Dobrej nocy!
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15
Aguś my dzisiaj ostro dawaliśmy z M., jedynie opryski nie wyszły bo wiało. Ale meble na tarasie już stoją
Krokusy wyłażą już mają pąki, ale jeszcze nie rozwinięte. Kiedy kopczyki z róż się odsłania
Dobrej nocy!
Dobrej nocy!
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Obudziłam się przed czasem, bo mnie plecy bolały. A nic przecież nie robiłam 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aguś porannie,słoneczko sie przebija mimo,ze - 4 na termometrze.Około południa musze się wynurzyc i stopniowo trzeba zacząc robic wiosenne porzadki.Jutro kupie odstraszacz solarny do kretów,bo zaczęły swoje rządy na środku trawnika.
Kupiłam sporo lilii w ogrodniczym u nas i nie wiem kiedy wysadzic je do gruntu?
Kupiłam sporo lilii w ogrodniczym u nas i nie wiem kiedy wysadzic je do gruntu?
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Aguniu, kawa na tarasie.... to jest to
Sara jest taka malusia w takim wielkim ogrodzie
Jak nisko tniesz lawendę? Całkowicie, czy skracasz tylko końcówki?
Sara jest taka malusia w takim wielkim ogrodzie
Jak nisko tniesz lawendę? Całkowicie, czy skracasz tylko końcówki?
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Madziu, kawa na tarasie o tej porze roku bezcenna, wiemy cos o tym, prawda?
Lawende tne tak na 10-15cm, tyle wystarczy...
Malgosiu, jak przyswieca slonce to od razu chce sie zyc... Z liliami sie wstrzymaj - zapowiadaja jeszcze spore mrozy!
Ewa, mnie po ogrodowych pierwszych porzadkach boli doslownie wszystko... Nie tylko przyroda sie budzi, miesnie tez!
Kasiu, z odkrywaniem kopczykow wstrzymaj sie ze 2 tygodnie... To jeszcze nie koniec chlodow!
Lawende tne tak na 10-15cm, tyle wystarczy...
Malgosiu, jak przyswieca slonce to od razu chce sie zyc... Z liliami sie wstrzymaj - zapowiadaja jeszcze spore mrozy!
Ewa, mnie po ogrodowych pierwszych porzadkach boli doslownie wszystko... Nie tylko przyroda sie budzi, miesnie tez!
Kasiu, z odkrywaniem kopczykow wstrzymaj sie ze 2 tygodnie... To jeszcze nie koniec chlodow!
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko witam słonecznie
w taki dzień serce się raduje! Jakby jeszcze trochę cieplej to pokrywa się stopi i da się coś wyciąć. Poczekam
Dobrego tygodnia w fabryce żeby słoneczko po obu stronach świeciło, a córcia już zdrowa?
w taki dzień serce się raduje! Jakby jeszcze trochę cieplej to pokrywa się stopi i da się coś wyciąć. Poczekam
Dobrego tygodnia w fabryce żeby słoneczko po obu stronach świeciło, a córcia już zdrowa?
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus, ja tez witam slonecznie
no powiedz, co jest lepsze od slonca na poprawe humoru? az zyc sie chce - czlek normalnie jak nowo narodzony 
Kruszka oczywiscie rozbrajajaca - bosh jakie te szczeniaki sa zawsze urocze
Kruszka oczywiscie rozbrajajaca - bosh jakie te szczeniaki sa zawsze urocze
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Agus ...nie widzę Saruni no....nie widzę
No dobra ...widze ...ale mało mi
Słoneczko sie popisuje....pieknie jest, miłego
ps.Agus jakbyś gdzies dopadła tą Choco Bleu
...plis capnij mi ,albo podeslij namiarek 
No dobra ...widze ...ale mało mi
Słoneczko sie popisuje....pieknie jest, miłego
ps.Agus jakbyś gdzies dopadła tą Choco Bleu
-
fiwonka
Aguś, witam poniedziałkowo
Zaraz jadę do sklepu ogrodniczego po Promanal, bo tak nagadałyście o jego zaletach, że trzeba kupić - jak mus, to mus
Zaraz jadę do sklepu ogrodniczego po Promanal, bo tak nagadałyście o jego zaletach, że trzeba kupić - jak mus, to mus
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Jejuuuuu co za cudo przegapiłam
Śliczna sunia (przepraszam, nie czytam wszystkiego - oczy
- co z niej wyrośnie?
).
Całkiem sporo u Ciebie oznak wiosny, a trawnik... jak to po zimie
. Nie wiem czy na Waszym tak jest, ale mój w tym roku jest gorszy niż w poprzednim - sporo na nim pleśni
.
Franio zdrowy, łobuzuje aż za bardzo
.
Całkiem sporo u Ciebie oznak wiosny, a trawnik... jak to po zimie
Franio zdrowy, łobuzuje aż za bardzo
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś bryy
U mnie też wczoraj wietrznie a więc do ogrodu nawet nie wyjrzałam..chyba że przez okno.
Czekam na dalsze instrukcje działań w ogrodzie. Jesteś wyznacznikiem moich ogrodowych prac
do aeracji jeszcze chyba trochę czasu, myślę że tydzień na pewno...chociaż zapowiadają jeszcze spore mrozy
Mam jeszcze pytanie odnoście preparatów olejowych...co nim pryskasz? Iglaki głównie tak?
Dobrego tygodnia
U mnie też wczoraj wietrznie a więc do ogrodu nawet nie wyjrzałam..chyba że przez okno.
Czekam na dalsze instrukcje działań w ogrodzie. Jesteś wyznacznikiem moich ogrodowych prac
Mam jeszcze pytanie odnoście preparatów olejowych...co nim pryskasz? Iglaki głównie tak?
Dobrego tygodnia
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko, witam po pracowitym weekendzie. Pięknie wysprzątałaś ogród po zimie. U mnie wciąż zamokro i nie da się grabić. Za to roślinki rwą się do życia.
pozdrawiam w słoneczny poniedziałek
pozdrawiam w słoneczny poniedziałek
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Widzę Aguś że pracowity weekend miałaś... Dużo roboty wykonaliście
Sarunia przesłodka, proszę ją za uszkiem ten tego... 
Dzień dobry wszystkim
... pięknie dziś - lazur na niebie, mocne słońce i całkiem przyjemna temperatura. Żyć nie umierać!
Przed pracą wdepnęłam do OBI - mają ciekawą ofertę donic zewnętrznych, a co dla mnie istotne, całkiem fajne grafitowe kule (alternatywne do granitowych, pasujące do moich donic frontowych, nie wspominając o znaczącej róznicy w cenie).
Justynko, tak, miałam bardzo pracowitą sobotę, co do dziś czuję w mięśniach, które budzą się wraz z wiosną ;-) Sarunię pomiziam
Miłego dnia!
Marzenko, ja także witam po weekendzie... ogród wymaga jeszcze wielu, wielu zabiegów, ale wstępny porządek jest. Teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę
Aga, ach, mieć dziś wolny dzień - możnaby tyle zdziałać! Tu wiatr ustał i zrobiło się bardzo przyjemnie... oby prognozy mrozów się nie sprawdziły! Aguś, z pracami ogrodniczymi proponuję jeszcze czekać (mówię o cięciu, wertykulacji, nawożeniu) - pogoda na razie niepewna, więc szkoda ryzykować uszczerbki w roślinach. Jeśli będzie wciąż słonecznie i ciepło, to wykonam oprysk Promanalem, którego wczoraj nie dało się zrobić. Miłego tygodnia!
CDN...
Przed pracą wdepnęłam do OBI - mają ciekawą ofertę donic zewnętrznych, a co dla mnie istotne, całkiem fajne grafitowe kule (alternatywne do granitowych, pasujące do moich donic frontowych, nie wspominając o znaczącej róznicy w cenie).
Justynko, tak, miałam bardzo pracowitą sobotę, co do dziś czuję w mięśniach, które budzą się wraz z wiosną ;-) Sarunię pomiziam
Marzenko, ja także witam po weekendzie... ogród wymaga jeszcze wielu, wielu zabiegów, ale wstępny porządek jest. Teraz tylko czekać na prawdziwą wiosnę
Aga, ach, mieć dziś wolny dzień - możnaby tyle zdziałać! Tu wiatr ustał i zrobiło się bardzo przyjemnie... oby prognozy mrozów się nie sprawdziły! Aguś, z pracami ogrodniczymi proponuję jeszcze czekać (mówię o cięciu, wertykulacji, nawożeniu) - pogoda na razie niepewna, więc szkoda ryzykować uszczerbki w roślinach. Jeśli będzie wciąż słonecznie i ciepło, to wykonam oprysk Promanalem, którego wczoraj nie dało się zrobić. Miłego tygodnia!
CDN...
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kule grafitowe w Obi widziałam w zeszłym roku...fakt ceny
Ja dalej szukam odpowiednich do mnie
mam nadzieję że uda się gdzieś upolować
Ja spokojnie do porządków podchodzę...wycięłam tylko kilka suchych traw i wygrabiłam część trawnika....a o urlopie
muszę pomyśleć...mam jeszcze kilka zaległego a więc trzeba go jakoś rozplanować na prace w ogrodzie 
Ja dalej szukam odpowiednich do mnie
Ja spokojnie do porządków podchodzę...wycięłam tylko kilka suchych traw i wygrabiłam część trawnika....a o urlopie