Już za chwileczkę ,już za momencik .......
Moja działka i róże-danutab cz5
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka i róże-danutab cz5
Danusiu piękne masz powojniki ,a moje niektóre różyczki mają malutkie pączusie
.
- robaczek_Poznan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, piękne te floksy!
Ciekawa jestem Twoich powojników, ile ich uzbierałaś?
Dziękuję za zdjęcie przepięknej glicynii u mnie...Jestem pewna, że na nowej podporze będzie się prezentować wspaniale
Ciekawa jestem Twoich powojników, ile ich uzbierałaś?
Dziękuję za zdjęcie przepięknej glicynii u mnie...Jestem pewna, że na nowej podporze będzie się prezentować wspaniale
Taka cena to nie jest wygórowana. Sklep który znalazłam oferuje sadzonki z pojedynczymi kwiatkami 40 zł,a z pełnymi 80 zł.danutab pisze:
Gosiu w zeszłym roku widziałam w Pisarzowicach sadzonki po 15zł to nie jest taka wygurowana cena.
Jak tam Danusi weekend - pracowity?
Ewuniu też zauważyłam na niektórych różach małe pączusie ale jeszcze przed nami piękne azalie i Rh zanim zacznie się szaleństwo różane.
Aniu dzięki
Kasiu powojników mam ponad 50 ale jakoś gubią się w ogrodzie nie są skompletowane w jednym miejscu.Może i będzie znów ładna ale musi ją obrosnąć jak już będzie pergola mowa , bo na razie jest mocno ścięta.
Trochę zdjęć mojego mini sadu, zaczynamy zejściem z tarasu do sadu i rabat różanych

Aniu dzięki
Kasiu powojników mam ponad 50 ale jakoś gubią się w ogrodzie nie są skompletowane w jednym miejscu.Może i będzie znów ładna ale musi ją obrosnąć jak już będzie pergola mowa , bo na razie jest mocno ścięta.
Trochę zdjęć mojego mini sadu, zaczynamy zejściem z tarasu do sadu i rabat różanych

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu zawsze zachwycają mnie Twoje połacie floksów..... cudownie wyglądają w czasie kwitnienie. Ja mogę sobie pozwolić tylko na niewielkie podusie.....
Clematisy śliczności..... tak pięknie zdobią wyższe rejony
A ponad 50 to naprawdę niesamowity wynik..... cudnie wygląda jak większość zakwitnie 
Clematisy śliczności..... tak pięknie zdobią wyższe rejony
Miło pospacerować po Twoim ogrodzie.
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U Ciebie jak w małym raju .Jak zakwitną róże to będzie ,jak w dużym .

- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Danusiu pięknie kwitna ci kwiatay a koperkowa to bezbłędna , myślę o niej już od jakiegoś czasu , kiedyś kupiłam ja na al a nic z niej nie było chyba zgniła i trochę sie zniechęciłam. Ale jak widzę u forumek to znowu mam ochotę ją kupić. na razie pocieszam się trzema drzewiastymi mają tyle pąków.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, glicynia szybko nadrobi
U mnie powojniki tez porozrzucane po ogrodzie, ale taki ich urok, mozna je wszędzie wcisnąć ;-) Pozdrowionka
U mnie powojniki tez porozrzucane po ogrodzie, ale taki ich urok, mozna je wszędzie wcisnąć ;-) Pozdrowionka
Ja tez właśnie " zachorowałam" na koperkową , ale na allegro mam obawy kupować za tak dużą cenę. Z tegorocznych zakupów 30% to "śmietnikowce" 
Witaj Danusiu
Nić nam nie pokazujesz chyba jesteś mocno zapracowana, a może leniuchujesz cieszą oczy widokiem swoich pięknych roślin ?
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Danuśka miałaś racje koperkowa u mnie i u Jadzi pełna,
Agnieszko ja też mocno przycinam moje floksy bo one są wstanie zarosnąć wszystko. Clematisy są po prostu piękne i dlatego mam ich sporo chociaż tego nie widać.
Grażynko spaceruj do woli.Allegro to zawsze wielka niewiadoma. Koperkową pustą widziałam w piątek na targach w Chorzowie po 25zł ale niewielkie sadzonki w donicy. Oczywiście nie leniuchuję ale wracam padnięta z działki i nawet nie chce mi się włączać komp, nie mówiąc o obróbce zdjęć.
Grażynko dzięki
Ewuniu mój ogród dla mnie to raj zresztą jak każdy ogród dla każdego który kocha kwiaty . Już nie mogę się doczekać kwitnących róż.
Halinkokoperkowa była jak już wcześniej pisałam na wystawie w Chorzowie. Drzewiastej nie mam chociaż kiedyś bardzo chciałam ją mieć.
Kasiu Ja też lubię i mam clematisy po całym ogrodzie, nawet 2 rosną mi w donicach.
Aniu od razu wasze pąki wydawały mi się ciemniejsze i takie mocno napełnione.

Grażynko spaceruj do woli.Allegro to zawsze wielka niewiadoma. Koperkową pustą widziałam w piątek na targach w Chorzowie po 25zł ale niewielkie sadzonki w donicy. Oczywiście nie leniuchuję ale wracam padnięta z działki i nawet nie chce mi się włączać komp, nie mówiąc o obróbce zdjęć.
Grażynko dzięki
Ewuniu mój ogród dla mnie to raj zresztą jak każdy ogród dla każdego który kocha kwiaty . Już nie mogę się doczekać kwitnących róż.
Halinkokoperkowa była jak już wcześniej pisałam na wystawie w Chorzowie. Drzewiastej nie mam chociaż kiedyś bardzo chciałam ją mieć.
Kasiu Ja też lubię i mam clematisy po całym ogrodzie, nawet 2 rosną mi w donicach.
Aniu od razu wasze pąki wydawały mi się ciemniejsze i takie mocno napełnione.