Powojniki świetne, ten na drzewie bardzo ciekawie posadzony

Podpisuję się pod tym obiema ręcyma

Czarnuszkę muszę sobie posiać przy różyczkach, bo nigdy nie miałam a bardzo mi się podobaAnnes 77 pisze: Aguś jeszcze szałwie są pięknym tłem dla róż,ostróżki,czarnuszka
 Szałwie mam , jeszcze młodziaczki, ale mam nadzieję, że szybciutko sie rozrosną
 Szałwie mam , jeszcze młodziaczki, ale mam nadzieję, że szybciutko sie rozrosną   
 Aniu pewnieAnnes 77 pisze:Zastanawiam się nad floksami,czy domówić?

jeśli tylko masz miejsce..... one są cudne, wspaniele ożywiają ogród i przyciągają wzrok..... wystarczy tylko popatrzeć na kępę którą pokazałaś
  jeśli tylko masz miejsce..... one są cudne, wspaniele ożywiają ogród i przyciągają wzrok..... wystarczy tylko popatrzeć na kępę którą pokazałaś   
 Kurczę ja też bym się cieszyła....... uwielbiam jeżówki, mam kilka sadzonek obiecanych, a na więcej niestety nie mam miejsca...Annes 77 pisze:Zamówiłam kilka jeżówek ,no już się cieszę
Aniu wystarczy popatrzeć na obraz jaki pokazałaś i już pierzchają wątpliwości, czy kupować powojniki..... przepięknie się oplatają na tym pniu........no cudo po prostu. Mi po poprzedniej zimie wypadły 4 piękne wieloletnie rośliny, posadziłam kilka młodych.....oby przetrwały....Annes 77 pisze:No i jak tu nie kupować powojników? Przecież to ozdoba,bez której nie ma ogrodu:)
 . Planowałam podobną aranżację u siebie (oczywiście wcześniej podpatrzoną na Twoich zdjęciach), ale nie znalazłam chętnego do pomocy w taszczeniu upatrzonego korzonka
 . Planowałam podobną aranżację u siebie (oczywiście wcześniej podpatrzoną na Twoich zdjęciach), ale nie znalazłam chętnego do pomocy w taszczeniu upatrzonego korzonka   . Może na wiosnę będę miała większą siłę przekonywania...
 . Może na wiosnę będę miała większą siłę przekonywania...
 Witaj Ania,
 Witaj Ania,  

Szaro za oknem,dzis słoneczka nie zobaczę,chmurzy się
 Szaro za oknem,dzis słoneczka nie zobaczę,chmurzy się  

Już tak mi tęskno ech...muszę wreszcie pojechać,ale zimno,a ja mam jakiś katar okropny...podobno chroniczny ech....
 Już tak mi tęskno ech...muszę wreszcie pojechać,ale zimno,a ja mam jakiś katar okropny...podobno chroniczny ech....  

Ania i ja przebieram nóżkami ale i główką też..........
 Ania i ja przebieram nóżkami ale i główką też..........    

Powojniczki tez kocham straszliwie ...ale mam ograniczone pole do popisu,musze się niezle nagłowic gdzie by tu je
 Powojniczki tez kocham straszliwie ...ale mam ograniczone pole do popisu,musze się niezle nagłowic gdzie by tu je   Na razie mam Arabellki , bo skradły mi serce i jakies jeszcze 4 bylinowe...
 Na razie mam Arabellki , bo skradły mi serce i jakies jeszcze 4 bylinowe...  Miłych walentynek
 Miłych walentynek