gianna pisze:Proszę tutaj nie marudzić, nie narzekać... Wiele osób przygarnęłoby te różowe z przyjemnością!
tak jest

gianna pisze:Proszę tutaj nie marudzić, nie narzekać... Wiele osób przygarnęłoby te różowe z przyjemnością!
ten, który Ci się nie podoba?actus pisze:O prosze jaki piekny rozowy ,zupelnie taki jak ten moj
prawie bliźniaki (ten mój ma troszkę inny kształt płatków)gianna pisze:katkaaa, zajrzyj do mnie: prezentacja różowa, str.3, fot.2. I co Ty na to?
oj wiem coś o tym - mój facet na zakupach "storczykowych" zawsze twierdzi "no przecież takiego to już masz" (nie łapie, że np fiolet może mieć wiele różnych odcieni i każdy jest inny)actus pisze:Tzn Kasiu ,tego mojego nie cierpie ,bo moj jest jakis taki wyplowialy ,naprawde nieciekawy ale tak to jest ,sa faceci ktorzy w ogole sie nie znaja na kolorach a co dopiero na storczykach
Wybacz, za bliźniakami niestety nie przepadam, także nic z tegokatkaaa pisze: jeśli chcesz baaardzo chętnie oddam w zamian za osobnika z fot nr 5 na tej samej stronie