a wiesz, że nie pomyslałam o ofercie R ... a przecież ją mam...
Ibrakadabra i zielone pokoje
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ibrakadabra i zielone pokoje
specjalnie to robisz, co ? pokazując te fotki z lata... przeciez ja normalnie wścieku dostaję , jak porównuję je do tego, co mam za oknem...
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne letnie fotki.
Temat widzę skończony,byłam w pracy i nie zdążyłam się do dyskusji przyłączyć(ale może i dobrze)
Powiem tylko,że moje kompleksy powodują,że wszystkie powyższe(pewne) słowa biorę mocno do siebie.
I potem się niepotrzebnie nakręcam.
I powiedziałam co mi leżało na serduchu

A mi się przypomniało.Dziś pokazywali Gołotę na sopockim molo.
I krótka jego wypowiedź :to super sprawa tak wyjść i się nawdychać jodyny"

Temat widzę skończony,byłam w pracy i nie zdążyłam się do dyskusji przyłączyć(ale może i dobrze)
Powiem tylko,że moje kompleksy powodują,że wszystkie powyższe(pewne) słowa biorę mocno do siebie.
I potem się niepotrzebnie nakręcam.
I powiedziałam co mi leżało na serduchu
A mi się przypomniało.Dziś pokazywali Gołotę na sopockim molo.
I krótka jego wypowiedź :to super sprawa tak wyjść i się nawdychać jodyny"
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Ahoj, Forumowi Przyjaciele
Lisico, coś łatwo głowę tracisz
.
Damy w krynolinach - to Wersal, Ty, widzę, lansujesz otwartą opcję niemiecką. Wobec tego: w dni parzyste - Wersal, w nieparzyste - Baden-Baden
. Jakie tam widzisz kudły? Te małe rude, to z Twojego ogona, a duże kwitnące - nalot z kosmosu
. Lecisz do Agi? Pa, pa.
Justi, na to nie wpadłam, żeby tak pogonić wiosnę
.
Shido i ty piękny szczeniaczku, witajcie w zielonych pokojach
. Dzięki za uznanie. Tobie się ono też należy. Piękny ogródeczek tworzysz
.
Ave, Kochana, ja za oknem mam dokładnie to, co Ty
I też się wściekam
, bo dodatkowo kutwię na ogrzewaniu, żeby więcej zostało na ... wiesz,co
.
A swoją drogą, dlaczego szkółki trzymają te przestarzałe strony internetowe, które nijak się nie mają do aktualnej oferty? Nie chce im się?
Ewo - Drewutnio, branie wszystkiego do siebie, to cecha osób wrażliwych i nadwrażliwych. Dobrze "wygadać" swoje kompleksy, może znikną
.
Następny kwiatek językowy: "Szeroko komentuje się te zeznania, chociaż ich jeszcze nie było".( TV program informacyjny ).
Dla ocieplenia

"Do serca przytul psa, weź na kolana kota" - zalecam ja, Jagoda i Kabaret Elita
Lisico, coś łatwo głowę tracisz
Damy w krynolinach - to Wersal, Ty, widzę, lansujesz otwartą opcję niemiecką. Wobec tego: w dni parzyste - Wersal, w nieparzyste - Baden-Baden
Justi, na to nie wpadłam, żeby tak pogonić wiosnę
Shido i ty piękny szczeniaczku, witajcie w zielonych pokojach
Ave, Kochana, ja za oknem mam dokładnie to, co Ty
A swoją drogą, dlaczego szkółki trzymają te przestarzałe strony internetowe, które nijak się nie mają do aktualnej oferty? Nie chce im się?
Ewo - Drewutnio, branie wszystkiego do siebie, to cecha osób wrażliwych i nadwrażliwych. Dobrze "wygadać" swoje kompleksy, może znikną
Następny kwiatek językowy: "Szeroko komentuje się te zeznania, chociaż ich jeszcze nie było".( TV program informacyjny ).
Dla ocieplenia

"Do serca przytul psa, weź na kolana kota" - zalecam ja, Jagoda i Kabaret Elita
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Siedzę nadal z zamkniętą paszczą, żeby jakiejś wtopy językowej nie zaliczyć, bo nawet z Jagodowej wygódki zostanę wyeksmitowana, ale pisnę cichutko, że fajne te zdjęcia jesienne: w zasadzie dopiero po nich jestem sobie w stanie ułożyć w głowie rozkład pomieszczeń w Twoim ogrodzie
W odsłonie letniej, zielone pokoje przekształcają się w olbrzymi pałac i łatwo zagubić się, a co gorsza, zapatrzywszy, wdepnąć w oczko, a ja wody nie lubię... 
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
-
JagiS

Dziś wieczorem swoim małomównym Rozmówczyniom rozdaję róże
Ewo - Drewutnio, wypowiedź Gołoty to świetny kolejny kwiatek dnia
.
Dla Ciebie Graham Thomas

Pati, kiedy już zdecydujesz się coś pisnąć, nie zapomnij wcisnąć Alt
. Przyda Ci się taki "goły" widok
Masz ochotę na Heidi Klum?

Grażynko, przeczytałam, ale udziału nie wezmę
.
Na pocieszenie Rosarium Uetersen

EwoM, duża buźka za Elitę, uwielbiam ten kabaret, no i mogłam niepostrzeżenie naprawić swój błąd
.
W nagrodę dla Ciebie Avalon

Carpe diem - proponuje Jagoda
Ewo - Drewutnio, wypowiedź Gołoty to świetny kolejny kwiatek dnia
Dla Ciebie Graham Thomas

Pati, kiedy już zdecydujesz się coś pisnąć, nie zapomnij wcisnąć Alt
Masz ochotę na Heidi Klum?

Grażynko, przeczytałam, ale udziału nie wezmę
Na pocieszenie Rosarium Uetersen

EwoM, duża buźka za Elitę, uwielbiam ten kabaret, no i mogłam niepostrzeżenie naprawić swój błąd
W nagrodę dla Ciebie Avalon

Carpe diem - proponuje Jagoda
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Jagodo ...śmiecą , kaleczą i ..nic konkretnego z ich paplaniny nie wynika - takie masło maślane ...czyli ...Ja tym panom /paniom już dziękuję . Sprawa się rypła ...nie cierpię obiboków - czyt . polityków ...
A tak prawdę mówiąc operują naszymi groszami , przyznając sobie premie chyba za to , że wg nich ...się należy - coś mi tu nie leży ...no - bo jak to ...dzisiaj ja tobie ...jutro ty mnie i ...dalej jadą na tym wózku ...
.
Wiesz co ...ta Avalon , to mi się z Francją kojarzy ...piękna róża ...a Graham Thomas po pięciu latach bytności u mnie - kiedy osiągnął słuszne rozmiary ...przeszedł do Krainy Wiecznych Kwitnień
.
Kota nie mam ( chyba w łbie zakutym na zielono )...ale za to mam pięknego japońskiego psa rasy Akita , zwie się Kazan .
Pozdrowienia ...ze śnieżnej ( znów sypie ) Małopolski
A tak prawdę mówiąc operują naszymi groszami , przyznając sobie premie chyba za to , że wg nich ...się należy - coś mi tu nie leży ...no - bo jak to ...dzisiaj ja tobie ...jutro ty mnie i ...dalej jadą na tym wózku ...
Wiesz co ...ta Avalon , to mi się z Francją kojarzy ...piękna róża ...a Graham Thomas po pięciu latach bytności u mnie - kiedy osiągnął słuszne rozmiary ...przeszedł do Krainy Wiecznych Kwitnień
Kota nie mam ( chyba w łbie zakutym na zielono )...ale za to mam pięknego japońskiego psa rasy Akita , zwie się Kazan .
Pozdrowienia ...ze śnieżnej ( znów sypie ) Małopolski
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Jagi, a rozważałaś usytuowanie zegara na środku "dywanika" w przedpokoju - w samym jego środku? na jesiennych zdjęciach nie widać, że czy coś tam posadziłaś, ale to wymarzone miejsce na taką ozdobę..mały postumencik też by nie zaszkodził... 
Dobranoc
Dobranoc
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Kochane, podpisuję się 'obiema ręcami' pod wszystkim, co zostało powiedziane na temat zaśmiecania naszego pięknego, ojczystego języka : walczmy dzielnie o jego czystość ! Nie akceptujmy również wulgaryzmów, którymi młodzież okrasza swoje wypowiedzi bez umiaru !
Jagi, Twoje jesienne zdjęcia ogrodowych pokoi, zrobiły na mnie duże wrażenie. Te nostalgiczne, jesienne widoki w kolorze burgunda - prześliczne! Potwierdzają słuszność tezy, że każda pora roku ma swój czar i urok..
Przemyśl propozycję umieszczenia zegara słonecznego na postumencie w środku berberysowego labiryntu, to może być świetny pomysł.
PS. A pamiętacie 'Humor zeszytów' z Przekroju ?
Jagi, Twoje jesienne zdjęcia ogrodowych pokoi, zrobiły na mnie duże wrażenie. Te nostalgiczne, jesienne widoki w kolorze burgunda - prześliczne! Potwierdzają słuszność tezy, że każda pora roku ma swój czar i urok..
Przemyśl propozycję umieszczenia zegara słonecznego na postumencie w środku berberysowego labiryntu, to może być świetny pomysł.
PS. A pamiętacie 'Humor zeszytów' z Przekroju ?
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
oooo...Heidi bardzo mi pasuje, bo gdzieś doczytałam, że jest bardziej fioletowa niż różowa
A jaka jest naprawdę? Taka jak u Ciebie na zdjęciu? widziałam kilkanaście jej zdjęć i kolorystyka waha się na nich od wściekle różowej po ciemnofioletową
Jest nawet na mojej liście potencjalnych jesiennych zakupów różanych (które dojdą do skutku, jeśli latem uda mi się przeorać ogród pod różankę
)
-
JagiS

" Oprócz słońca złotego, oprócz wiatru mocnego,
oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba"
Witam i szybko odpowiadam, bo potem znów zacisnę kciuki za pomyślny start Justyny K.
Jak ja lubię tę kobitę, za góralski charakter, hart i ten uśmiech, że mogłaby szparagi w poprzek wsuwać
.
Jagódko miła, zgadzam się z Tobą, tylko jak tu tym panom ( i paniom! ) podziękować, kiedy osaczają nas ze wszystkich stron: TV, gazet, internetu i nawet ( o zgrozo
) książek
. Poloniści, korektorzy - gdzie wy
Koszmarne zimy i inne anomalie pogodowe będą nam dawać po głowie od czasu do czasu i niszczyć nasze pieszczoszki
. Zgadzam się z babką Pawlakową, że "czas było przywyknąć". Psinki zazdroszczę, choć pewnie wybrałabym inną rasę, a najpewniej wielorasowca ze schroniska. Kot, przy Twoim zielonym zakręceniu, musiałby być dobrze wychowany
... A komu udało się tak wychować kota, żeby nie broił
.
Przepatrzyłam na nowo Twój ogród i po raz kolejny zdumiewam się, jakie czary mary odprawiasz na tak małej powierzchni
. I ten niebieski "motylek", co mi sen z powiek spędza
. Szerzej - u Ciebie.
Robaczku, rozważałam, a jakże, tylko że "dywanik" jest w cieniu, a zegar słoneczny
. Na razie w środku rośnie Queen Elisabeth, gratis, dla którego nie przygotowałam miejsca.
Jak sobie poradzi i czy to koniec "tkania dywanika", któż to wie
Niemniej Twój pomysł - to Wersal
.
Maryśka, witaj w klubie
Jest nas coraz więcej, więc może "niech żywi nie tracą nadziei".
Ja lubię ogrody nawet późną jesienią, kiedy dokładnie widać szkielet ogrodu i zamysł ogrodnika
. Zegar mnie ciągle gryzie, ale pomysł Twój i Robaczka przedni
.
PS. Humor zeszytów - kultowy, a w jakim zbiorze umieścić dzisiejsze bzdury
.
Dla przypomnienia: "Nad wodą Jagna doiła krowę, a w wodzie odbijało się odwrotnie".
Pati, proszę nie regulować odbiorników, Heidi Klum naprawdę tak wygląda
Jest fioletowa, niziutka i wcale nie taka chorowita, jak mówią. Na czoło rabaty, żeby modelka nie zginęła w tłumie.
Na razie, buziaki sportowe - Jagoda
oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba"
Witam i szybko odpowiadam, bo potem znów zacisnę kciuki za pomyślny start Justyny K.
Jak ja lubię tę kobitę, za góralski charakter, hart i ten uśmiech, że mogłaby szparagi w poprzek wsuwać
Jagódko miła, zgadzam się z Tobą, tylko jak tu tym panom ( i paniom! ) podziękować, kiedy osaczają nas ze wszystkich stron: TV, gazet, internetu i nawet ( o zgrozo
Koszmarne zimy i inne anomalie pogodowe będą nam dawać po głowie od czasu do czasu i niszczyć nasze pieszczoszki
Przepatrzyłam na nowo Twój ogród i po raz kolejny zdumiewam się, jakie czary mary odprawiasz na tak małej powierzchni
Robaczku, rozważałam, a jakże, tylko że "dywanik" jest w cieniu, a zegar słoneczny
Jak sobie poradzi i czy to koniec "tkania dywanika", któż to wie
Maryśka, witaj w klubie
Ja lubię ogrody nawet późną jesienią, kiedy dokładnie widać szkielet ogrodu i zamysł ogrodnika
PS. Humor zeszytów - kultowy, a w jakim zbiorze umieścić dzisiejsze bzdury
Dla przypomnienia: "Nad wodą Jagna doiła krowę, a w wodzie odbijało się odwrotnie".
Pati, proszę nie regulować odbiorników, Heidi Klum naprawdę tak wygląda
Na razie, buziaki sportowe - Jagoda
-
JagiS

Nasza Justynka
, rozjechana przez norweski ekspres
Zaczynając swoją przygodę z Forum i prezentując swój ogród po raz pierwszy, mam radosną pewność, że wszystkie zdjęcia są dla Was nowością. Zatem bez dłuższych wstępów pokażę kilka zakątków zielonych pokoi.

To taka krótka przebieżka po pokojach dla poprawy nastroju z czasie tego zimowego przedwiośnia.
Czas na herbatę z sokiem malinowym
.
Zaczynając swoją przygodę z Forum i prezentując swój ogród po raz pierwszy, mam radosną pewność, że wszystkie zdjęcia są dla Was nowością. Zatem bez dłuższych wstępów pokażę kilka zakątków zielonych pokoi.

To taka krótka przebieżka po pokojach dla poprawy nastroju z czasie tego zimowego przedwiośnia.
Czas na herbatę z sokiem malinowym
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Heidi KLum najpiękniejsza - oj chyba taką sobie sprawię.
Tęsknota za latem i wiosną jak się patrzy na zdjęcia
Tęsknota za latem i wiosną jak się patrzy na zdjęcia
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"