Justynko faktycznie wiosna galopuje.... nadrobiła spóźnienie w błyskawicznym tempie..... powiedziałabym nawet, że wszystko zakwita wcześniej niż zwykle.... ale i przez te upały szybciej przekwita.... teraz się mocno ochłodziło, więc pewnie wszystko przystopuje...
Aniu dziękuję
Ewuniu i u mnie większość lewizji nie przetrwała.... pozostała tylko ta jedna, już kilka lat daje radę..... jakaś silna się trafiła
Januszu jakie świetna porównanie
Marysiu dziękuję za cieplutkie słowa
Asiu, Jolu bardzo Wam dziękuję za takie cieplutkie słowa
Dorotko my już też po maturach.... teraz najgorsze to czekanie na wyniki... strasznie długo
Jula te piwonie to majówki, one kwitną bardzo wcześnie..... pozostałe jeszcze w malutkich pąkach...
Co do orlików, to fajne porównanie.... faktycznie jak spódniczki baletnic....szczególnie te pełne
Kasiu dziękuję
Wielosiły dopiero zaczynają..... ale jak już kwitną masą kwiatów, to wyglądają naprawdę pięknie
Madziu dziękuję
Zaczyna się czas piwonii...są takie piękne...ale tak krótko kwitną
Gosiu witaj kochana..... jak się cieszę, że jesteś
Przemku bardzo lubię te puchate pompony sasanek
Pszonaka sadziłam....
Majeczko na pewno pięknie zakwitną Ci iryski, to wspaniałe, niesamowicie różnorodne kwiaty
Aguś dziękuję
Chabry uwielbiam.... sadzę je w różnych zakamarkach ogrodu, żeby spotykać je wszędzie
Grażynko ..... no tak różnie z tymi roślinkami.... większość u mnie kwitnie dużo później niż u Ciebie.... te jakoś tak przyspieszyły
Marzenko faktycznie deszczowe dni pozwalają nam nadrobić zaległości na Forum...... cieszę się z tego deszczu.... było u mnie nieprawdopodobnie sucho....