Krysia jak że Ci tam
 Krysia jak że Ci tam   
   zleciały swięta
  zleciały swięta  
   , jak mija rok w którym podjęłaś ważną i trafną decyzję

Krysia jak że Ci tam
 Krysia jak że Ci tam   
   zleciały swięta
  zleciały swięta  

za słowa otuchy, na pewno są mi potrzebne w dalszym ciągu...ale generalnie coraz lepiej.....już myślę o wysiewaniu jednorocznych, bo na wieloletnie kasy braknie....
  za słowa otuchy, na pewno są mi potrzebne w dalszym ciągu...ale generalnie coraz lepiej.....już myślę o wysiewaniu jednorocznych, bo na wieloletnie kasy braknie....
 nie trefna..nawet tak nie myśl
   nie trefna..nawet tak nie myśl 

, a ludzi będzie jeszcze więcej, bo miejsca będzie więcej
, a ludzi będzie jeszcze więcej, bo miejsca będzie więcej  a nie brałaś udziału w akcji nasiennej?
 a nie brałaś udziału w akcji nasiennej?
 ) w związku z czym nie zdążyłam do Ciebie z życzeniami, więc na Nowy nadchodzący 2013 rok więcej optymizmu i wiary, że decyzja trafna oraz spełnienia najskrytszych marzeń, a przede wszystkim dużo, dużo zdrowia.
) w związku z czym nie zdążyłam do Ciebie z życzeniami, więc na Nowy nadchodzący 2013 rok więcej optymizmu i wiary, że decyzja trafna oraz spełnienia najskrytszych marzeń, a przede wszystkim dużo, dużo zdrowia.
Basiu Krysia się z nami droczy. Jak można nie chcieć mieszkać we własnym domu jeszcze takim ślicznym! Nie kuś losu dziewczyno!ra_barbara pisze:Krysiu inonie trefna..nawet tak nie myśl

tym trefna....Ty zawsze mnie spinizujesz
  tym trefna....Ty zawsze mnie spinizujesz  

......nie znam.....i....nie brałam, już po akcji
 ......nie znam.....i....nie brałam, już po akcji  

Misiu w wilii czy willi?lora pisze:Krysiu zaraz coś nie moge trafić za Tobą to jeszcze nie spałaś w wilii
a taki uroczy domek jest...