Moja działka - rydnor - 2008r
Zdarza się, ale teraz nie daj za wygrana robalom:P.

Pozdrawiam NoeN
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852

Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Witam;krzysiek86.Może tak wychodzi na zdjęciach.Druga sprawa to trzon działki pozostaje ten sam, starych drzew się nie przesadza,jak mówi porzekadło,kosmetyka to jakieś krzaczki,fajne rośliny,kwiaty.Na grządki też jest ustalone miejsce i w zależności od warzywa co roku zmienia się miejsce sadzenia na grządkach.tak to pokrótce wygląda.Pozdrawiam.Ryszard.

- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Witam;krzysiek86.Z ciekawością obejrzałem Twoje zdjęcia.Paw robi wrażenie,jestem ciekaw,kto układał tą całą kompozycję? Wielkie brawa. Krajobraz szarości zmienił się w zieleń ,chociaż na Sląsku zawsze dbano o przyrodę.Bardzo mnie to cieszy.Jak będę miał nowe zdjęcia to prześlę do Forum.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.

- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86
- Kontakt:
Moja działka
Witam;krzysiek86,niestety nie znam nazwy tej odmiany wiciokrzewu,ale popytam na działkach.Twój Paw nadal robi wrażenie, pozostałe zdjęcia ogląda się z przyjemnością.Dzisiaj spadł długo oczekiwany deszcz,podlało dobrze,wszyscy na działkach zadowoleni.Obserwuję kwiatostan Juki, prześlę fotki.Pozdrawiam Ryszard.                                                             Teraz coś z innej beczki.  

- miwia
- 500p 
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj RYDNOR wśród nas - ogrodomaniaków  masz śliczny, zadbany ogród. Ile ma lat?
 masz śliczny, zadbany ogród. Ile ma lat? 
Z przyjemnością będę obserwować rozkwit Twojej juki, bo moja ma dwa lata i jak na razie tylko liście
Jeśli chodzi o wiciokrzew, jest to wiciokrzew pomorski, odmiana Serotina lub Chojnów. Niestety, nie odróżniam ich na zdjęciu.
Pozdrawiam serdecznie
Mirka

masz śliczny, zadbany ogród. Ile ma lat?
 masz śliczny, zadbany ogród. Ile ma lat? Z przyjemnością będę obserwować rozkwit Twojej juki, bo moja ma dwa lata i jak na razie tylko liście

Jeśli chodzi o wiciokrzew, jest to wiciokrzew pomorski, odmiana Serotina lub Chojnów. Niestety, nie odróżniam ich na zdjęciu.
Pozdrawiam serdecznie
Mirka
Moja działka
Witam;miwia.Dziękuję za przyjęcie mnie w poczet ogrodomaniaków.Działkę prowadzimy z  żoną 25 rok.To już chyba należę do ogrodozboczniaków,jakaś gradacja powinna być,ze względu na staż, co Ty o tym myślisz ?Dzięki za rozpoznanie wiciokrzewu,krzsiek86 będzie zadowolony.Jak tylko juka zakwitnie będą fotki.Pozdrawiam Ryszard

- krzysiek86
- Kontakt:
Miwia dziękuję że powiedziałaś co to za odmiana, jest piękna. Ryszard masz rację jestem zadowolony i to bardzo bo idąc do pracy dziennie mijam taką działkę na której właśnie rośnie ta tajemnicza dla mnie wcześniej odmiana. Kwiaty wyglądają świetnie. U mnie na deszcz nie narzekamy bo pada w Katowicach ostatnimi czasy dość obficie i często. Wszystko na maksa odżyło  

Miło z Twojej strony że dodałeś nowe zdjęcia
  Miło z Twojej strony że dodałeś nowe zdjęcia