Justynko faktycznie wiosna galopuje.... nadrobiła spóźnienie w błyskawicznym tempie..... powiedziałabym nawet, że wszystko zakwita wcześniej niż zwykle.... ale i przez te upały szybciej przekwita.... teraz się mocno ochłodziło, więc pewnie wszystko przystopuje...
Aniu dziękuję
 Ja również bardzo lubię zbliżenia kwiatów, pokazują to, na co nie zawsze zwracamy w naturze
 Ja również bardzo lubię zbliżenia kwiatów, pokazują to, na co nie zawsze zwracamy w naturze   
 Ewuniu i u mnie większość lewizji nie przetrwała.... pozostała tylko ta jedna, już kilka lat daje radę..... jakaś silna się trafiła

Januszu jakie świetna porównanie

Marysiu dziękuję za cieplutkie słowa
 Zimno teraz i deszczowo, to mamy czas na nadrabianie forumowych zaległości
  Zimno teraz i deszczowo, to mamy czas na nadrabianie forumowych zaległości   
 Asiu, Jolu bardzo Wam dziękuję za takie cieplutkie słowa

Dorotko my już też po maturach.... teraz najgorsze to czekanie na wyniki... strasznie długo

Jula te piwonie to majówki, one kwitną bardzo wcześnie..... pozostałe jeszcze w malutkich pąkach...
Co do orlików, to fajne porównanie.... faktycznie jak spódniczki baletnic....szczególnie te pełne

Kasiu dziękuję

Wielosiły dopiero zaczynają..... ale jak już kwitną masą kwiatów, to wyglądają naprawdę pięknie

Madziu dziękuję

Zaczyna się czas piwonii...są takie piękne...ale tak krótko kwitną

Gosiu witaj kochana..... jak się cieszę, że jesteś
 Tak dawno nie zaglądałaś ....
 Tak dawno nie zaglądałaś ....Przemku bardzo lubię te puchate pompony sasanek

Pszonaka sadziłam....
Majeczko na pewno pięknie zakwitną Ci iryski, to wspaniałe, niesamowicie różnorodne kwiaty

Aguś dziękuję

Chabry uwielbiam.... sadzę je w różnych zakamarkach ogrodu, żeby spotykać je wszędzie

Grażynko ..... no tak różnie z tymi roślinkami.... większość u mnie kwitnie dużo później niż u Ciebie.... te jakoś tak przyspieszyły

Marzenko faktycznie deszczowe dni pozwalają nam nadrobić zaległości na Forum...... cieszę się z tego deszczu.... było u mnie nieprawdopodobnie sucho....

Cudny!!
 Cudny!! 

Kasiek *
 Kasiek *
 Posłonki, wielosiły, bodziszki - wszystkie te maleństwa doskonale sfotografowane
 Posłonki, wielosiły, bodziszki - wszystkie te maleństwa doskonale sfotografowane