Kosaciec (Iris) ZDJĘCIA cz.1
Re: Irysy
_fox_ pisze:Sorki miłe Panie ale pumilki wstawiajcie proszę![]()
![]()
do tego wątku http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 32&t=34060 , będzie czysto i przejrzyście
Jacek ale Ty jesteś
Ja jeszcze długo nie będę ogarniać , który jest który
I co mam zrobić
Najlepiej wysłać fotkę Tobie do zidentyfikowania
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
-
_fox_
Sorki ale robi się bałagan, tym bardziej że jest oddzielny wątek dla pumilaków, ja jestem tylko statystycznym forumkiem
A które to są pumila ? ogólnie rzecz biorąc teraz zaczynają kwitnąć i wysokość do ok. 30 cm
Zresztą praktyczne jest wstawianie w odpowiednim wątku, ponieważ po nazwach to i sam diabeł nie trafi 
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dopiero teraz
doczytałam ,że pumilki mają swój wątek
kto mi cos powie na temat uprawy irysa "blue magic" kupionego w Biedronce tego roku.pochodzi z Holandii?kiedy sie sadzi i kiedy zakwitnie?jest napisane ze po pierwszych przymrozkach, a ja juz posadzilam, nie wiem czy nie za wczesnie.
- Galadriela
- 500p

- Od: 22 wrz 2009, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy tylko u mnie irysy wysokie bródkowe powariowały i zaczęły już wypuszczać pąki kwiatowe? 
Pozdrawiam Anna Galadriela
Lilie Galadrieli
Lilie Galadrieli
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też mam tą odmianę kupioną z Biedronki Ja posadziłąm je jakoś z tydzień albo więcej przed 15nastym maja.Ładnie wyszły takie zieloniutkie listki mają ale czy zakwitną oj to tego nie wiem - poczekamy to zobaczymyagusiowa pisze:kto mi coś powie na temat uprawy irysa "blue magic" kupionego w Biedronce tego roku.pochodzi z Holandii?kiedy sie sadzi i kiedy zakwitnie?jest napisane ze po pierwszych przymrozkach, a ja już posadzilam, nie wiem czy nie za wczesnie.
U Mnie też już pąki wypuszczająGaladriela pisze:Czy tylko u mnie irysy wysokie bródkowe powariowały i zaczęły już wypuszczać pąki kwiatowe?
- gardener1987
- 500p

- Od: 10 lip 2010, o 21:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.