Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
- 
				Grazia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
Marysiu nie wiem czy uda się wcześniej niż majówka. M już zostanie z psem na włościach.

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Ambo-krokusy do zapatrzenia się!Własna wierzba płacząca?Niech Ci dobrze rośnie,będziesz mieć swoje bazie do palmy wielkanocnej!

- 
				jarzebinka82
- 200p 
- Od: 10 lip 2012, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu wreszcie Cię dogoniłam   
   . Fajnie się złożyło, że akurat na początku wątku, to już się nie zgubię
 . Fajnie się złożyło, że akurat na początku wątku, to już się nie zgubię   . Twój ogródek przeszłam z kąta w kąt, zajrzałam pod każdy krzaczek, także te wydeptane ścieżki to moja wina
 . Twój ogródek przeszłam z kąta w kąt, zajrzałam pod każdy krzaczek, także te wydeptane ścieżki to moja wina   
   . Pięknie jest u Ciebie, zdjęcia robisz mistrzowskie i cudownie potrafisz opowiadać! Śliczne malwy, mieczyki ja również je uwielbiam - zobaczymy czy z wzajemnością
 . Pięknie jest u Ciebie, zdjęcia robisz mistrzowskie i cudownie potrafisz opowiadać! Śliczne malwy, mieczyki ja również je uwielbiam - zobaczymy czy z wzajemnością   . Dzięki za zarażenie mnie sympatią do przypołudników (już kiełkują w szklarence)
 . Dzięki za zarażenie mnie sympatią do przypołudników (już kiełkują w szklarence)   . A i za nowe chciejstwo też dziękuję (Budleję Dawida, odmianę już wybrałam
 . A i za nowe chciejstwo też dziękuję (Budleję Dawida, odmianę już wybrałam   )
 )   . Pozdrawiam serdecznie!
 . Pozdrawiam serdecznie!

. Fajnie się złożyło, że akurat na początku wątku, to już się nie zgubię
 . Fajnie się złożyło, że akurat na początku wątku, to już się nie zgubię   . Twój ogródek przeszłam z kąta w kąt, zajrzałam pod każdy krzaczek, także te wydeptane ścieżki to moja wina
 . Twój ogródek przeszłam z kąta w kąt, zajrzałam pod każdy krzaczek, także te wydeptane ścieżki to moja wina   
   . Pięknie jest u Ciebie, zdjęcia robisz mistrzowskie i cudownie potrafisz opowiadać! Śliczne malwy, mieczyki ja również je uwielbiam - zobaczymy czy z wzajemnością
 . Pięknie jest u Ciebie, zdjęcia robisz mistrzowskie i cudownie potrafisz opowiadać! Śliczne malwy, mieczyki ja również je uwielbiam - zobaczymy czy z wzajemnością   . Dzięki za zarażenie mnie sympatią do przypołudników (już kiełkują w szklarence)
 . Dzięki za zarażenie mnie sympatią do przypołudników (już kiełkują w szklarence)   . A i za nowe chciejstwo też dziękuję (Budleję Dawida, odmianę już wybrałam
 . A i za nowe chciejstwo też dziękuję (Budleję Dawida, odmianę już wybrałam   )
 )   . Pozdrawiam serdecznie!
 . Pozdrawiam serdecznie!- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Olu - u mnie się znowu zmieniło - pojedziemy chyba w niedzielę. Ale tak naprawdę to jeszcze sama nic pewnego nie wiem. 
Pojadę jednak na pewno, bo dzisiaj sprzedałam zwłoki po moim poprzednim laptopie( pan informatyk nazwał go "dawca narządów" ) i nie wyobrażam sobie bardziej godnego wydania uzyskanych za niego grosików - jak na roślinki
 ) i nie wyobrażam sobie bardziej godnego wydania uzyskanych za niego grosików - jak na roślinki  

Izo - wiesz, że ja jestem uzależniona od Forum i bez wątku czuję się jak bez ręki i bez nogi...Teraz nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy na działkę na dłużej. Izo - ja się nad tym chyba z 18 lat zastanawiałam 

Pacynko - prace wiosenne już rozpoczęte! Posiałam część warzywek i posadziłam wierzbę Teraz tylko należy je kontynuować....
 Teraz tylko należy je kontynuować....
Grażynko - no to do zobaczenia za dwa tygodnie Może my też już zostaniemy po długim weekendzie na dłużej...bardzo bym chciała...
 Może my też już zostaniemy po długim weekendzie na dłużej...bardzo bym chciała...
Kasiu-Jarzębinko - tyle miłych słów, aż się zarumieniłam Niech Ci pięknie kwitnie Twoja budleja i niech przylecą do Ciebie wszystkie motyle z całej okolicy...
 Niech Ci pięknie kwitnie Twoja budleja i niech przylecą do Ciebie wszystkie motyle z całej okolicy...
Ewo - dzięki za uznanie w imieniu wierzby a bazie już mamy..
 a bazie już mamy..

Iryski rediculata 

Pojadę jednak na pewno, bo dzisiaj sprzedałam zwłoki po moim poprzednim laptopie( pan informatyk nazwał go "dawca narządów"
 ) i nie wyobrażam sobie bardziej godnego wydania uzyskanych za niego grosików - jak na roślinki
 Izo - wiesz, że ja jestem uzależniona od Forum i bez wątku czuję się jak bez ręki i bez nogi...Teraz nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy na działkę na dłużej. Izo - ja się nad tym chyba z 18 lat zastanawiałam

Pacynko - prace wiosenne już rozpoczęte! Posiałam część warzywek i posadziłam wierzbę
 Teraz tylko należy je kontynuować....
 Teraz tylko należy je kontynuować....Grażynko - no to do zobaczenia za dwa tygodnie
 Może my też już zostaniemy po długim weekendzie na dłużej...bardzo bym chciała...
 Może my też już zostaniemy po długim weekendzie na dłużej...bardzo bym chciała...Kasiu-Jarzębinko - tyle miłych słów, aż się zarumieniłam
 Niech Ci pięknie kwitnie Twoja budleja i niech przylecą do Ciebie wszystkie motyle z całej okolicy...
 Niech Ci pięknie kwitnie Twoja budleja i niech przylecą do Ciebie wszystkie motyle z całej okolicy...Ewo - dzięki za uznanie w imieniu wierzby
 a bazie już mamy..
 a bazie już mamy..
Iryski rediculata

- wrigley
- 500p 
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Marysiu - jakim Ty aparatem robisz te zdjęcia? Cudo. Ja do Lubania jednak nei zawitam, w zasadzie chyba wszystko co chciałam na ta chwilę mam, a czasu mało w sobotę będzie.  Ale Ty popatrz tam uważnie!  
A masz juz nowego laptopa?

A masz juz nowego laptopa?
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
Słoneczne pozdrowienia  

Mam dużo do pospacerowania u Ciebie 

ankaznrbocznym93

Mam dużo do pospacerowania u Ciebie

ankaznrbocznym93
- amba19
Olu - mam od roku  Zwłoki wyzionęły ducha pod koniec kwietnia ubiegłego roku i się przeleżały. W ramach wiosennych porządków zostały odkurzone i zapadła decyzja, żeby się ich pozbyć w najbliższym punkcie gdzie skupują stare komputery. A jak mi ten poprzedni laptop zdechł - to natychmiast poleciałam do Saturna i nabyłam następny - cobym od Forum nie była odcięta, bo jestem uzależniona jak wiesz.
 Zwłoki wyzionęły ducha pod koniec kwietnia ubiegłego roku i się przeleżały. W ramach wiosennych porządków zostały odkurzone i zapadła decyzja, żeby się ich pozbyć w najbliższym punkcie gdzie skupują stare komputery. A jak mi ten poprzedni laptop zdechł - to natychmiast poleciałam do Saturna i nabyłam następny - cobym od Forum nie była odcięta, bo jestem uzależniona jak wiesz.
Aniu z numerem bocznym 93 - witam Cię serdecznie 

Spaceruj sobie kochana, u mnie zawsze furtka otwarta dla gości. Pisałam już na Trójmieście - że w 1973 roku byłam na praktykach robotniczych w Biłgoraju 

Ciekawa jestem kto dzisiaj wie - co to były praktyki robotnicze 

Zwłoki wyzionęły ducha pod koniec kwietnia ubiegłego roku i się przeleżały. W ramach wiosennych porządków zostały odkurzone i zapadła decyzja, żeby się ich pozbyć w najbliższym punkcie gdzie skupują stare komputery. A jak mi ten poprzedni laptop zdechł - to natychmiast poleciałam do Saturna i nabyłam następny - cobym od Forum nie była odcięta, bo jestem uzależniona jak wiesz.
 Zwłoki wyzionęły ducha pod koniec kwietnia ubiegłego roku i się przeleżały. W ramach wiosennych porządków zostały odkurzone i zapadła decyzja, żeby się ich pozbyć w najbliższym punkcie gdzie skupują stare komputery. A jak mi ten poprzedni laptop zdechł - to natychmiast poleciałam do Saturna i nabyłam następny - cobym od Forum nie była odcięta, bo jestem uzależniona jak wiesz.Aniu z numerem bocznym 93 - witam Cię serdecznie

Spaceruj sobie kochana, u mnie zawsze furtka otwarta dla gości. Pisałam już na Trójmieście - że w 1973 roku byłam na praktykach robotniczych w Biłgoraju

Ciekawa jestem kto dzisiaj wie - co to były praktyki robotnicze

- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
W poprzedniej części widziałam u Ciebie szklarenke -gdzie ją kupiłas i mniej więcej za ile?Coś takiego zdałoby u mnie egzamin.
Najbardziej zadowoleni byliby domownicy-M.

Najbardziej zadowoleni byliby domownicy-M.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu   melduję się w nowym wiosennym wątku.
 melduję się w nowym wiosennym wątku. 
Też byłam na praktykach robotniczych, ale na budowie w Gdańsku.
I to nawet przez dwa kolejne wrześnie. 

Teraz wiosna nadrabia opóźnienie, a my musimy galopkiem podążać za nią. 

Pewnie już szykujesz się ze swoją drużyną na wyjazd ?
Ciekawe, czy koty to już czują ?

melduję się w nowym wiosennym wątku.
 melduję się w nowym wiosennym wątku. Też byłam na praktykach robotniczych, ale na budowie w Gdańsku.
I to nawet przez dwa kolejne wrześnie.

Teraz wiosna nadrabia opóźnienie, a my musimy galopkiem podążać za nią.

Pewnie już szykujesz się ze swoją drużyną na wyjazd ?
Ciekawe, czy koty to już czują ?

- amba19
Anko-Beatko - szklarenkę mam czarty sezon, a zawdzięczam ją tej sympatycznej Krysi, która wpisała się tuż pod Tobą. Krysia kupiła mi ją w Biedronce, bo w B... na moim blokowisku nie było takich cudów. Nie pamiętam już dokładnie ile kosztowała - ale to były małe pieniążki 20 albo 30 złotych.
Krysiu - a może Ty pamiętasz ile ona kosztowała? Miło Cię widzieć w nowym wątku!
To ja miałam lepiej z tymi praktykami - tylko jeden miesiąc po pierwszym roku.
Kotom codziennie powtarzam, że już niedługo wyjeżdżamy.... Mikolina przeważnie mi odpowiada miau albo mrrrrr, bo to gadający kotek Kocury tylko patrzą
 Kocury tylko patrzą 

Krysiu - a może Ty pamiętasz ile ona kosztowała? Miło Cię widzieć w nowym wątku!
To ja miałam lepiej z tymi praktykami - tylko jeden miesiąc po pierwszym roku.
Kotom codziennie powtarzam, że już niedługo wyjeżdżamy.... Mikolina przeważnie mi odpowiada miau albo mrrrrr, bo to gadający kotek
 Kocury tylko patrzą
 Kocury tylko patrzą 
- 
				Grazia
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Twoje kociambry wiedzą co dobre, zasmakowały wiejskiego życia.

- amba19
Grażynko - koty zawsze wiedzą co jest dla nich najlepsze   

Syringo - witaj na Kaszubach bzowa dziewczyno 

Znalazłam dla Ciebie "bzową" fotkę z ubiegłego roku - ale ani fotosik ani żaba nie chcą współpracować...

Syringo - witaj na Kaszubach bzowa dziewczyno

Znalazłam dla Ciebie "bzową" fotkę z ubiegłego roku - ale ani fotosik ani żaba nie chcą współpracować...

Marysiu.
 Marysiu.Z wielką przyjemnością wpisuję się do Twojego nowego,wiosennego wątku. Świetne zdjęcia robisz swoim roślinkom. Do miłego!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown

H. Jackson Brown