Grecja? Ale fajnie... wrócisz, a maj będzie już w pełni

Wrócisz i ogrodu nie poznasz tak rozkwitnie. nie mówiąc o chwastach
 Wrócisz i ogrodu nie poznasz tak rozkwitnie. nie mówiąc o chwastach

Ja właśnie kontempluję swoje boleści
 Ja właśnie kontempluję swoje boleści  Posadziłam wszystkie róże i lilie, potem schowałam się w domu, bo okropnie wiało.
 Posadziłam wszystkie róże i lilie, potem schowałam się w domu, bo okropnie wiało.
 . Ale najpierw 6 innych zmieniło miejsce
 . Ale najpierw 6 innych zmieniło miejsce  .
 . .
 . .
 . .
 . . Prawda jednak jest taka, że to ja już po 5-ciu dniach zaczynam dreptać w miejscu, niecierpliwie wypatrując powrotu do swojego ogrodu
 . Prawda jednak jest taka, że to ja już po 5-ciu dniach zaczynam dreptać w miejscu, niecierpliwie wypatrując powrotu do swojego ogrodu  .
 .
 Zawsze to coś...ale nasiałam jak ta głupia po prostu
 Zawsze to coś...ale nasiałam jak ta głupia po prostu  
  I masz rację, że każda choroba dopada nas nie w porę...
 I masz rację, że każda choroba dopada nas nie w porę...  
  A co do wyjazdów - to my, od kiedy mamy ogród, w czasie wakacji wcale nie wyjeżdżamy, a M to już w ogóle nie zdradza chęci wyjazdowych (teraz jadę z koleżanką), bo twierdzi, że on ma urlop przez cały rok
 A co do wyjazdów - to my, od kiedy mamy ogród, w czasie wakacji wcale nie wyjeżdżamy, a M to już w ogóle nie zdradza chęci wyjazdowych (teraz jadę z koleżanką), bo twierdzi, że on ma urlop przez cały rok  

Miałabym tydzień na obrobienie ogrodu, a tak - to rzeczywiście go nie poznam, oby na korzyść
 Miałabym tydzień na obrobienie ogrodu, a tak - to rzeczywiście go nie poznam, oby na korzyść  

Wypoczniesz po tym wszystkim w gorącym słońcu
 Wypoczniesz po tym wszystkim w gorącym słońcu  

i zeby to jeszcze chociaz z powodu przepracowania w ogrodzie
 i zeby to jeszcze chociaz z powodu przepracowania w ogrodzie  
   żeby Wam zapodać.
 żeby Wam zapodać. 

Mile spędzonego czasu życzę
  Mile spędzonego czasu życzę 

), wróciłam dość sprawnie i szybko, ponieważ zostałam przywieziona z honorami przez tzw. Nielegalnego Zięcia (nie pamiętam, czyje to określenie, ale adekwatne), a potem - hops! w rabatki!
 ), wróciłam dość sprawnie i szybko, ponieważ zostałam przywieziona z honorami przez tzw. Nielegalnego Zięcia (nie pamiętam, czyje to określenie, ale adekwatne), a potem - hops! w rabatki!  Chociaż...nie...bo jeszcze przedtem rzuciłam się robić zdjęcia
 Chociaż...nie...bo jeszcze przedtem rzuciłam się robić zdjęcia  
  Kilka musiałam przyciąć bardzo nisko, bo tak przemarzły, m.in. Chopin.
 Kilka musiałam przyciąć bardzo nisko, bo tak przemarzły, m.in. Chopin.