i nie zapadaj w sen zimowy tylko się bierz do pracy i zaastanawiaj sie co by tu od wiosny zacząć zmieniać - (tak by Ci się nie nudziło ) - lub co można by ewwentualnie udoskonalic
Świat Beci
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beciu - podziwniam twoje chęci zdobywania prawka :P u mnie w rodzinie żadna kobieta ni chce robić prawka - no może w tej dalszej trochę wyjątkow się znalazło ale tak to wszystkie się boją jeździć
ale Ty się nie daj
i nie zapadaj w sen zimowy tylko się bierz do pracy i zaastanawiaj sie co by tu od wiosny zacząć zmieniać - (tak by Ci się nie nudziło ) - lub co można by ewwentualnie udoskonalic
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Wesołych Świąt!!
Z okazji najwspanialszych świat w roku, dużo ciepła, zdrowia, radości i miłości oraz dobrego Nowego Roku dla wszystkich odwiedzających forum!!!!!!!

Idzie wiosna
Witajcie po zimowej przerwie, dzis ujrzałam pierwsze kwiaty wiosenne u siebie, przesyłam fotki
Moje fotk nie lubią fotosika, więc zapraszam tutaj: http://picasaweb.google.pl/Becia1981/DziaKa
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przespacerowałam się po twojej działce 
Oblizałam się na widok jesiennych jabłek, popodziwiałam piękne iglaczki, rzeczywiście włożonej pracy widać ogrom, ale najbardziej podobają mi się garnce
Skąd się takie ogromniaste gary bierze?
A jak chcesz zmieniać oblicze ogrodu?
Koniecznie napisz i pokaż wyniki, bo ciekawość mnie rozpiera

Oblizałam się na widok jesiennych jabłek, popodziwiałam piękne iglaczki, rzeczywiście włożonej pracy widać ogrom, ale najbardziej podobają mi się garnce
A jak chcesz zmieniać oblicze ogrodu?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Witaj Nalewko!! taki wielki dzban miałam do kiszenia ogórków w piwnicy, ponieważ rzadko go używaliśmy, więc znalazł swoje godne miejsce i .....wszystkim sie podoba
Jeśli chodzi o moje plany przemiany działki, to dziś z tego nic nie wyszło, bo padało, ale robota, nie zając.. Zamierzamy posadzić tuje wzdłuż płotu, ogrodzić je płotkiem, wysypać korą. Zrobić zasłonę do kompostownika, zrobić stelaż na winogron z tyłu altany, wysypać korą rabatę z kwiatami, ziemia jest tam fatalna, mimo, ze dosypywaliśmy mnóstwo ziemi kompostowej, ale rośliny dają sobie jakoś radę. pozdrawiam serdecznie!!!!!!
Jeśli chodzi o moje plany przemiany działki, to dziś z tego nic nie wyszło, bo padało, ale robota, nie zając.. Zamierzamy posadzić tuje wzdłuż płotu, ogrodzić je płotkiem, wysypać korą. Zrobić zasłonę do kompostownika, zrobić stelaż na winogron z tyłu altany, wysypać korą rabatę z kwiatami, ziemia jest tam fatalna, mimo, ze dosypywaliśmy mnóstwo ziemi kompostowej, ale rośliny dają sobie jakoś radę. pozdrawiam serdecznie!!!!!!
a to dzisiejsze zdjęcia z pobytu na działce, mój m. zrobił stelaż na winogron, w przyszłym roku zasłoni nam tył altany http://picasaweb.google.pl/Becia1981/WiatBeci