie grudnia i stycznia moi domownicy zestawili donicę z gruboszem puszczonym na żywioł z miejsca w miarę nasłonecznionego i wystarczyło by ten stojąc nieco w cieniu zaczął wyrastać i wyglądać wg mnie mniej ciekawie.Postanowiłem z wielu jego sadzonek wybrać kilka najlepiej odżywionych i przeznaczyć je na drzewka bonsai no i zacząłem je formować dając w ten sposób początek swojej mini szkółce drzewek bonsai grubosza.

Po lewej grubosz z sadzonek którego powstała mini szkółka. Po prawej wieloletnie drzewko grubosza formowanego na bonsai.
Pozdrawiam Wszystkich
Ciekawie przedstawiasz etapy formowania grubosza. To moim zdanie roślina nie do zdarcia. Musze kiedyś zrobić zdjęcia moich dwóch drzewek, bo podobnie je traktuję jak Ty - formuję na bonsai. Mają grubo ponad 10 lat. Niestety góra czasem za bardzo przyrasta i "ulega sile grawitacji" 
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Arku Grubosze Ci się udały.Ja mam dużego jak drzewko 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Piękne drzewka szczęścia. Ciekawe doniczki - Masz dla nich 
Ładne, ale mnie niegdy one nie potrafiły zachwycić jakoś;)
.
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
DRODZY FORUMOWICZE I GOŚCIE
Nie mający pewności,że w miejscu gdzie udaję się na dwa wakacyjne tygodnie będę miał dostęp do internetu,na wszelki wypadek pragnę Wszystkich przeprosić za ewentualna przerwę w pisaniu postów tak w Waszych jak i moich wątkach ale obiecuję po powrocie nadrobić wszystkie zaległości.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę samych sukcesów
Nie mający pewności,że w miejscu gdzie udaję się na dwa wakacyjne tygodnie będę miał dostęp do internetu,na wszelki wypadek pragnę Wszystkich przeprosić za ewentualna przerwę w pisaniu postów tak w Waszych jak i moich wątkach ale obiecuję po powrocie nadrobić wszystkie zaległości.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę samych sukcesów
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Arku
Życzę udanych wakacji miłego wypoczynku , dużo
i czekam na zdjęcia 
Życzę udanych wakacji miłego wypoczynku , dużo