U mnie jeszcze słonecznie i ciepło i niech tam zostanie jedynie deszczu pragnę.
Takę żabcię zielona chętnie przyjęłabym w ogrodzie. A miłość kocia zawsze jest trudna do przewidzenia i wzruszająca

Mikolinka robi za tło.
 Mikolinka robi za tło.

. Aniołek śliczniutki
 . Aniołek śliczniutki   , ale Mikolina...bossska po prostu
 , ale Mikolina...bossska po prostu   !
 !
 Na przytulające się koty można patrzeć ile wlezie ale niezbyt długo bo zaraz im się odwidzi i dadzą sobie po łbach....choć nie, moje już się nie biją...nawet warczeć na siebie przestały. Proszę je ode mnie wytarmosić
  Na przytulające się koty można patrzeć ile wlezie ale niezbyt długo bo zaraz im się odwidzi i dadzą sobie po łbach....choć nie, moje już się nie biją...nawet warczeć na siebie przestały. Proszę je ode mnie wytarmosić 

Biedne moje posadzone wczoraj siewki.
  Biedne moje posadzone wczoraj siewki. 
 .
. .
. .
. .
.
 w  Twoim kaszubskim raju. Ja mam działkę na swoim osiedlu 10 min drogi piechotą. Jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma.
  w  Twoim kaszubskim raju. Ja mam działkę na swoim osiedlu 10 min drogi piechotą. Jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma.

żadna nie wykazuje objawów wskazujących na zgon. A ja sobie grzebię w roślinkach  pomalutku
 żadna nie wykazuje objawów wskazujących na zgon. A ja sobie grzebię w roślinkach  pomalutku  Wczoraj posiałam trochę kwiatków. Posadziłam na białej rabatce biały len, ketmię i białe kleome od Justynki. Wczoraj miałam beznadziejny internet. Co chwila się wyłączał. Nawet nie dało się poczytać, o pisaniu czy wstawianiu zdjęć nawet mowy nie było. Okazało się, że to nie tylko u mnie, byłam wczoraj w banku w Liniewie i urzędniczka też narzekała, że wszystko jej strasznie powoli chodzi...
 Wczoraj posiałam trochę kwiatków. Posadziłam na białej rabatce biały len, ketmię i białe kleome od Justynki. Wczoraj miałam beznadziejny internet. Co chwila się wyłączał. Nawet nie dało się poczytać, o pisaniu czy wstawianiu zdjęć nawet mowy nie było. Okazało się, że to nie tylko u mnie, byłam wczoraj w banku w Liniewie i urzędniczka też narzekała, że wszystko jej strasznie powoli chodzi... 

Aniołek też słitaśny.
 Aniołek też słitaśny. 

Białe szafirki - zakup z Pruszcza. Bardzo się z nich cieszę, sadziłam cebulki dwa lata temu ale zupełnie nic z nich nie wyszło.
 Białe szafirki - zakup z Pruszcza. Bardzo się z nich cieszę, sadziłam cebulki dwa lata temu ale zupełnie nic z nich nie wyszło.

widzę, że jesteś w swoim żywiole.
 widzę, że jesteś w swoim żywiole.   
  Sama nie wiem, dlaczego nie wzięłam od Ciebie ich sadzonek.
  Sama nie wiem, dlaczego nie wzięłam od Ciebie ich sadzonek.