Moja skromna kolekcja
Re: moja skromna kolekcja
nie mam ani prawka ,ani samochodu
.rowerek ,rowerek ,i miejskie srodki komunikacji.patrz ile bym upchnela w tramwaju

- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Jak widać na załączonym obrazku nawet w Twoim mieszkaniu bez rowerka ani rusz
Do Twarzy Twoim storczykom na tym wehikule
Pozdrawiam.
Jak widać na załączonym obrazku nawet w Twoim mieszkaniu bez rowerka ani rusz
Do Twarzy Twoim storczykom na tym wehikule
Pozdrawiam.
- Dufin

- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Furious chyba myśli, ze mieszkasz w domku i masz tyle miejsca bo w bloku mieszkania są mniejsze i można liczyć tylko na długi parapetactus pisze:sek w tym ze w ogole nie mam parapetow.okna od sufitu do podlogifurious pisze:no ba![]()
ale ja Ci zazdroszczę miejsca w domu na takie wynalazki, plus mieszkania w bloku to dłuuuugi parapet
A taczka mega
Maua prawda, ze dobry pomysł?
Dufin faktycznie teraz doczytalam,Furious ja tez w bloku mieszkam
,ale parapetow niet
. co do kwietnika to bedzie zwykla dluga listwa ,tzn dwie i miedzy nimi mini poleczki ,nic wielkiego.i jeszcze malowac będę musiala 
phi! co to za blok bez parapetu? mój jest stary komunistyczny, ściany pionu nie trzymają, ale parapetu nie zapomnieli wstawić
PS. koty i storczyki? nie przestawiają Ci ich?
PS. koty i storczyki? nie przestawiają Ci ich?
- Dufin

ho ho... namaluj jakieś storczyki na niej
hehee..
-- 13 mar 2013, o 19:42 --
ja bym tam wymieniła moje parapety na takie piękne wysokie okna
bardzo mi się podobają
i jeszcze Francja.. jakie to wszystko u Ciebie ładne 
-- 13 mar 2013, o 19:42 --
ja bym tam wymieniła moje parapety na takie piękne wysokie okna
No teoretycznie miejsca też nie mam, aleee tu się przesunie, tam się przestawiDufin pisze:Maua prawda, ze dobry pomysł?Tylko ja nawet na taki kwietnik nie mam miejsca w moim studenckim pokoju
:D ale coś będę musiała pomyśleć
- Dufin

hmm.. musiałabyś kupić dwa i połączyć.. no to może znajdziesz podobny ale stojący wysoki a nie rozporowy?
No właśnie muszę popatrzeć czy tak się da, czy trzymać się będzie. Stojącego wysokiego nie znajdę, a jak już mam tą wysokość to warto ją wykorzystać
Zresztą stojący przy dzieciach mógłby długo nie postać
Będę kombinować choć facet grymasi "taa i pewnie zielska będziesz chciała dokupić" Jak on mnie dobrze zna

Furious,koty(jak widac na zalaczonym obrazku maja inne rzeczy do roboty
),a tak naprawde to maja zakaz wchodzenia do pomieszczen gdzie sa storczyki

Dufin tak naprawde to tutaj gdzie mieszkam oprocz szampana i katedry ,nie ma nic nadzwyczajnego ,fakt miasto duze i ladne ,ale nie ma sie czym zachwycac ,jedyny plus ze do Paryza 40 min pociagiem.
tutaj to rozumiem

zakochalam sie na amen i tu wlasnie kupie sobie dom jak wygram w totka i będę sie zajmowac storczykami
Maua wierze w ciebie kochana,dasz rade przestawic ,cos wystawic ,zamontowac kwietnik ,powiesic kosze jakies
,jak raz sie z tym zielskiem zacznie to nie ma odwrotu.prawda???? 

Dufin tak naprawde to tutaj gdzie mieszkam oprocz szampana i katedry ,nie ma nic nadzwyczajnego ,fakt miasto duze i ladne ,ale nie ma sie czym zachwycac ,jedyny plus ze do Paryza 40 min pociagiem.
tutaj to rozumiem

zakochalam sie na amen i tu wlasnie kupie sobie dom jak wygram w totka i będę sie zajmowac storczykami
Maua wierze w ciebie kochana,dasz rade przestawic ,cos wystawic ,zamontowac kwietnik ,powiesic kosze jakies
No właśnie żebym powiesić coś mogła to ścian mam dużo pustych, ale mieszkanie w starej poniemieckiej kamienicy = ściany jak fale Dunaju, a w związku z tym trzeba było wszędzie położyć płyty na stelażu więc nic nie powieszę,nic nie przykręcę
Korzystam tylko z tego co może stanąć na ziemi... dodatkowa nadzieja na miejsce dla storczyków w pokrywach akwarium ;)
A kotki super
A kotki super
kotki sie bardzo kochaja. mozesz zrobic kwietnik taki od podlogi do sufitu ,wiesz rura gruba i na niej metalowe kolka w ktore wkladasz doniczki.widzialam taki tutaj w jakims watku ale juz nie pamietam dokladnie w ktorym 
- 3velyna
- 500p

- Od: 21 mar 2012, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Koty, taczka i rower hmm.. To wszystko w jednym mieszkaniu?
A idź, mi nawet parapetu żałują domownicy.. 
Ba, chomika też mi żałują! Gdy ja już takie miniaturowe stworzonka wybieram, ah..
Ba, chomika też mi żałują! Gdy ja już takie miniaturowe stworzonka wybieram, ah..
Pozdrawiam! Ewelina
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Oj zrobić to ja sobie mogę... chłopa trzeba będzie zagonić ;) Zrobię jutro dobry obiad, a później poprowadzę konwersacjęactus pisze:kotki sie bardzo kochaja. mozesz zrobic kwietnik taki od podlogi do sufitu ,wiesz rura gruba i na niej metalowe kolka w ktore wkladasz doniczki.widzialam taki tutaj w jakims watku ale już nie pamietam dokladnie w ktorym