Nie lubię piłki nożnej jak nie ma przystojnych graczy
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
No i ledwie zaczęłam oglądać i gooool.... och, nie dla nas?
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
Magda, lubie Irlandczykow i coz, sa zdecydowanie skuteczniejsi...
Zeby spelnic Twoje kryteria, naszym przeciwnikiem musialaby byc Portugalia... A ja mowiac szczerze, chcialabym sie przekonac, co z nasza obrona zrobilby genialny Zlatan I., ktorego gre ubostwiam... Jak i ogolnie futbol ;-)
Zeby spelnic Twoje kryteria, naszym przeciwnikiem musialaby byc Portugalia... A ja mowiac szczerze, chcialabym sie przekonac, co z nasza obrona zrobilby genialny Zlatan I., ktorego gre ubostwiam... Jak i ogolnie futbol ;-)
-
JagiS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No, no, kto tu wywołuje Zlatana, aż się moja Ibrakadabra najeżyła
Proponowałam kiedyś na FO, żebyśmy go sobie kupili, dorzuciłabym się do puszeczki
, ale nie chcieli
, no to teraz mamy samych Lewych
.
Miłego piwkowania
- Jagoda
Proponowałam kiedyś na FO, żebyśmy go sobie kupili, dorzuciłabym się do puszeczki
Miłego piwkowania
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Zdecydowanie ja z tych która kocha piłkę gdy grają Portugalczycy 
Aga, prawda? 
Jagi, mysle sobie ze Zlatanowi szybko by sie znudzilo... On kocha bycie solista w polu karnym, ale za nim musi stac Zespol przez duze Z... Ech! Trzymam za naszych, ale razacego braku skutecznosci nie moge juz zniesc... Ilez mozna!
Jagi, mysle sobie ze Zlatanowi szybko by sie znudzilo... On kocha bycie solista w polu karnym, ale za nim musi stac Zespol przez duze Z... Ech! Trzymam za naszych, ale razacego braku skutecznosci nie moge juz zniesc... Ilez mozna!
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aga, no i odpowiedziałaś sobie na pytanie, dlaczego Lewy nie strzela. Musi miec zespół.
Miejmy nadzieje, że kiedys w końcu komus uda się takowy stworzyć.
Miejmy nadzieje, że kiedys w końcu komus uda się takowy stworzyć.
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Hejka
,a wy tu oczywiście gadu , gadu....
Ciekawam Julkowych chlorochinaldinów
aplikowanych zimą glebie, nie mylić z gębą
A co do szkółkarzy, to facet w zwykłym ogrodniczym na Bagateli wprost mnie opier-papier jak go zapytałam o nasiona czy są
Nasiona w styczniu ???/bo to jeszcze był styczeń/ NIE MA!!! I coś tam margał pod nosem. Wycofałam się rakiem 
Ciekawam Julkowych chlorochinaldinów
A co do szkółkarzy, to facet w zwykłym ogrodniczym na Bagateli wprost mnie opier-papier jak go zapytałam o nasiona czy są
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
To na złość trzeba kupić nasiona przez internet
Przymroziło w nocy, ale tragedii nie ma. Kot Hamlet koniecznie chciał wyjść na dwór, ale bardzo szybko wrócił i wlazł mi na kolana. Zmarzł?
Przymroziło w nocy, ale tragedii nie ma. Kot Hamlet koniecznie chciał wyjść na dwór, ale bardzo szybko wrócił i wlazł mi na kolana. Zmarzł?
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Śnieg cały czas sypie, na termometrze -1, słońca brak, ptaki wróciły do karmnika - zima wróciła na wątkach słychać mlaskanie wszyscy jedzą pączki, a zasiewy zeszły na dalszy plan. Agnieszko pewnie u pracy pączki przyozdabiają służbowe pomieszczenia, do kawki to pyszny dodatek, a poza tym zapewni szczęście na cały rok
, dobrego czwartkowego (jutro koniec tygodnia!) 
Senne dzień dobry wszystkim!
Czwartek już, z czego ogromnie się cieszę... świta przyjechała i obraduje, na razie wszystko hula i buczy, oby tak do końca dnia.
Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że zobaczyłam mikroskopijne zieloności lobelii i szałwii omączonej (przypomniałam sobie, co posiałam) wystające z krążków torfowych
Czyżby pierwszy raz siewy miały mi się udać?
Marysiu, dzień dobry... wciągnęłam już dwa pączki, w tym jeden z nadzieniem ze śliwek węgierek - przepyszny. Pogoda u nas bardzo senna i chociaż jeszcze śnieg nie pada, to chmury wskazują iż jest to tylko kwestia czasu. Nie_cierpię_zimy
Ewa, u mnie pogodowy constans... czasem coś sypnie, lekko przymrozi, wciąż pochmurno... kiszka!
Kasiu, Julkowe chlorochinaldiny to śnieżniki lśniące, czy coś w tym stylu - ładne kwiecieje nawet
A wracając do szkółkarzy, to sama widzisz co oni z nami wyprawiają! ;-)
Gosiu, ano odpowiedziałam sobie, ale nie jestem przekonana, że sam Lewy jest taki świetny
Nasza piłka nożna skończyła się po Kazimierzu Górskim i tyle...
Aga, pozdrawiam!
Czwartek już, z czego ogromnie się cieszę... świta przyjechała i obraduje, na razie wszystko hula i buczy, oby tak do końca dnia.
Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że zobaczyłam mikroskopijne zieloności lobelii i szałwii omączonej (przypomniałam sobie, co posiałam) wystające z krążków torfowych
Marysiu, dzień dobry... wciągnęłam już dwa pączki, w tym jeden z nadzieniem ze śliwek węgierek - przepyszny. Pogoda u nas bardzo senna i chociaż jeszcze śnieg nie pada, to chmury wskazują iż jest to tylko kwestia czasu. Nie_cierpię_zimy
Ewa, u mnie pogodowy constans... czasem coś sypnie, lekko przymrozi, wciąż pochmurno... kiszka!
Kasiu, Julkowe chlorochinaldiny to śnieżniki lśniące, czy coś w tym stylu - ładne kwiecieje nawet
Gosiu, ano odpowiedziałam sobie, ale nie jestem przekonana, że sam Lewy jest taki świetny
Aga, pozdrawiam!
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zasypało dokumentnie ...aż w oczy razi ...no , co prawda mamy luty ...w razie czego jest 0*C - byle mrozów nie było ...
Aguniu ...coraz bardziej się niecierpliwie ...bo już tydzień dzisiaj jak lobelia poszła do Ciebie
.
Co do naszej kadry , to uważam podobnie , jak Ty - P.Górski - to był odpowiedni człowiek , na odpowiednim miejscu . Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę ile kiedyś zarabiali piłkarze , a jak grali
- w porównaniu do dzisiejszych ...nic nie przykładają się do gry ...mam wrażenie , że mecze są co niektóre ustawione . Piłka jest co prawda okrągła , a bramki są dwie - jak śpiewała kiedyś P.Rodowicz - jednak to już nie ten futbol , za którym tak tęsknimy ...Przepychanki , korupcje ...wszak gra idzie o wysoką stawkę ...
Pozdrawiam śnieżnie ...i tłusto-czwartkowo
...stawiaj kawę ...
Smacznego ....( wieczorem będą róże karnawałowe )

Aguniu ...coraz bardziej się niecierpliwie ...bo już tydzień dzisiaj jak lobelia poszła do Ciebie
Co do naszej kadry , to uważam podobnie , jak Ty - P.Górski - to był odpowiedni człowiek , na odpowiednim miejscu . Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę ile kiedyś zarabiali piłkarze , a jak grali
Pozdrawiam śnieżnie ...i tłusto-czwartkowo
Smacznego ....( wieczorem będą róże karnawałowe )

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Jagódko, pączki fantastyczne! Ja już wciągnęłam dwa, a po powrocie do domu nie odmówię sobie jeszcze jednego 
Co do piłki i korupcji, to właśnie wczoraj oglądałam program na ten temat... to co się dzieje na najwyższym szczeblu i jakiej wagi mecze są ustawiane - te informacje mnie poraziły; jestem wyczulona na taką nieuczciwość...
List jeszcze nie dotarł, Jagódko, może dziś...
Kawa już się robi!
PS. U nas też już sypie, że świata nie widać!
Co do piłki i korupcji, to właśnie wczoraj oglądałam program na ten temat... to co się dzieje na najwyższym szczeblu i jakiej wagi mecze są ustawiane - te informacje mnie poraziły; jestem wyczulona na taką nieuczciwość...
List jeszcze nie dotarł, Jagódko, może dziś...
Kawa już się robi!
PS. U nas też już sypie, że świata nie widać!
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Przesyłam słońce
U nas pięknie świeci, zero śniegu, jest fantastycznie.
Pączusie, och pączulki kochane, jak ja Was lubię
Odchudzam się to tylko jeden pochłonęłam, ale nie powiem żebym nie mała ochoty na więcej
Pączusie, och pączulki kochane, jak ja Was lubię
Odchudzam się to tylko jeden pochłonęłam, ale nie powiem żebym nie mała ochoty na więcej
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- bina12
- 1000p

- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2