- niemniej jednak ten jest wyjątkowy - takiego jeszcze nie widziałam
  - niemniej jednak ten jest wyjątkowy - takiego jeszcze nie widziałam 

Witam na moim wątku
  Witam na moim wątku  

razem wyglądają jak dla mnie
  razem wyglądają jak dla mnie  

Kasiu czy chodzi Ci między innymi o floral pastę ? (widziała na all...podobno przyczynia się do zwiekszonego kwitnienia storyczka pod warunkiem posiadania już przez owego wypuszczonego pędzika, pastą samruje się uspione oczka)labka1 pisze:Większa większość kwiatów ..szczególnie tych egzotycznych -kwitnących..jest bardzo mocno pędzona..dosłownie!!!
Znajomi kiedyś pracowali w Holandii ...przy roślinach..to podobno..dość umiejętnie powinno się jakby zabiedzić po kupieniu taki storczyk..i dopiero przestawić na jego żywot i karmienie w domowych warunkach...
Ale jak wtedy o tym mówili o mnie nie interesowało..

i jest nauczka, aby szkolić sie przy każdej okazji, nigdy nie wiadomo co się przyda ..i kiedy?

W sumie nie przepadam, za takimi cudakami
 W sumie nie przepadam, za takimi cudakami  A cena takiego storczyka powala
  A cena takiego storczyka powala  

i obciąć korzenie?
  i obciąć korzenie?  

Wczoraj widziałam małego, ale ślicznego czerwonego grudniczka na targowisku, tylko jak zobaczyłam cenę zrobiłam
  Wczoraj widziałam małego, ale ślicznego czerwonego grudniczka na targowisku, tylko jak zobaczyłam cenę zrobiłam   i odeszłam
  i odeszłam  

te kolorki grudników są w tak wielu odcieniach ,że nie można się nimi znudzić oglądając je ,,,jest piękny
 te kolorki grudników są w tak wielu odcieniach ,że nie można się nimi znudzić oglądając je ,,,jest piękny