moje ogródkowe zmagania cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania cz.3

Post »

Dana, Gosia zapraszam w takim razie na kawkę :lol:

No i weekend szybko minął, szkoda tylko, że pogoda taka marna była :roll: W sumie to większość zrobiłam wczoraj. Dzisiaj ledwo żyję, ale efekt wart wysiłku ;:215 Nie daliśmy rady wysypać kory ;:201 W sobotę tata zamontował nam markizę jako marną alternatywę zadaszenia, którego w tym roku jednak nie zrobimy ;:145 Jak już wspominałam fachowiec zmienił zdanie co do ceny ;:124 Zdecydowanie przyjemniej siedzi się z dachem nad głową ;:108.

Migdałek ;:167
Obrazek Obrazek
Obrazek

przy okazji cięcia trawnika kosiarka przeleciała również po grzbiecie i z mamuciątka zrobiła się wiewiórka ;:306
Obrazek Obrazek

Słonecznego tygodnia Dziewczyny :wit
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Co ty dajesz jeść temu migdałkowi że tak kwitnie ;:oj U mnie malutkie pączusie dopiero ;:131
Nie martw się markizą, ważne że na głowę nie pada, zdążysz jeszcze zrobić. Choć fakt że bym się wściekła jak by mi tak fachowiec załatwił sprawę.
Piesio chyba smutny z powodu utraty futerka ;:306 Jeszcze mają być ogrodnicy i przymrozki. Pupa mu zmarznie :;230
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Ale pięknie u koleżanki ;:196 kawusia i odlot . Migdałek uroczy...

Psinka ogolona przynajmniej będzie jej chłodniej :tan
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Magda, jaki słodki jest ten Twój pupil! Chyba jest ciągle przytulany, nieprawdaż?
Taras z nowymi meblami i całą ogrodową galanterią prezentuje się znakomicie... Co z zadaszeniem? Robicie? EDIT: już doczytałam... nie teraz, to za rok!
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Az chciałoby się posiedzieć na tym tarasiku u Ciebie :D Skrzynie solidne, takie chciałam, bardzo mi się podobają. Kamień na tarasie fantastyczny, też bym chciała u siebie taką podłogę a zadaszenie zrobisz w następnym sezonie. Dobrze, że masz markizę, to zawsze kawałek cienia o osłony przed lekkim deszczem. Chociaż podobno przy większych opadach trzeba zwijać? Fachowcy zmieniający ceny to już pisałam najgorszy typ jaki może być, zaraz po tych, którzy w ogóle nie przychodzą na umówioną pracę :twisted:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu taras i jego wiosenne dekoracje wyglądają obłędnie ;:138 Donice super wpasowały się w klimat Twojego ogrodu i pięknie się komponują. Piesek uroczy, chyba coś przegapiłam, jaka to rasa?
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Jolu w tym roku migdałek dostał tylko końcówkę nawozu do kwitnących, co nie co zostało po podlaniu donic, ale jesienią sypnęłam obornikiem. Piesio nie smutny, tylko obudzony :;230
Edka a wiesz, że ja jeszcze chyba kawki nie piłam na tarasie? No nie pamiętam ;:223
Aga cieszę się, że się podoba, galanteria podkreśla wiejski nastrój. Psinka i reszta zwierza jest przytulana bardzo często. Jak tylko usiądę, to pakują się na kolana. Czują, że je kocham okrutnie ;:167
Madziu kamień ładny, ale jak już kiedyś pisałam przy otwartym dachu bardzo ciężki w utrzymaniu. Markizę tak jak piszesz przy większych opadach i wichurach trzeba zwijać, no ale cóż na razie muszę się tym zadowolić.
Aniu dziękuję kochana za miłe słowo ;:168. Sunia, to shih-tzu, chyba nic nie przegapiłaś, mamy ją już 9 lat :lol:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

A ja mam pytanie w zwiazku z migdałkiem - owocuje ci?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Czyli to nie tylko nasza Sara taki przytulak? Natychmiast wskakuje na kolana... kocio-pies ;-)
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Psinka urocza ;) A migdałka kiedyś miałem ale mi padł :( Może jak wygospodaruje miejsce to może znowu kupię ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Madziu taras wygląda zachwycająco..... wypoczynek na nim to na pewno wielka przyjemność :D
Widzę, że psinka już byłą w salonie piękności, mój Pekiniaczek dopiero wybiera się po córci maturze..... ale już zarośnięty jak lew :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Madziulka mebelki rewelacja ;:63 ite donice super.Masz je wyłożone w środku folią?
Ale i tak wszystko pobija psiutek i jak tu ich nie kochać ;:167
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Elegancja i szyk :) A psiuncię to zjeść można :D
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu a niech mnie ;:oj Z wielką przyjemnością wypiłoby się kawusię na takim tarasie
Dodatki stołowo - ogrodowe milusie, mebelki szykowne, markiza dobra osłona chociaż nie to miało być. A tego fachurę to normalnie bym .......... :evil:
Czworonożną psiapsiółkę proszę wymiziać od cioci
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20

Post »

Magda masz piękny stół (bardzo lubię takie masywne blaty) a fotele mają wyjątkowo ładny kształt. Markiza nie jest może tak funkcjonalna jak stałe zadaszenie ale przy tym kolorze materiału ma jedną wielką zaletę... pod nią nawet w pochmurny dzień będzie słonecznie. ;:3 Zrobiło się wakacyjnie i południowo. ;:333
Pozdrawiam
Ewa
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”