A mnie się marzy...

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: A mnie się marzy...

Post »

kohleria pisze: Przy okazji wyjaśnię, że Miodkowej M- to oaza spokoju!

e? ;:oj to Ty nie słyszałaś jak on potrafi na mnie krzyczeć ;:303 no... ale fakt, muszę go mocno wk**ić aby do tego doszło ;:306 ale ostatnio idzie mi jak po maśle ;:306
masik pisze:Trzymać takiego faceta pod podeszwą....

znaczy jakiego? ;:oj
i ja nie wiedziałam, że on pod moim pantoflem ;:111 on chyba też nie wiedział ;:306 bo robi co sobie chce i nie zważa na mnie ;:222 dał przecież popis w weekend :wink:
masik pisze:Nie dość, że niedźwiedzica to jeszcze saskłacz

aż musiałam wyguglować :shock: OMG!!!! jestem przerażona ;:303 zdaje się w lustro patrzałam kilka godzin temu... inaczej to wyglądało ;:223
masik pisze:reanimowałam starą szafę, kredens i biureczko....ten kwietniczek to pikuś

;:180 za chęci, ja taaaaka leniwa... ;:222
masik pisze:To ma być miejsce gdzie da się odpocząć. Bez nadźganej niekonsekwencji.

o właśnie, ja też na balkon muszę mieć wejście a nie szlaczek na tip-topy ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
AleksandraBdg

Post »

:shock: :shock: Ale fajny ten kwietniczek... Gdzieś to Madziulka takie cudo dorwała? Monsterka będzie miała tam jak w raju, u mnie w LM mają śliczne okazy tylko gdzie to wszystko pomieścić... ??
AleksandraBdg

Post »

:shock: :shock: Ale fajny ten kwietniczek... Gdzieś to Madziulka takie cudo dorwała? Monsterka będzie miała tam jak w raju, u mnie w LM mają śliczne okazy tylko gdzie to wszystko pomieścić... ??
x-i-a
---
Od: 23 wrz 2009, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziewczyny - ja się zbieram do nadrobienia tego wątku i coś jakoś poroz.... się?
Szukałam sukulentów Madzi, jakie dostojnie nabyła, ale nijak nie mogę tego znaleźć ...
O ssssooo cho??
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Masik przeleciałam Twój wątek i stwierdzam, że do cyrku przyjęliby Ciebie z otwartymi ramionami ;:oj !
Nos klauna zaczepisz i swój scenariusz bez scenariusza przedstawisz ;:306 ! To wystarczy, żeby widzowie wyli ze śmiechu ;:306 ;:306 .

Zaś ten kotek w garnku a obok nóż- to nie jest do śmiechu. ;:202 Ciekawe jak Ci poszło z tym kotkiem? ;: ;:162 ;:306 ;:306
Pozdrawiam cieplutko.
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2012, o 13:44
Kontakt:

Post »

Agunia z dalekiego wschodu pisze:
masik pisze:Nie dość, że niedźwiedzica to jeszcze saskłacz
aż musiałam wyguglować :shock: OMG!!!! jestem przerażona ;:303 zdaje się w lustro patrzałam kilka godzin temu... inaczej to wyglądało ;:223
Ty nóżki miałaś ogladać!!! ;:202 (typowa baba) ;:306
Bo mnie konkretnie to o stópki chodziło. Saskłacze mają duuuuże, żeby się w śniegu nie zapadać, a w związku z trzymaniem eMka pod pantoflem czy tam przypadkowo przydeptując onego........ ;:306
Oleńka pisze: Ale fajny ten kwietniczek... Gdzieś to Madziulka takie cudo dorwała?
Takie cuda Oleńko u nas w bulinexie można dostać. Jak wrzucisz nazwę w goooo...e to wywali Ci ich ofertę. Generalnie mydło i powidło za małe pieniądze
Ewcia pisze: O ssssooo cho??
Ja też zauważyłam, że tu coś się tu zmieniło. Tylko nie wiem co. Ale sukulenty są...chyba....yyyyyyyyyyy ;:219
kohleria pisze:Masik przeleciałam Twój wątek i stwierdzam, że do cyrku przyjęliby Ciebie z otwartymi ramionami ;:oj !
Nos klauna zaczepisz i swój scenariusz bez scenariusza przedstawisz ;:306 ! To wystarczy, żeby widzowie wyli ze śmiechu ;:306 ;:306 .
Zawsze czułam, że we mnie jest coś z błazna. Dobrze, że tu sami swoi i nie muszę udawać podstarzałej babci rencistki z beretem na głowie. Moja słaba psychika mogłaby tego nie znieść. Trauma do końca życia na bank.... ;:306
kohleria pisze: Ciekawe jak Ci poszło z tym kotkiem? ;: ;:162 [/i] ;:306 ;:306
W tym wypadku kocie przeżyło. Szkoda, że nie pstryknęłam zdjęcia kotu siedzącemu w piekarniku, bo do niego z ciekawości tez wlazł.

I proszę dziewczę drogie, machnij mi swoje imię. Babcia Madzia ładnie prosi ;:180
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

masik pisze: Szkoda, że nie pstryknęłam zdjęcia kotu siedzącemu w piekarniku
Ja... dysponuję zdjęciami mojego pierworodnego w pralce.... ;:306 ;:306 ;:306
Sam tam wszedł, nikt go nie zmuszał... :;230 :;230 :;230
Nawet takimi z zamkniętymi drzwiczkami, a on się ciągle śmieje...
Aż poszukam ;:138
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Koniecznie Kasiulka ;:215 poszukaj. Z wielkiej ciekawości będę krążyć między tematami, żeby mi nie umknęły. ;:65
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

I ja gratuluję haworsjowego wnusia/wnusi ;:180
Monsterkę możesz Madziu latem wystawic na zewnątrz (na balkon) tylko musi stac w półcieniu. ;:108
A o co chodzi z tymi zmianami? ;:202 Qrka ja nic nie zauważyłam. ;:223 ;:24
---
Właśnie coś wypatrzyłam. Wygląda na to, że zniknął wątek Michała i wszystkie jego posty przynajmniej u mnie.
Ciekawe dlaczego? :? ;:24
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Miniulka?
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak ;:108
Zobacz u siebie. Masz jego posty? ;:133
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Nie, faktycznie zniknęły ze wszystkich tematów. Mam nadzieję, że Młodemu nic się nie stało. Cytaty są, postów nie ma... ;:202
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie, a co najdziwniejsze znikł też jego wątek ;:202 Poraz pierwszy spotkałam się z taką sytuacją. ;:201
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Zapewne Michał poprosił Adminów o usunięcie jego wątku i postów ;:204 ? .
Samo nie znika , raczej?
x-i-a
---
Od: 23 wrz 2009, o 12:58

Post »

Magda - a mi się przypomniało - miałam Ci napisać dawno temu, ale zapomniałam...
W kwestii małych doniczek jakich poszukujesz - to ja do tego celu kupuję takie plastikowe kieliszki jednorazowe.
One mają poj. chyba coś około 50 mil.
Za 50 szt. zapłaciłam chyba jakieś 6 zł (nie pamiętam).
Trzeba tylko porobić w nich dziurki rozgrzanym gwoździem ;)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”