Piękny jest Twój ogródek . Bardzo mi się podoba . Jak pisałaś długo urządzałaś przesadzając swoje roślinki żeby znaleść dla nich dobre miejsce . Ja mam działkę na terenie ogródków działkowych , dopiero drugie lato , dużo pracy i przemyśleń , gdzie tej roślince będzie najlepiej . Teraz czekam na deszcz i niższą temperaturą , bo znowu chcę przesadzać . Praca na działce sprawia mi dużo radości i spokoju , wycisza i daje wspaniały relaks , chociaż często zmęczenie fizyczne jest wielkie .
Ogród-ek GEwy - Gewa1220
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ EWO !!!
Piękny jest Twój ogródek . Bardzo mi się podoba . Jak pisałaś długo urządzałaś przesadzając swoje roślinki żeby znaleść dla nich dobre miejsce . Ja mam działkę na terenie ogródków działkowych , dopiero drugie lato , dużo pracy i przemyśleń , gdzie tej roślince będzie najlepiej . Teraz czekam na deszcz i niższą temperaturą , bo znowu chcę przesadzać . Praca na działce sprawia mi dużo radości i spokoju , wycisza i daje wspaniały relaks , chociaż często zmęczenie fizyczne jest wielkie .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Witaj Gewo pięknie jest u Ciebie. Klimaty zdecydowanie w moim guście. Rozumiem twoje rozterki co do ostatecznej formy ogrodu, mam to samo
Może my mali "właściciele ziemscy" jesteśmy skazani na taką chorobę.
Nie wiem co wymyślisz nowego ale taka forma jak nam zaprezentowałaś teraz jest piękna.
Ślicznie wkomponowane rośliny i duża paleta kolorów. Gratuluję ;:12
Pozdrawiam ciepło
Może my mali "właściciele ziemscy" jesteśmy skazani na taką chorobę.
Nie wiem co wymyślisz nowego ale taka forma jak nam zaprezentowałaś teraz jest piękna.
Ślicznie wkomponowane rośliny i duża paleta kolorów. Gratuluję ;:12
Pozdrawiam ciepło
Zapraszam na spacerek po moim ogródku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko i Karino ciesze sie bardzo bow sobote spadł u mnie letni wspaniały deszczyk i funkie momentalnie pokazały pąki kwiatowe .Pomimo tego że podlewam je prawie każdego dnia widać one wolą naturalny opad i tą świeżość po deszczu 
Halinko, Ewo i Arleto zapraszam każego dnia do mojego ogródeczka i postaram sie dorzucić kilka nowych miejsc. One chyba będę kolejna kronika , ustawicznych zmiam w moim ogrodzie, choć ze względu na pogodę boję sie cokolwiek ruszać bo było by chyba większe prawdopodobiństwo popsucia ogólnego wizerunku niż jego naprawienia .
Zaraz wskakuje pooglądać Wasze oazy relaksu . ;:25
Pozdrawiam bardzo cieplutko
Halinko, Ewo i Arleto zapraszam każego dnia do mojego ogródeczka i postaram sie dorzucić kilka nowych miejsc. One chyba będę kolejna kronika , ustawicznych zmiam w moim ogrodzie, choć ze względu na pogodę boję sie cokolwiek ruszać bo było by chyba większe prawdopodobiństwo popsucia ogólnego wizerunku niż jego naprawienia .
Zaraz wskakuje pooglądać Wasze oazy relaksu . ;:25
Pozdrawiam bardzo cieplutko
Moj ogród lekko odżył po sobotnim deszczu . Miałam szczęście , zostałam wyróżniona tym opadem gdyż w centrum panował nadal skwar i sucho 

moje jukki szykują sie do kwitnięcia, w tym roku bedzie " jedynie " 17 kwiatostanów

i ostatnie kwiaty azali

perspektywa z tarasu ( mokro hihi )
,
i troszke niebiesko - słonecznego koloru

moje jukki szykują sie do kwitnięcia, w tym roku bedzie " jedynie " 17 kwiatostanów

i ostatnie kwiaty azali

perspektywa z tarasu ( mokro hihi )
,
i troszke niebiesko - słonecznego koloru

- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Przesyłka
Bogusiu, oto wyczekiwana przez tydzień przesyłka. Jakiez było moje zdziwienie gdy po otwarciu koperty zobaczyłam , zdrowego , nawet nie umordowanego podróżą skrętnika . Nawet , nie wiesz jak się ciesze, bo już nie było we mnie odrobinki nadzieii na żywą roslinkę . Ale oceń sama ...

Po takich przejściach to myśle że już tylko pozostanie jemu pieknie kwitnąć

Po takich przejściach to myśle że już tylko pozostanie jemu pieknie kwitnąć
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: