kostrzewa Golden Toupee - jasno żółta
nachyłek okółkowy Moonbream cytrynowy
przetacznik Alba - biały
przetacznik Rotfuchs - czerwony
szałwia omszona Adrian-biała
szałwia omszona Amethyst
szałwia omszona Negrito
DziękujęArkadius121 pisze:Witaj![]()
Zgromadziłaś tak fantastyczny materiał z ogrodu w okresie lata,że aż dech zapiera-dziękujemy za lato w środku zimy![]()
Fotki rewelacyjne-skalniak super![]()
Pozdrawiam.
Danusiu,miło mi że zajrzałaś na moją działkę,a ten kwiat o który pytasz to tawułka tyle ze ma ładny ,energetyczny kolormietka pisze:Witam, podpowiedz proszę jaki to kwiat na przedostatnim zdjęciu na 24 stronie w ostatnim poscie(różowy).Ładny masz ogród,zadbany i piękne kwiaty,miło było obejrzeć.
Są naprawdę warte uwagi i super do wypełnienia luki między kwiatami na rabatach, a ty Danusiu masz swój wątek ogrodowy ?mietka pisze:O ,dziękuję za szybką odp.no to muszę kupić sobie bo to naprawdę śliczności.
Dziękujębecia123 pisze:Witaj Dorotko piękne lato w środku zimy.Róże , powojniki floksy cudne![]()
![]()
![]()
Piękny masz ogród
![]()
![]()
Dorotko, nie miałam pojęcia że jest tyle odmian szałwidorcia7 pisze:Dzisiejsze zakupy przedsezonowe![]()
kostrzewa Golden Toupee - jasno żółta
nachyłek okółkowy Moonbream cytrynowy
przetacznik Alba - biały
przetacznik Rotfuchs - czerwony
szałwia omszona Adrian-biała
szałwia omszona Amethyst
szałwia omszona Negrito
Na dzień dzisiejszy mam plan sadzić obok siebie ,ale jeszcze myślę-do wiosny może mi się odmienić-miłego poniedziałkunyna76 pisze:Przejrzałam cały wątek , jestem zachwycona . Zakupy faktycznie spore. Czy wszystkie szałwie masz zamiar posadzić w sąsiedztwie, czy w różnych miejscach? będę Cię odwiedzać z przyjemnością.