A że zwierzątka bardzo cię lubią, to wcale się nie dziwię, one potrafią wyczuć dobrych ludzi
 A że zwierzątka bardzo cię lubią, to wcale się nie dziwię, one potrafią wyczuć dobrych ludzi   
 Kasiu swoje begonie mam od czerwca i cały czas stoją na wschodnim parapecie. Podlewam niezbyt dużo. Stoją przy samej szybie więc tam jest trochę chłodniej. Prawdopodobnie temperatura zimą powinna być trochę niższa - ok 18 stopni. To ich pierwsza zima u mnie i mam nadzieję, że przetrwają. U tej z zakręconymi listkami zaczęły trochę żółknąć listki.
Kasiu, koniecznie spróbuj, za którymś razem na pewno się uda
 Kiciuś zawsze śpi z wywalonym brzuchem. 3/4 zdjęć w moim telefonie to zdjęcia Pieszczocha w przeróżnych pozycjach w trakcie snu
  Kiciuś zawsze śpi z wywalonym brzuchem. 3/4 zdjęć w moim telefonie to zdjęcia Pieszczocha w przeróżnych pozycjach w trakcie snu 

.
 . .A taką,jak druga ....miałam
.A taką,jak druga ....miałam  .
 .

aż chce się go wymiziać
 aż chce się go wymiziać 

Miltonie takie jak były w B po 19,90 tutaj były po 26 a w stanie takim, że 10 złotych nie warte
 Miltonie takie jak były w B po 19,90 tutaj były po 26 a w stanie takim, że 10 złotych nie warte 

. Dwa razy siałam..i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 . Dwa razy siałam..i nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to są moje porażki, o których nie lubię wspominać..
 to są moje porażki, o których nie lubię wspominać.. 
  .A jak coś wyrośnie,to będę
 .A jak coś wyrośnie,to będę