Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Aguś, toczyłam się godzinę, ale dotarłam... dzięki za troskę
... a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie mokro i na horyzoncie nie widać ani grama białego puchu....chociaż głoszą że mod jutro ma coś się pojawić
Ja dojechałam w standardowym czasie
Ja dojechałam w standardowym czasie
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko to dmuchnij teraz tą śnieżną chmurkę na południe, bo tu zielona trawka, a mrozik na święta będzie. Dobrego !
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Od rana sypie śnieg
Na szczęście nigdzie się nie wybieram.
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Aguniu...zanim z pracy będziesz wracała , to śniegu będzie mniej . U mnie nie dość ,że mgliście , to na termometrze +2*C i śnieg topnieje w oczach ...kołderka śnieżna się kurczy na roślinkach . Oby tylko mróz nie ścisnął ...była by tragedia
Mam pytanie odnośnie róż - czy Ty zamawiałaś w Floribundzie krzaczki różane ? Ciekawi mnie , czy są dorodne i warto u nich zamawiać ?
Miłego dnia
i ...słoneczka
...jeżeli nie na niebie , to chociaż w
.
Mam pytanie odnośnie róż - czy Ty zamawiałaś w Floribundzie krzaczki różane ? Ciekawi mnie , czy są dorodne i warto u nich zamawiać ?
Miłego dnia
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Wychodząc z domu, też słyszałam o zasypanej W-wie i pomyślałam o Tobie. U mnie deszcz w nocy padał i trawę widać, zero śniegu.
Mój przedszkolak jest na etapie dinozaurów, a wiesz jakie one drapieżne, więc muszę byc czujna i patrzeć co ogląda, zeby mu tłumaczyć i łagodzić niektóre sceny. Siedzenie obowiązkowe i oglądanie razem. Inne zabawy sam opanował i mam wtedy czas na dom i siebie.
W ogrodzie śnieg zniknął i pokazał nagą prawdę o mnie czyli o liściach na trawniku
Mój przedszkolak jest na etapie dinozaurów, a wiesz jakie one drapieżne, więc muszę byc czujna i patrzeć co ogląda, zeby mu tłumaczyć i łagodzić niektóre sceny. Siedzenie obowiązkowe i oglądanie razem. Inne zabawy sam opanował i mam wtedy czas na dom i siebie.
W ogrodzie śnieg zniknął i pokazał nagą prawdę o mnie czyli o liściach na trawniku
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Aguś u mnie sypie jak tralala
to w sumie dobrze bo troche pierzynki potrzeba, chociaż wszystko przykryłam choinami ale zawsze to cieplej
Tak szybko lecisz z tymi wątkami, że ja nie nadążam, przepraszam ale - pamiętam
podziwiam Cię że znajdujesz na to wszystko czas
wiesz jak to przed świętami. Ja w okresie zimowym staram się jak najwięcej czasu spędzać w ruchu (aerobik, jogging, narty, nordic itd) więc jak wracam wieczorkiem to kąpiel i do
pozdrowionka 
-- 18 gru 2012, o 10:59 --
Czy uszka już ulepiłaś??
-- 18 gru 2012, o 10:59 --
Czy uszka już ulepiłaś??
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dobrze Aguś że udało Ci się jakoś dotrzeć do fabryki, może wieczorkiem będzie znośniej.
A u mnie szaro buro i ponuro
wszędzie mokro i miękko a po śniegu pozostały tylko kupki i wspomnienia
Mnie to nawet do kuchni ostatnio nie ciągnie, po 32 latach kucharzenia i niańczenia rodzinki mam szczerze dość całej krzątaniny i zamieszania. Teraz to nawet na święta nie mam ochoty.
A u mnie szaro buro i ponuro
Mnie to nawet do kuchni ostatnio nie ciągnie, po 32 latach kucharzenia i niańczenia rodzinki mam szczerze dość całej krzątaniny i zamieszania. Teraz to nawet na święta nie mam ochoty.
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Aga a ja za Wami nie mogę nadążyć...
już kolejny wątek...
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
AGUNIU
Na południe Polski podrzuć trochę śniegu jak Ci zbywa, bo szaro buro .mokro i ogólnie wstrętnie.
Może w górach trochę lepiej 
Pozdrawiam Ewula
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Dobry Agus
do mnie mozna tez troche tego sniegu przerzucic, bo ani grama juz nie ma
jedno co jest w tym dobre, to to ze temperatura znosna, bo 6 stopni jest
Moge w zamian podzielic sie mgla jak w horrorach 
ps widzialas u Ewy-Glori Dei? Pashmine bedzie mozna zamowic u niej.
ps widzialas u Ewy-Glori Dei? Pashmine bedzie mozna zamowic u niej.
-
Stachu 1956
aguniada, w Wielkopolsce jest od piątku na + , bez śniegu.
- tu_Brzoza
- 100p

- Od: 5 gru 2012, o 07:44
środa - od południa z górki 
Dzień dobry wszytkim. Niech będzie naprawdę dobry!
najlepiej przyjedź jak już będą maliny. Wcześniej raczej się nie przeprowadzimy. Dalie, jeśli przezimują, wciąż będą kwitły. Na założenie własnego wątku jeszcze nie jestem gotowa. Wiesz, że jestem nieśmiała ;) A serio, mam teraz ciężki okres w pracy, więc w ciągu dnia zero szans na FO, a po niej nie mam już na nic siły ani ochoty. Gwarantuję Ci, za to, że będziesz miala u mnie wielkie pole do popisu w planowaniu rabat i nasadzeń. Wątek nazwiemy ogród AguBrzozowy ;)
Do miłego!
Felka
Dzień dobry wszytkim. Niech będzie naprawdę dobry!
Aguniu,aguniada pisze:Felek, nie ma takiej opcji, żebym nie przyjechała... w okresie kwitnienia tulipanów, mieczyków lub dalii - w którymś na pewno, a najchętniej jak maliny przy okazji zaowocują ;-)) Zastanowię się, czy mam gdzie posadzić jakiś krzaczekCo do zaplanowania ogrodu, to zakładaj wątek, wrzucaj plan terenu z wrysowanym domem i będziemy myśleć... ja najbardziej lubię rysować rabaty, a potem planować nasadzenia. Tak też robię w ogrodzie... mam jakiś wstępny zamysł, ale kluczowe jest ukształtowanie rabaty, do której dobieram rośliny... Ech, uwielbiam to po prostu i cieszę się, że coś u siebie będę zmieniać, a u Ciebie planowane będzie wszystko....
![]()
najlepiej przyjedź jak już będą maliny. Wcześniej raczej się nie przeprowadzimy. Dalie, jeśli przezimują, wciąż będą kwitły. Na założenie własnego wątku jeszcze nie jestem gotowa. Wiesz, że jestem nieśmiała ;) A serio, mam teraz ciężki okres w pracy, więc w ciągu dnia zero szans na FO, a po niej nie mam już na nic siły ani ochoty. Gwarantuję Ci, za to, że będziesz miala u mnie wielkie pole do popisu w planowaniu rabat i nasadzeń. Wątek nazwiemy ogród AguBrzozowy ;)
Do miłego!
Felka
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Wpisuję się z przyjemnością
tak namiętnie byśmy pożądali. Miłego dnia
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko jak u Ciebie, bo u mnie wisi brudna pierzyna nad domem i polami, jak się rozpruje to może jakiś biały puch spadnie! Dobrego dnia!