popadało troszeczkę u mnie i cały wieczór wiało i znowu w nocy nic .Faktycznie mogło by trochę popadać bo jak dalej tak będzie to znowu wszystko będzie drogie .A trawa pod blokiem wcale nie przypomina trawy tylko siano wyrastające z ziemi.
jak tam w tą piękną niedziele leci wam czas na niebie piękne obłoczki słonko nie śmiało wychyla sie za chmurek pewnie co nie którzy popijają piwko i szykują grila ? :P
Witaj Gosiu, udało mi się znaleźć Twój temacik. I bardzo z tego się cieszę, bo widzę masę pięknych kwiatów. Widzę że jest to twoje hobby a pielęgnacja kwiatów daje ci ogromną radość i satysfakcję. Mam nadzieję że zobaczę jeszcze jakieś zdjęcia
O tak dziś jest piękny dzień, my przed obiadkiem zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową nad Wisłę. Natknęliśmy się na czaplę siwą ale niestety M nie zdążył aparatu wyciągnąć no cóż innym razem się uda
O witaj u mnie Krzysiu bardzo mi miło cię tu widzieć .Pewnie że jakieś kwiatki się pojawią za jakiś czas na razie mały przestój ROSNą Effa fajnie że jest u was gdzie pojeździć a czapla pewnie przepiękna fajnie zobaczyć na własne oczy
Całe szczęście że jest ten park bo gdyby go nie było to człowiek zwariowałby w tym betonie. A tamten ptaszek to żuraw a wiem tylko dlatego że tam była tabliczka z napisem że to żuraw hihihihihi Nie znam się na ptakach.
to się jakoś nazywa milion dzwonków czy coś takiego taka odmiana między petunią a surfinią. to żółte to petunia i tam jeszcze wsadziłam lotus berthelotii czyli komonica
tak masz racje coś w tym krzewiku jest takiego magicznego ma tyle przepięknych kolorów pięknie wygląda na wiosnę jak wypuszcza listki. Bardzo ci polecam
Magiczny to on jest. Oj masz rację wygląda jakby zmieniał kolor liści. Taka całoroczna jesień, po prostu piękny. A jak się nazywa ta różowa koniczynka bo zapomniałem nazwę.