Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Aguś, toczyłam się godzinę, ale dotarłam... dzięki za troskę ;:196 ... a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie mokro i na horyzoncie nie widać ani grama białego puchu....chociaż głoszą że mod jutro ma coś się pojawić ;:224
Ja dojechałam w standardowym czasie ;:173
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko to dmuchnij teraz tą śnieżną chmurkę na południe, bo tu zielona trawka, a mrozik na święta będzie. Dobrego !
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Od rana sypie śnieg :? Na szczęście nigdzie się nie wybieram.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Aguniu...zanim z pracy będziesz wracała , to śniegu będzie mniej . U mnie nie dość ,że mgliście , to na termometrze +2*C i śnieg topnieje w oczach ...kołderka śnieżna się kurczy na roślinkach . Oby tylko mróz nie ścisnął ...była by tragedia :(

Mam pytanie odnośnie róż - czy Ty zamawiałaś w Floribundzie krzaczki różane ? Ciekawi mnie , czy są dorodne i warto u nich zamawiać ?

Miłego dnia :wit i ...słoneczka ;:3 ...jeżeli nie na niebie , to chociaż w ;:167 .
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Wychodząc z domu, też słyszałam o zasypanej W-wie i pomyślałam o Tobie. U mnie deszcz w nocy padał i trawę widać, zero śniegu.
Mój przedszkolak jest na etapie dinozaurów, a wiesz jakie one drapieżne, więc muszę byc czujna i patrzeć co ogląda, zeby mu tłumaczyć i łagodzić niektóre sceny. Siedzenie obowiązkowe i oglądanie razem. Inne zabawy sam opanował i mam wtedy czas na dom i siebie.
W ogrodzie śnieg zniknął i pokazał nagą prawdę o mnie czyli o liściach na trawniku :oops:
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś u mnie sypie jak tralala :roll: to w sumie dobrze bo troche pierzynki potrzeba, chociaż wszystko przykryłam choinami ale zawsze to cieplej :lol: Tak szybko lecisz z tymi wątkami, że ja nie nadążam, przepraszam ale - pamiętam ;:196 podziwiam Cię że znajdujesz na to wszystko czas :roll: wiesz jak to przed świętami. Ja w okresie zimowym staram się jak najwięcej czasu spędzać w ruchu (aerobik, jogging, narty, nordic itd) więc jak wracam wieczorkiem to kąpiel i do ;:19 pozdrowionka ;:196

-- 18 gru 2012, o 10:59 --

Czy uszka już ulepiłaś?? :uszy
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Dobrze Aguś że udało Ci się jakoś dotrzeć do fabryki, może wieczorkiem będzie znośniej. ;:168

A u mnie szaro buro i ponuro ;:222 wszędzie mokro i miękko a po śniegu pozostały tylko kupki i wspomnienia :(
Mnie to nawet do kuchni ostatnio nie ciągnie, po 32 latach kucharzenia i niańczenia rodzinki mam szczerze dość całej krzątaniny i zamieszania. Teraz to nawet na święta nie mam ochoty. ;:185
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Aga a ja za Wami nie mogę nadążyć... ;:oj już kolejny wątek...

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

AGUNIU :wit Na południe Polski podrzuć trochę śniegu jak Ci zbywa, bo szaro buro .mokro i ogólnie wstrętnie. :;230 Może w górach trochę lepiej :D
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry Agus :wit do mnie mozna tez troche tego sniegu przerzucic, bo ani grama juz nie ma :roll: jedno co jest w tym dobre, to to ze temperatura znosna, bo 6 stopni jest ;:108 Moge w zamian podzielic sie mgla jak w horrorach :twisted:
ps widzialas u Ewy-Glori Dei? Pashmine bedzie mozna zamowic u niej.
Stachu 1956

Post »

aguniada, w Wielkopolsce jest od piątku na + , bez śniegu.
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

środa - od południa z górki :)
Dzień dobry wszytkim. Niech będzie naprawdę dobry!
aguniada pisze:Felek, nie ma takiej opcji, żebym nie przyjechała... w okresie kwitnienia tulipanów, mieczyków lub dalii - w którymś na pewno, a najchętniej jak maliny przy okazji zaowocują ;-)) Zastanowię się, czy mam gdzie posadzić jakiś krzaczek :) Co do zaplanowania ogrodu, to zakładaj wątek, wrzucaj plan terenu z wrysowanym domem i będziemy myśleć... ja najbardziej lubię rysować rabaty, a potem planować nasadzenia. Tak też robię w ogrodzie... mam jakiś wstępny zamysł, ale kluczowe jest ukształtowanie rabaty, do której dobieram rośliny... Ech, uwielbiam to po prostu i cieszę się, że coś u siebie będę zmieniać, a u Ciebie planowane będzie wszystko.... :D
Aguniu,
najlepiej przyjedź jak już będą maliny. Wcześniej raczej się nie przeprowadzimy. Dalie, jeśli przezimują, wciąż będą kwitły. Na założenie własnego wątku jeszcze nie jestem gotowa. Wiesz, że jestem nieśmiała ;) A serio, mam teraz ciężki okres w pracy, więc w ciągu dnia zero szans na FO, a po niej nie mam już na nic siły ani ochoty. Gwarantuję Ci, za to, że będziesz miala u mnie wielkie pole do popisu w planowaniu rabat i nasadzeń. Wątek nazwiemy ogród AguBrzozowy ;)

Do miłego!
Felka
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Aga, dosłownie chwilę się zakręciłam przy organizacji Świąt, a tu 11 strona nowego wątku :;230
Wpisuję się z przyjemnością :D Czytam o Pashmince i się zastanawiam czy jest druga róża, której
tak namiętnie byśmy pożądali. Miłego dnia ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko jak u Ciebie, bo u mnie wisi brudna pierzyna nad domem i polami, jak się rozpruje to może jakiś biały puch spadnie! Dobrego dnia!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”