czuję się osamotniona z moim problemem odchudzania, dziękuję że Was nam
 czuję się osamotniona z moim problemem odchudzania, dziękuję że Was nam   dajecie mi motywację i czuję się że z Wami mi się uda.
 dajecie mi motywację i czuję się że z Wami mi się uda.U mnie też śniegu jeszcze sporo....ale jak będzie tak operować cały tydzień to myślę że weekend będzie już bezśnieżny

czuję się osamotniona z moim problemem odchudzania, dziękuję że Was nam
 czuję się osamotniona z moim problemem odchudzania, dziękuję że Was nam   dajecie mi motywację i czuję się że z Wami mi się uda.
 dajecie mi motywację i czuję się że z Wami mi się uda.

Jeszcze trochę, a zacznie się prawdziwe życie
 Jeszcze trochę, a zacznie się prawdziwe życie 

Wstydaguniada pisze: Kasiu, dzisiaj pogoda była wspaniała - nie dziwię się, że spędziłaś czas na ogrodzie!Ja z kolei produktywnie inaczej, bo w fabryce...
Czyste fugi to niezła gimnastyka!
Moje plany, Kasiu, opisałam na pierwszej stronie... zaczynam od frontu i idę wgłąb
 przyłapałaś mnie, że nie przeczytałam Twojego wstępu
  przyłapałaś mnie, że nie przeczytałam Twojego wstępu   Ale już nadrobiłam, jestem właśnie po lekturze
 Ale już nadrobiłam, jestem właśnie po lekturze   

Widzę, że przyjęłaś założenie totalne i jeszcze dodatkowo ćwiczenia..ja nie lubię, nie jestem w stanie się przemóc, ale może brzuszki przy sadzeniu będę robić?
  Widzę, że przyjęłaś założenie totalne i jeszcze dodatkowo ćwiczenia..ja nie lubię, nie jestem w stanie się przemóc, ale może brzuszki przy sadzeniu będę robić? 

Jak tam Twoja dieta i pierwsze wrażenia???
  Jak tam Twoja dieta i pierwsze wrażenia???

u mnie slonce poszlo precz ale wczoraj bylo cud-miod-malina
  u mnie slonce poszlo precz ale wczoraj bylo cud-miod-malina   szkoda ze mialam dosc duzo biegania, bo na pewno juz do MINI bym zeszla... no ale sie nie dalo. Co sie odwlecze to ... tak przynajmniej mysle.
  szkoda ze mialam dosc duzo biegania, bo na pewno juz do MINI bym zeszla... no ale sie nie dalo. Co sie odwlecze to ... tak przynajmniej mysle.