Dobrze, że dotarła, bo już zastanawiałam się nad konstrukcją bomby, którą podłożyć miałam pod pocztę.sonia pisze:Dorotko ogromnie dziękujęale niesamowita niespodzianka
ogromna paczka, moje oczy też na jej widok zrobiły się ogromne, pies ciekawski rozpakowywał razem ze mną, a Darek nie chciał wierzyć, że to prezent
ale ciekawski tez zaglądał co ja mam, a że paczka była porządnie zabezpieczona to jej rozpakowywanie troszkę trwało

Dziękuję ogromnie za piękne drzewko fuksjiza kilka malutkich roślinek dostałam jedną, ale za to jaką
dziękuję
U mnie deszcz wali "strasznie". 2 razy zagrzmiało i tak lało, że na zach oknie naliczyłam 11 kropli deszczu.
 Jak dotąd zaschły mi 3 krzaki i 2 brzozy
  Jak dotąd zaschły mi 3 krzaki i 2 brzozy  

Moje 3 nowe fuksje tez zmarniały w ten sam sposób... Zagadka dla mnie. Były ładne, bez paskudztw czy chorób i nagle w ciągu jednego dnia "omdlały" i po nich.. A wśród ich była niespotykana liliowa piękność..
 Moje 3 nowe fuksje tez zmarniały w ten sam sposób... Zagadka dla mnie. Były ładne, bez paskudztw czy chorób i nagle w ciągu jednego dnia "omdlały" i po nich.. A wśród ich była niespotykana liliowa piękność..  

Ja dotąd nie miałam czegoś takiego i oby tak dalej.
  Ja dotąd nie miałam czegoś takiego i oby tak dalej. 

Piękne odmiany fuksji i nawet karczoch ! ( siałaś czy posadziłaś sadzonkę?) Podoba mi się pomysł na rojniki posadzone w pniu - gdy zdobędę kolejne pnie (są już zamówione)  "odgapię" jeśli pozwolisz ?
 Piękne odmiany fuksji i nawet karczoch ! ( siałaś czy posadziłaś sadzonkę?) Podoba mi się pomysł na rojniki posadzone w pniu - gdy zdobędę kolejne pnie (są już zamówione)  "odgapię" jeśli pozwolisz ? 

na szczęście główny pieniek ocalał, bo był solidnie przywiązany do patyka, te rosnące w wiszących koszach straciły większość kwiatów i pąków, a do tego jeszcze jedna ma grzyba, a fuksja kupiona w formie drzewka miała roztocze
  na szczęście główny pieniek ocalał, bo był solidnie przywiązany do patyka, te rosnące w wiszących koszach straciły większość kwiatów i pąków, a do tego jeszcze jedna ma grzyba, a fuksja kupiona w formie drzewka miała roztocze