Ogród Bożeny 170365
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
- 500p
Taaaaaa a ja teraz siedzę i głaszczę się po brzuszku...tak sobie pojadł.
Ciekawa sprawa bo nie mam piekarnika. Tylko prodiż (od niedawna) i bałam się , że nie wyjdzie ...ale była pyyyyyszna. Co ja mówie! Jeszcze jest ...
No to zapraszam na tę pizzę:)
Ciekawa sprawa bo nie mam piekarnika. Tylko prodiż (od niedawna) i bałam się , że nie wyjdzie ...ale była pyyyyyszna. Co ja mówie! Jeszcze jest ...
No to zapraszam na tę pizzę:)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
-
- 500p
Grażynko dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa, susza niestety jest i to okropna ,nie widać jej może aż tak bardzo dzięki wodzie z konewki.............,,trawa nie podlewana więc już uschła, dzisiaj zapowiadali deszcze ale u mnie jest jakieś zaczarowane miejsce............i znów nie pada
Te niebieskie kwiatuszki to chyba ostróżki.......... rzeczywiście są ładne..............
Jutro kilka fotek z niedzielnego spacerku.........zapraszam
Te niebieskie kwiatuszki to chyba ostróżki.......... rzeczywiście są ładne..............
Jutro kilka fotek z niedzielnego spacerku.........zapraszam
Bożenko no nareszcie pokazujesz nowe zdjęcia
Zazdroszcze Ci host. Są takie pięĸne. Moje zaczęły żółknąc i bardzo się tym martwię.
Ale zauważyłam ciekawą roślinkę, której wcześniej nei widziałam 2 zdjęcie - pierwsza od prawej... co to jest?
Fajne zbliżenia na pręciki i słupki
i robaczki

Zazdroszcze Ci host. Są takie pięĸne. Moje zaczęły żółknąc i bardzo się tym martwię.
Ale zauważyłam ciekawą roślinkę, której wcześniej nei widziałam 2 zdjęcie - pierwsza od prawej... co to jest?
Fajne zbliżenia na pręciki i słupki

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
Już sobie go zobaczyłam w googlach. Super wygląda jakby miał za długą sukienkę, za długie rękawy
Ja 4 hosty przesadziłam do cienia. Bo się przestraszyłam, ze całkiem mi zżółkną. Mam nadzieję, że tam odżyją.

Ja 4 hosty przesadziłam do cienia. Bo się przestraszyłam, ze całkiem mi zżółkną. Mam nadzieję, że tam odżyją.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

Cudne makro!
Przeklejam je do " Mistrzów Fotografii", Bożenko. :P
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 893#357893
-
- 500p