Zieleń w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie

Post »

Marysiu orlik jest przepiękny!
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Takie spotkania są bardzo przyjemne, przynoszą wiele radości. Marysiu rzeczywiście wyglądacie jak siostry.
Zazdroszczę Ci pogody, u nas jest fatalna, zimno i od rana leje. Obawiamy się powodzi ;:202
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Nie mogę teraz oglądnąć zdjęć orliczków, ale jak wrócę w domowe pielesz (i net będzie działał :twisted: ) to muszę koniecznie luknąć.
Mnie coś zaatakowało stare orliki (mają zmierzwiony kwiat), ale mam kilka nowych i chętnie porównam! ;:215
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Marysiu, ależ Ci przybyło ślicznotek! I tylko "oprócz błękitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" . W centrum Wawy burza...
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Pat jak wsadzałam orlika to mu zajrzałam w oczy i już wiem że przynajmniej trzy kolory na wysokim są a jest jeszcze przybudówka niziutka w pączkami. Żurawki już rośnie na pierwszej grządce !
Basiu odpowiem Ci tak grzecznie jak Ty mnie - dziękuję! ;:196
Dorotko te z go lubię :lol: w Krakowie burza jak ch.... grzmoty i ściana deszczu , rano u mnie jak z cebra, a teraz wieje i słonce się przebija ;:224
Dorotko nie było mnie w domu kilka godzin, a dlaczego to przeczytasz na pw. A u mnie teraz słońce zagląda do ogrodu. Szalona pogoda!
Michałku już nie pisz że przelotnie bo jesteś cały czas, a ja Ci i admin uwierzyłam i tak się za-opuściłam, ale już jest lepiej! Sępik górą!
Beatko a ja dopiero dzięki Lidzi odkryłam kokoryczkę jaka jest słodka ;:173
Ewciu dziękujemy ;:180 to naprawdę jest miłe - ja bardzo lubię poznawać nowych ludzi, a jeszcze takich zielonozakręconych i sympatycznych :lol: Chwasty mnie po nocach straszą! ;:oj
Elu peonia co roku dodaje jeden pąk. Tak jak napisała Pat spotkania w realu są bardzo cenne i na ogół pokrywają się z wirtualem. A kiedy foteczki będę oglądać w Twoim wątku?
Iwonko jeszcze Ci nie zdążyłam odpisać a już zaświeciło ;:196 tak jak pisałam orlik ;:215 kojarzy mi się z oranżadą z dzieciństwa ;:306
Marginetko dzięki przeczytaj wyżej :lol:
Zosiu pogoda jest zmienna, atmosfera jest duszna, bo najpierw było zimno, potem ciepło i zaczęło wszystko parować :shock: Spotkania są dla mnie bardzo cenne i jak widzisz już parę ich było ;:173
Renatko miło mi, że wpadasz. Wydawało mi się że to bardzo zdrowe kwiatuszki ;:219
Zuzko Droga niebo się przeciera ale nie może się wyklarować pogoda. Roślinki tak kocham, że pojechałam z M na plac, ale nie potrzebowałam nic do jedzenia to poszłam w stragany z roślinami i oczywiście kupiłam; a co to fotnę wieczorkiem, teraz lecę sprawdzić czy w ogrodzie wszystko w porządku i czy kury nauczyły się już pływaćObrazek
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Piękne te kolorowe orliki, u mnie tylko białe i fioletowe, muszę się
rozglądnąć za innymi kolorami ;:196
Awatar użytkownika
atena40
500p
500p
Od: 3 lut 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu :wit witaj. Nadrabiam zaległości i ganiam po znajomych ogrodach. Bardzo ładnie wszystko Ci kwitnie. Orlik cudeńko, a ta dziewanna jest wieloletnia. Mam ją u siebie od 3lat i co roku pięknie po zimie odbija. Bardzo ją lubię.
Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Maryś ,odbyłam spacer u Ciebie ,wszystko rośnie ,jak na drożdżach .U mnie teraz piękne słońce ,a niedawno lało ,że świata nie było widać ,jutro ma być jeszcze gorzej . :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Danusiu one chyba się zmieniają bo ja miałam białe, niebieskie, różowe. Teraz mam głównie te niebieskofioletowe, różowe zostały tylko na grządkach dość dalekich. Więc te posadziłam oddzielnie :lol:
Atenko miło że wróciłaś - witam Cię! mnie też podoba się ta dziewanna, rozsadę wsadziłam rok temu ale tylko ta jedna zakwitła obawiam się, że te w innym miejscu wyplewiłam. Roślinka jest mała a kwiatuszki są duże ;:173
Ewuniu u mnie słonko było, a zaraz potem już trzecia burza i ogromna ilość wody leci ;:oj
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Maryś dziękuję to dbaj o babkę ...to jest ziółko i rzadko występuje...ja na mojej skarpie nie widziałam... :) a szukam zawsze...
..a orlik bardzo, bardzo, ciekawy... :)
u mnie pada z przerwami nic nie robiłam w zielonościach... :(
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Maryś śliczne te prezenty ;:108
Awatar użytkownika
zamia
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 10 lut 2009, o 22:07

Post »

Marysiu jak najbardziej potwierdzam zmienny charakterek orlików-u mnie nawet te które się wysiały z kolorku białego i żółtego były takie zwykłe różowe i niebieskie :roll: Tą kępę która pojechała do Ciebie odkopałam z rządka orlików sianego 3 lata temu i jak widać na razie trzymają kolorek :uszy cieszę się że są takie jak chciałam Ci podarować i niech cieszą oczy :D
Każdy dzień może być lepszy od dnia poprzedniego...
Ewa
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38

Post »

Taki fajny i ciepły wątek a ja jeszcze tu nie zaglądałem :oops:
Pozdrawiam Gospodynię :wit ,będę do wiejskiego
ogrodu wpadał ;:108
Sławek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Misiu u mnie babki jest bardzo dużo widocznie środowisko jej odpowiada ;:108
O tak Różyczko śliczne :lol:
Witam Cię Ewuniu serdecznie jakże mi miło że do mnie zajrzałaś , bo ja przez brak wątku do Ciebie nie mogłam, ale podziękowałam za pamięć u Pati. Z tym orlikiem jest dosłownie tak jak pisałam - a w ogóle przed laty jak zobaczyłam pierwszy raz orliki to od razu je pokochałam podobnie jak liliowce. Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję że stworzysz kolejny piękny ogród ;:168
Sławku witaj i miło mi, że Ci się u mnie podoba, ja przyznam się szczerze też do Ciebie nie zaglądałam ale gdzieś spotykaliśmy się w zaprzyjaźnionych wątkach. Wiejski ogród czeka na Ciebie ;:180
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Co do tych orlików to ja w zeszłym roku miałam jeden ciemno granatowy prawie czarny ( rósł w cieniu) przesadziłam na stanowisko słoneczne do południa i nasiona wysiałam ,w tym roku mam niebieski biały i różowy :shock:
Pozdrawiam. Ewa
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”