Ogródek An-ki cz.7
Re: Ogródek An-ki cz.7
Kogrusiu-dzięki.
Małgosiu no to już przesada-o różach obie wiemy mniej więcej tyle samo.Nadal jednak zdobywamy wiedzę i to się liczy.
Konwalio -tyle komplementów
Dzięki.
Chocolate ma ciekawy kolorek ale Cafe jest o niebo piękniejsza(już jej nie mam) pod warunkiem dostania dobrej sadzonki.
Ewcie obie- Burgundy musi nabrać siły -1 rok to za mało dla pokazania swego piękna.U mnie trochę wyższa ale jak to Iceberg ma wiotkie łapki i poklada się.Musi mieć podporę.
Majuś z bólem serca wykreśliłam ją bo ten kolorek,wielkość kwiatów ...no brało mnie.Jednak ,jak sama pewnie wycziłaś.chorowita i te plamy podeszczowe utwierdziły mnie w jej odrzuceniu.
Chatte-Izo-no nie jedną a trzy sztuki GF
pysznią się na płocie.Oczy kolorem oranżu zaspokojone.
Jadziu to tak przychodzi z czasem-najpierw te wielkokwiatowe,potem te upakowane a teraz nas radują półpelne.
-- 13 01 13 01:09:50 --

Małgosiu no to już przesada-o różach obie wiemy mniej więcej tyle samo.Nadal jednak zdobywamy wiedzę i to się liczy.
Konwalio -tyle komplementów
Chocolate ma ciekawy kolorek ale Cafe jest o niebo piękniejsza(już jej nie mam) pod warunkiem dostania dobrej sadzonki.
Ewcie obie- Burgundy musi nabrać siły -1 rok to za mało dla pokazania swego piękna.U mnie trochę wyższa ale jak to Iceberg ma wiotkie łapki i poklada się.Musi mieć podporę.
Majuś z bólem serca wykreśliłam ją bo ten kolorek,wielkość kwiatów ...no brało mnie.Jednak ,jak sama pewnie wycziłaś.chorowita i te plamy podeszczowe utwierdziły mnie w jej odrzuceniu.
Chatte-Izo-no nie jedną a trzy sztuki GF
Jadziu to tak przychodzi z czasem-najpierw te wielkokwiatowe,potem te upakowane a teraz nas radują półpelne.
-- 13 01 13 01:09:50 --

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie moge ogladac juz rozyc - no nie moge i juz
Z premedytacja nie wlaze juz na Rozanki, bo ciagle mi sie czegos chce a miejsca za cholipcie nie przybywa i co ja biedula mam z tym zrobic, no co?
Wiesz, ze Twoja-moja hortensja, ktora przetrzymuje w gospodarczym rwie sie tak do zycia, ze juz liscie wypuszczac zaczela
kurcze, nie mam juz zimniejszego miejsca gdzie mogla bym ja ciach... będę musiala ja chyba dluzej przetrzymac tz zeby nie wystawiac za wczesniej, bo ja wiosenne przymrozki moga dobic.
Wiesz, ze Twoja-moja hortensja, ktora przetrzymuje w gospodarczym rwie sie tak do zycia, ze juz liscie wypuszczac zaczela
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ciekawe czy moja Rapsodia w tym roku wreszcie pokaże sie z tej lepszej strony takiej jak u Ciebie Anuś .Kolorki cudne
Ciekawe czy u Tomka zamówiłaś też Alisar
http://www.google.com/imgres?q=Alissar+ ... ,s:0,i:202
Jadziu nie zamowiłam bo właśnie powyższa fotka mnie zniechęciła.
Aniu-Taro -te oczęta są niesamowite.
Tosia jak dobrze,że nam odliczasz czas do wiosny.
Julcia ja też nie mam gdzie co wcisnąć ale jakoś nie mogę się powstrzymać zwłaszcza jak koileżanki forumowe co rusz na Skype pokazują co wynalazly.No i oprzyj się takim pokusom-nie da się.Zostają donice i właśnie w tym roku sprawdzę jak to się będzie miało w realu.
Jadziu nie zamowiłam bo właśnie powyższa fotka mnie zniechęciła.
Aniu-Taro -te oczęta są niesamowite.
Tosia jak dobrze,że nam odliczasz czas do wiosny.
Julcia ja też nie mam gdzie co wcisnąć ale jakoś nie mogę się powstrzymać zwłaszcza jak koileżanki forumowe co rusz na Skype pokazują co wynalazly.No i oprzyj się takim pokusom-nie da się.Zostają donice i właśnie w tym roku sprawdzę jak to się będzie miało w realu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jedni ją tylko tolerują ,inni nie lubią a ja ją uwielbiam.Kwitnie tak jak Bonica -ciągle,ładnie i w kolorze zmiennie.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Faktycznie, fotka straszliwie zniechęcająca
Ale oczunie chyba lepiej się prezentują
Trochę żałuję, że nie zamówiłam, póki miałam okazję.
Bailando bardzo mi się podoba właśnie dlatego, że taka zmienna. Jeszcze nie kupiłam...
Bailando bardzo mi się podoba właśnie dlatego, że taka zmienna. Jeszcze nie kupiłam...
Ewka-oczunie -cóż-wlaściwie to nawet brakuje mi określenia.Zdrowa,pachnąca cudna roża.Szkoda,że jej nie zamowilaś-ja teraz chciałam na wiosnę jeszcze jedną od Petrovica ale u P.Szląskiewicz nie widzę w ofercie jaką u siebie przedstawila.Dwóm różom jednak się nie oparłam
Elisa Vardon i Paul Verdi-szlona jestem,och szlona.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu, przecież raz się żyje i swoje marzenia trzeba spełniać... 
Co jedna róża to piękniejsza! Rose de Resht ma wspaniały układ płateczków i kolor
Co jedna róża to piękniejsza! Rose de Resht ma wspaniały układ płateczków i kolor
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na razie u Kamili zaklepałam Darlows Enigma
Jeśli to faktycznie róża wszystkomogąca, będę bardzo zadowolona
A pazerą to ja na pewno jestem 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No i wcale sie nie dziwię Anuś piegusek nikt nie lubi. Nie można na to liczyć ,że w trakcie kwitnienia nie spadnie mnóstwo deszczu