Działka Czeslawy - ceslavyte
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czesc wszystkim, przeszly tydzien bylam w Polsce, w Bialymstoku. Jestem zachwycona ludzmi, kultura. Bardzo spodobalo sie miasto. A najwieksze wrazenie pozostawila podroz na dzialeczki. Odwiedzilam dzialke Aanuli, jest przesliczna, najmiejsze zakatki sa sliczne, kompozycyje bogate w gatunki.
Gratulacyje dla Ani z Bialegostoku.

Gratulacyje dla Ani z Bialegostoku.

Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
(NL4)
Czesc Giga,
fajnie jest nie tylko poogliadac fotki, ale jeszcze wszystko zobaczyc swymi oczami. Nie zawsze jest tak ze dzialka jest ladniejsza w zeczywistosci, niz na zdieciach, czasami na zdieciu jest ladniej, tylko nie w przypadku z dzialka Aanuli, w rzeczywistosci jej dzialeczka jest przepiekna, nawet cieszko uwierzyc ze na nie wielkim kawaleczku ziemi moze zmiescic sie tylie roznych rosli...
fajnie jest nie tylko poogliadac fotki, ale jeszcze wszystko zobaczyc swymi oczami. Nie zawsze jest tak ze dzialka jest ladniejsza w zeczywistosci, niz na zdieciach, czasami na zdieciu jest ladniej, tylko nie w przypadku z dzialka Aanuli, w rzeczywistosci jej dzialeczka jest przepiekna, nawet cieszko uwierzyc ze na nie wielkim kawaleczku ziemi moze zmiescic sie tylie roznych rosli...

Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
(NL4)
- konto-puste001
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a gdzie mieszkasz??? moja cała rodzina pochodzi z Twoich stron....Wilno,Warena,Ejszyszki,Wierzańce,Kijciszkiceslavyte pisze:U mnie z klimatem jest tak. Mieszkam w takim regionie, ktury zima jest jednym z zimniejszych, a latem u nas jedne z najciepliejszych miejsc. Wiosna trudno, bo czesto ozdobne rosliny, rannie warzywa, ziemniaki "cierpia" od przymrozkow.