Basiu będzie gęsto tak lubię taka kępka fajnie wygląda aby tylko za długie nie rosły bo szkoda ciachać
Zieloni mieszkańcy - Beata T
Ewo  fiołeczków nigdy nie miałam i taki sobie sprezentowałam bo z listków coś hodowla mi nie idzie  

już sobie je darowałam no i proszę mam dwie sadzoneczki ( a miałam 2 sadzonki i listki od Ani ) z pieńków niestety nic nie chce rosnąć , beniaminki po jednej gałązce .....trzykrotka od Agi szleje nie miałam serca żeby ją skubać i oleanderki od Ewy ładnie sobie rosną oj i zrobił się przegląd kwiatków

już sobie je darowałam no i proszę mam dwie sadzoneczki ( a miałam 2 sadzonki i listki od Ani ) z pieńków niestety nic nie chce rosnąć , beniaminki po jednej gałązce .....trzykrotka od Agi szleje nie miałam serca żeby ją skubać i oleanderki od Ewy ładnie sobie rosną oj i zrobił się przegląd kwiatków

Dziękuje za miłe słowa 
Z tymi moimi kwiatkami to jest różnie, ale to jak u każdego
 tak myślę jedne świetnie rosną a inne no cóż....a najważniejsze żeby jakieś paskudztwo się nie przyczepiło to będzie ok 
  Ja uwielbiam takie kwiatki które widać w oknie  średniaczki a olbrzymy jakoś mi nie podchodzą bo tu zawsze problem gdzie postawić .....
Ciekawa jestem tych przebarwień trzykrotki może mały pokazik będzie :P moja stała na parapecie strona północna teraz stoi troszeczkę dalej od okna zobaczymy czy wyblaknie.

Z tymi moimi kwiatkami to jest różnie, ale to jak u każdego
Ciekawa jestem tych przebarwień trzykrotki może mały pokazik będzie :P moja stała na parapecie strona północna teraz stoi troszeczkę dalej od okna zobaczymy czy wyblaknie.