Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

A mnie jak zostanie ciasto z pierogów to wałkuję i wsadzam albo do piekarnika albo do mikrofali i piekę na złoty kolor.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Grażynko ;:196 ;:196 ;:196 popatrz ile razy Cie obcałowywałam.OPIEKOŁKI kochana to ja tu na wsi opiekam tylko sobie, bo Banderasowi przypomina bidę nędzę i czarną rozpacz ;:222
Ela jeszcze coś innego ;:215 sodziaki ;:oj z soda,co?
Marysia ;:215 i takie własnie są podpłomyki, które pamietam

:wit Witaj ANASTASIU ;:180 .... ;:304 Matko ;:oj jak "dobrze" :wink: znać języki..... ;:333
anasstasia pisze:Hi, :wit I love your house, I like your flowers, your cats and your big and beautiful family. Old picture I liked very much. I think you are my mother's age. ;:168 Hi, :wit
Kocham swój dom, lubię swoje kwiaty, koty, duży i piękny rodziny. Old lubiłem bardzo. Myślę, że jesteś w wieku mojej matki. ;:196
;:167
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p
Od: 27 sty 2013, o 13:17

Post »

Powiedziałem to z całą miłością. ;:168 Matka jest najważniejszą osobą na świecie dla mnie.
Widziałem zdjęcie, na którym byłeś mały z matką. Postawione w 1958 roku. Moja mama urodziła się w 1952 roku. ;:173
Przepraszam za literówki. Są niezamierzone. ;:131

I said it with all the love. ;:168 Mother is the most important person in the world to me.
I saw a picture in which you were little with your mother. Posed in 1958. My mother was born in 1952. ;:173
Sorry for typos. Are unintended. ;:131
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Anastasio ;:3
;:167 wiem, wiem :D Bardzo mi miło, ja jestem 1954 ;:65
Byłam u Ciebie ;:108 Masz piękne kwiaty ;:180 ;:138 Pozdrawiam mamę ;:168
Zapraszam częściej do mnie ;:168
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Baśka świetnie wychodzi Ci angielski :uszy ;:306 . Wygląda jak pismo obrazkowe, tyle tych emotek ....... ;:224
Sorry, nie mogłam się powstrzymać ....... ale to tak cudnie wygląda, tak ....... uuuchchch ;:306
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Obie jesteście niemożliwe, Piekielne Baby, dać Wam wódki :!:

;:136 Ja
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

JAGA....ja im też doleję...uwielbiam ich pogaduchy..... a w sprawie placków to Wy wszyscy młodzież skoro to robiły babcie...mamcie.....ja sama takie placuszki piekłam na płycie kuchennej....oczywiście mówię o placuszkach Marysi maski.....
...zanosiło mi się na piec i placuszki...wszystko umknęło.....
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mariolko :oops: a jak sie przy tym spociłam.......daj spokój i ani mi się waż ;:134 ze mnie naśmiewać, córkę mam w Rumunii ;:168
A tak poważnie.... moja najmłodszą córkę w Rumunii w górach Fogarasu pogryzł pies pasterski, normalnie wyszarpał jej łydkę, a w bardzo głupiej sytuacji bo piekny pies i chciała mu zrobić zdjęcie no i ją zaatakował, śmigłowcem ją transportowali do szpitala, tylko że miała przy sobie tłumacza chłopaka a obecnego męża.I niestety ich wędrówki po Rumuńskich górach skończyły się wczesniej niż planowali.Ale opowiadali jak sie tam żyje.Nieciekawie ;:185
Jaguś jakiej wódki :?: Obrazek no to toast noroc anasstasia
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p

Post »

;:304 Noroc Barbara! ;:304
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

Oj tam, oj tam Dziewczyny :oops: Przecież nie możemy sobie bez przerwy kadzić bo pośniemy z nudów. ;:41

anasstasia name of the owner of this place is Basia. Ra-barbara this is nick. You are right-Barbara is a wonderful, warm woman. We love her ;:4 .
Your English is very good - congratulations ;:215 .
Oh, naroc - it means good night . Polisch - dobranoc. Naroc anasstasia ;:41
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p

Post »

I'm sorry for what happened to your daughter. Fagaras Mountains are very beautiful and impressive. In the mountains are very large and powerful sheepdogs. There are special dogs for flocks of sheep and driven to defend yards.
Sorry for the unfortunate experience in Romania. ;:185

Przepraszam za to, co się stało z twoją córką. Góry Fagaras są bardzo piękne i imponujące. Istnieje bardzo duże i silne psy pasterskie. Istnieją specjalne psy do stad owiec i przejechanych w obronie stoczni.
Sorry miał nieszczęśliwy doświadczenie w Rumunii. ;:185

-- 3 lut 2013, o 23:05 --

Speaking of votka, we have tuica. Votka have Russians. I do not drink alcohol at all, so give NOROC with a cup of tea. :uszy

Mówiąc votka, mamy tuica. Votka mają Rosjanie. Nie piję alkoholu w ogóle, więc dać szczęście z filiżanką herbaty. :uszy
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Baśko a w jakim języku u Ciebie pisać, bo mi już się w głowie pitoli, a zaznaczam, że dzisiaj tylko capucino w kawiarence wypiłam i duże ciacho zjadłam ;:224
Awatar użytkownika
anasstasia
500p
500p

Post »

Sorry Basia ;:168
;:306 No, no, no. Noroc means good luck or cheers ;:304

Przepraszamy Basia ;:168
;:306: Nie, nie, nie. Noroc oznacza szczęście lub okrzyki ;:304
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

No tak, jak tu tyle piwa się przelewa, to nie dziwota, że językami różnymi gadają ;:306
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Anasstasia Ależ nie musisz przepraszać to był nieszczęsliwy wypadek.Córka bardzo przeżywała i było jej smutno :cry: bo podobno psa zastrzelono.To nie była wina psa, tylko moja córka była nieostrożna ;:168
aha ;:215 Noroc ;:303 ?

Marioka coś tam nagryzmoliła :?: po "ichniemu"-tłumacz mi to zaraz bo Cie za uszy z "marów" ;:41 wyciagnę.... ;:306
Chyba że goglowy wujek to zrobił?
Ale jestem z siebie dumna ;:215 mimo Twoich :wink: zgryźliwości :heja bo toast po Rumuńsku już umiem wznosić ;:224
Bogusiu "pisz co chcesz i jak chcesz ;:108 pijana nie jestes"- jak mawia moja Stasia ;:306

Obrazek
Wygryziona łydka zagojona ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”